Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Opet'ten motorin alma mecburiyeti

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar, aracı teslim ederlerken, Opet dışında bir yerden motorin almamız durumunda, aracın motorunun garanti dışı kalacağı söylendi. Bu iş kafama yatmadı pek benim, evin yakınlarında da opet yok. Siz nasıl yapıyorsunuz, sadece opet mi kullanıyorsunuz?

• Yanıt 84
  • Görüntüleme 21,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Koç paro kart ve benzeri otomasyon sistemleriyle pek çok şirketini birbirine bağlamayı hedeflemiştir. Ford'u nasıl Opet'e gönderiyorsa Opet'ten yakıt alanı da yine kendi markası olan Arçelik'e gönderi

• Yakıtların kükürt oranlarını çok düşürdüler, benim tdci,tdi,hdi vb. motorlu araçlarına eurodizel yerine normal motorin alan birsürü müşterim var. (daha uzun yol yapıp daha çok performans aldıklarını s

• Devletin Akaryakıt dağıtım şirketi ve bayiye tanımladığı toplam brüt kar marjı %15 dolaylarında, bunu firma ve biz paylaşıyoruz, bizim kar marjımızı da firma belirliyor. Bize yani bayiye masraflarımız

Yanıtlama zamanı:

Motor değilde yakıt pompası veya yakıtdan dolayı olacak hasarlar garantiye girmez demişlerdir..

Çoğu kimse opet kullanmıyor sizin orada en iyi yakıtı kim satıyorsa oradan almanız tavsiyedir...Bişey olmaz temiz bakar aracınızla ilgilenir bakımları aksatmazsanız... :)

Bir Çok kimse buna uyamıyor da zaten! bunu da düşünün benim olduğum yerde mesela en yakın 100 km'de opet var napcaz şimdi :D Anladınız siz :)

Yanıtlama zamanı:

Valla ben sürekli opetten alıyorum, ne olur ne olmaz, Focus 3 daha yeni bir model, dizel motoru ise zaten eskidenden baya farklıymış duyduğuma göre, değişen bir çok yeri varmış, ne olur ne olmaz diye sürekli opetten alıyorum. Sadece bir kere shell den 100 tl lik mazot aldım. Sonra hep opetten alıyorum, aslında bana da uzak ta bişeyler uyduruyoruz işte.

Yanıtlama zamanı:

Buarada hep opet'den almak yetmiyor..

Bunu hep kart'a işletmeniz gerekiyor..Hatta fişleri bile saklamanız yararınızı olur..Sadece almak hiçbirşeyi ispatlamaz..Buna da dikkat..

Yalnız dediğim gibi Opet her yerde yok...Haliyle bunu yapmaları tüketici haklarına aykırı..Opet koçun olduğu için böyle diyorlar..

Yanıtlama zamanı:

Opetten almadım almamda.. Opetten almadığım için garanti dışında falanda bırakamazlar. Yakıt ile ilgili sorununuz olursa deponuzdan numune alınır, eğer sahte yada bozuk yakıt aldığınız ispatlanırsa yakıtı aldığınız istasyon zararınızı karşılamak zorunda (yasal zorunluluk bu). Zaten tüm şirketlerin/istasyonların bu konuda sigortaları var. Son aldığınız 2-3 yakıtın fatura ve sliplerini atmayın yeter. Ve pek tabi mümkün oldukca aynı istasyondan yakıt alın. Bu konuda dayatma yapamazlar.

Mertol Kip tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bir antipati.. Belki de zorunluluğu dayattıklarından.. Focus a bir kere Opet den aldım herhangi ekstrasını göremeyince Shell ve Bp ye devam ettim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sadece opet dayatması saçma geliyor bana. Hani dese ki, 4 büyük benzin istastonundan almanız gerek. Onu belki anlayabilirim. Shell, PO, BP gibi markalar muhtemelen OPET'den aşağı kalmaz hatta belki daha bile iyidir kaliteleri.

Mertol bey konuyu çok iyi izah etmiş, ama yine de benim gibi bazı pirpirikli adamlar opet aramaya devam edecek.

Yanıtlama zamanı:

Aklı kelden mazotu shellden alıcan :o

Şaka bi yana shell bp opet olmasından ziyade istasyonun güvenilir olması daha önemli bu konuda

Ben genelde opet ve shellden alıyorum mazotu

Yanıtlama zamanı:

İstanbul'da daha doğrusu her yer için söylüyorum, firmaların direkt kendi istasyonlarından alırım, fişlerinde ahmetoğlu petrol, mehmetoğlu petrol yazmaz :D Bostancı köprüsündeki shell ve total 10 numero :o

Yanıtlama zamanı:

Opetten alma zorunluluğu diye bişey yok.Sadece Opetten almanız durumunda Opet yakıttan kaynaklanan arızayı gidermeyi taahhüt ediyor,o da belli şartlar dahilinde.Hikaye yani..Ama ben hep Opetten alıyorum,çünkü kartta puan topluyorum,arada bedeva yakıt felan alıyorum onun için yani...Yoksa Opet babamın malı diil...

Yanıtlama zamanı:

Bizde hep opetten alıyoruz babamla....Yıkama felan bedava, bi de yakıtı temiz oluyor bizim oradakinin diğerlerine nazaran.. :zha: Ha bi de kartta para topluyor ama 100 liraya 1 lira mı ne...Biz de topu topu 13 lira felan var şu an mesela.. :o Zannetmiyorum öyle bir zorumluluk olduğunu....Bulunduğum ilde opet yoksa ben ne yapacağım...Mantıklı olması lazım biraz da otosan'ın... :D

Hasan K. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ben 4500 TL.lik Benzin almamın sonucunda Focus 2,5 u satarken ancak 50 TL.lik birikmiş puanımla benzin almıştım,onu da sattığım adam harcadı maalesef.Ehehehehe...O zaman ben yandım,ayda 175 TL. mazotla artık 4 sene sonra felan alabilirim bedava mazot....Ehehehe..Bu arada benim araba 175 TL.lik mazotla ben 600 km giderim şehiriçi diyor....Artık ne kadar normalse...

Yanıtlama zamanı:

Ogüncüm neden benimki bu kadar az gidiyor peki? Bir sorun falan mı var acebaaaaa? :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.