Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201511 yıl comment_318453 Merhabalar malesef bu hafta başımızdan talihsiz bir kaza geçti ...aracımın ön plastik tampon ve aksamı kaza sonrasında kullanılamaz durumda ..servise götürdük aracı ortalama 8.000 tl hasar çıkardılar..çok fazla ama ses çıkarmadım yapılsın dedim..Şimdi acaba Aracımın birebir aynı parçaları takılrmı ?( ön izgara ve sis lambaları etrafındaki Krom kaplamalar falan).Hava yastıkları da patlamadı anlamadım.. Eylül 5, 201511 yıl Levent Okutan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201511 yıl comment_318454 Orj hali neyse onu takarlar.Yaptığın extra aksesuar kaskonda yoksa boşa beklersin.Çok geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201511 yıl Yazar comment_318455 Allah razı olsun doğan abi..ekstradan Cyclone vardı onu da ekletmiştim kaskoya..Zaten zarar da görmedi cihaz..Sadece plastik aksamdaki masraf çok geldi bana yaw.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201511 yıl comment_318458 Sensörlere darbe gelmediği sürece airbag açılmaz yoksa hasar 8 değil 12 (salladım) olurdu sizde bunu istemezdiniz Orjinal parçalar takılır tabiki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 201511 yıl comment_318460 İşin içine servis girince maalesef fiyatlar yükseliyor. Geçenlerde Bursa da bir ablamız dur kalk trafikte dur kısmını atlayıp arkamdan çarptı. Servise gitsem çizik dahi olmayan bagaj kapağım şimdi hurda olmuştu. Kasko anlaşmalı özel servise verdim. Bagaj kapağı orj den daha düzgün olmuş. Orj biraz biçimsizdi çizgileri. Ve orj tampon değişikliğiyle yırttık. Servis öncesi sağlam bir özel servis düşünebilirdin. Hasar kayıtlarda daha da düşük çıkardı sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201511 yıl comment_318494 geçmiş olsun belki ön tampondaki sensörlerin kablosu koptuysa, silecek suyu haznesi çatladıysa, iki far arasındaki plastik veya metal direk çatladı, eğildi yada kırıldıysa bla bla bla... adam eline alıyor kağıdı, ne parça değiştirecekse tek tek yazıyor + işçilik atıyorum 10 saat = 1200-1300 tl mesela focus arka tampon orjinal 1000 tl idi er-ol otomotivde+boya+boya işçiliği = 1500 tl ye ancak çıkar.. serviste durum bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201511 yıl Yazar comment_318503 Geçmiş olsun geçmiş olsun belki ön tampondaki sensörlerin kablosu koptuysa, silecek suyu haznesi çatladıysa, iki far arasındaki plastik veya metal direk çatladı, eğildi yada kırıldıysa bla bla bla... adam eline alıyor kağıdı, ne parça değiştirecekse tek tek yazıyor + işçilik atıyorum 10 saat = 1200-1300 tl mesela focus arka tampon orjinal 1000 tl idi er-ol otomotivde+boya+boya işçiliği = 1500 tl ye ancak çıkar.. serviste durum bu Geçmiş olsun.. Allah razı olsun.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201511 yıl comment_318508 Geçmiş olsun dısarda bi kaportaciya götursen yan sanayii takma ihtimali yüksek ama fazlada alsa orjinal parça takar experde sesini cıkarmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201511 yıl comment_318528 Geçmiş olsun. Onarım sonrası hangi parçaların değiştiğini yazarsanız sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201511 yıl comment_318555 Çok geçmiş olsun. çıkan rakam hakikaten fazlasıyla şişirilmiş.dışarıda olsa max 4 bine orjinal parça ile mis gibi çıkar. size bir şey olmamış ya gerisi bir şekilde hallolur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201511 yıl Yazar comment_318558 Sadece plastik aksam kırıldı..kalkış yaptım 4 mt gitmedim ki yandan vurdu geçti..öyle ki Bi xenon farların camı ,ampulu hepsi sağlamdı..sadece Farın kuyruk kısmaındaki bağlantı uçları kırık gibiydi..sadece farlların çifti 3.000 tl olması lazım..radyatörde su sızıntısı görmedim kazdan sora çekiciyle uğraşmadan evime geldim ..yani çok hasar yoktu..aracımın değerinden ne kadar düşer sizce.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201511 yıl comment_318559 Sadece plastik aksam kırıldı..kalkış yaptım 4 mt gitmedim ki yandan vurdu geçti..öyle ki Bi xenon farların camı ,ampulu hepsi sağlamdı..sadece Farın kuyruk kısmaındaki bağlantı uçları kırık gibiydi..sadece farlların çifti 3.000 tl olması lazım..radyatörde su sızıntısı görmedim kazdan sora çekiciyle uğraşmadan evime geldim ..yani çok hasar yoktu..aracımın değerinden ne kadar düşer sizce.. Kayıp aman aman olmaz hatta işi bilen adam için (alıcı) kayıpsız bile satılır. Kazalı fotoğrafları saklayın kafidir yazılı söylemekten daha faydalı olacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201511 yıl comment_318560 Sadece plastik aksam kırıldı..kalkış yaptım 4 mt gitmedim ki yandan vurdu geçti..öyle ki Bi xenon farların camı ,ampulu hepsi sağlamdı..sadece Farın kuyruk kısmaındaki bağlantı uçları kırık gibiydi..sadece farlların çifti 3.000 tl olması lazım..radyatörde su sızıntısı görmedim kazdan sora çekiciyle uğraşmadan evime geldim ..yani çok hasar yoktu..aracımın değerinden ne kadar düşer sizce.. ülkemizde ne yazık ki artık genelde tramere ve km bakılır olmuş. komple boyalı tramer kaydı olmayan araç para ediyor,3 parça boyalı hasar kaydı görünen araçlara pert gözüyle bakılıyor olmuş. değieşen plastik parçalar işi bilen birinin gözünde değer kaybına neden olmaz fakat işi bilmeyen biri 8 binlik ne parçası değişmiş düşüncesiyle alımdan cayma sansı olası durum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın