Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201511 yıl comment_318562 Sadece plastik aksam kırıldı..kalkış yaptım 4 mt gitmedim ki yandan vurdu geçti..öyle ki Bi xenon farların camı ,ampulu hepsi sağlamdı..sadece Farın kuyruk kısmaındaki bağlantı uçları kırık gibiydi..sadece farlların çifti 3.000 tl olması lazım..radyatörde su sızıntısı görmedim kazdan sora çekiciyle uğraşmadan evime geldim ..yani çok hasar yoktu..aracımın değerinden ne kadar düşer sizce.. Abicim farların kulakçıkları yapılır.Tampon ve plastik aksamla kurtarma ihtimalin varsa biraz üstele servise.Farları değiştirirlerse nerden baksan 4 bin sırf farlar tutar.Kabul ederse servsis dışarıda kendin yaptır götür farları hasar kaydın düşer böylelikle Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201511 yıl comment_318563 Allah aşkına içeri girmiş araba artık bununla uğraşılır mı? Yapılan tırnaktan da ne kadar hayır gelir o da ayrı mesele tabi. Fara biri yaslansa gider belki sonra uğraş dur, kim bu düzeni değiştirmek için çaba gösterecek. Düzene ayak uydurmayın bu kadar. Bindiğiniz aracın sıfır değer 100 bin lira sayılır, 8 bin onun yanında nedir yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201511 yıl Yazar comment_318569 Yakup abey dediğin doğru araç bir kere serviste artık..ama kendi namın konuşayım 8 bin biraz koyar.bu aracı çok sevdiğim için almiştım..hani şöyle söyleyeyim 60 bine aldığmda 10 binde cebimde kalmıştı.yani Çok fazla param olsaydı koyması. Tabi denilebilir binmeseydin diye..o da bir yerde doğru. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201511 yıl comment_318570 Yakup abey dediğin doğru araç bir kere serviste artık..ama kendi namın konuşayım 8 bin biraz koyar.bu aracı çok sevdiğim için almiştım..hani şöyle söyleyeyim 60 bine aldığmda 10 binde cebimde kalmıştı.yani Çok fazla param olsaydı koyması. Tabi denilebilir binmeseydin diye..o da bir yerde doğru. Ben onu demek istemedim; hasar kaydındaki değer, arabanın yanında bir şey değil. Eskidendi 8 bin liralık hasar kaydının çok olması. Arabaların artık her parçası çok pahalı bunları bilmeyen adamlarla uğraşmayı ve onların düzenine ayak uydurmayı hazmedemiyorum.Ayrıca aldığınız araba bugün 60 değil, 100 bin lira (dizel olduğunu varsayarak, profiliniz eksik!)30 bin liralık araba aldık 4.5 bin lira hasar kaydı var yani sizin araca göre yüzdesi yüksek, ama elle tutulur değişimi yok misal.Ucuz da almadık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201511 yıl comment_318571 Yakup abey dediğin doğru araç bir kere serviste artık..ama kendi namın konuşayım 8 bin biraz koyar.bu aracı çok sevdiğim için almiştım..hani şöyle söyleyeyim 60 bine aldığmda 10 binde cebimde kalmıştı.yani Çok fazla param olsaydı koyması. Tabi denilebilir binmeseydin diye..o da bir yerde doğru. Kasko olduktan sonra sizin açınızdan zaten birşey değişmeyecek. Servisten birde fatura fotokopisi alın, bedel yüksek olsa bile önemli birşey olmadığını gösterir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201511 yıl Yazar comment_318573 Evet bu faydalı olabilir. .teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201511 yıl comment_318583 Levent Bey geçmiş olsun Allah beterinden korusun Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201511 yıl comment_318602 Geçmiş olsun. Anladığım kadarıyla, önden değil, tampona yandan çarpmış diğer araç. Bu durumda hava yastığı açılmaması normal. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201511 yıl Yazar comment_318611 Levent Bey geçmiş olsun Allah beterinden korusun Allah razı olsun ..çok şükür canımızda bişey yok ..çok değil 70 cm daha öne çıksaydım direk ön yolcu kapısına denk gelecekti..kızım ve eşim vardı allah esirgedi. Geçmiş olsun. Anladığım kadarıyla, önden değil, tampona yandan çarpmış diğer araç. Bu durumda hava yastığı açılmaması normal. evet aynen öyle..sigortacı eğer hava yastıkları açılsaydı perte çıkar diyordu..değeri düşeceğine keşke bu şekilde çarpmayla açılsaydı ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201511 yıl comment_318618 Geçmişler olsun; ailecek bir şey olmaması tek önemli şey; gerisi yapılır, edilir; canınızı sıkar can yongası mal, o kadar... Gerekli belgeleri ve resimleri saklayın, satışta çok üzülmezsiniz bence... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın