Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201510 yıl comment_315253 Merhaba; avm nin kolona sol dikiz aynayı dokundurmam sonucu ayna altındakı sınyal camının kosesı kırıldı. o camı bulma ımkanımız var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201510 yıl comment_315299 http://www.akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=2062#.VcxbqPntmko uyar mı? Bkz.: google.com.tr Not : Telefon edip sorarsan yardımcı oluyorlar. Ağustos 13, 201510 yıl A.Coşar tarafından düzenlendi Bilgi tamamlama Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201510 yıl comment_315301 Türkçe harflerinize dikkat edin lütfen. Parça için ilgili kişilere sormanız gerekiyor örneğin sponsorumuz: http://www.focusclubtr.com/forum/165-er-ol-otomotiv-ford-yedek-parça/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201510 yıl comment_315303 örneğin sponsorumuz: Yeri gelmişken,sponsor firma online mağazayı açsa da ; foruma girenler bir "tık" ile ulaşsa ne güzel olur değil mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201510 yıl comment_315304 Yeri gelmişken,sponsor firma online mağazayı açsa da ; foruma girenler bir "tık" ile ulaşsa ne güzel olur değil mi? İnternet adresi var abi ama satış yok sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201510 yıl comment_315305 Yeri gelmişken,sponsor firma online mağazayı açsa da ; foruma girenler bir "tık" ile ulaşsa ne güzel olur değil mi? Yapıyorlar, biraz zorlu süreç.Amatör olmaması için her sistemi bir birine adapte etme olayı zaman alıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201510 yıl comment_315307 zaman alıyor. Evet haklısın,bir yıldır yapım aşamasındalar. Bir kaç kez telefon görüşmesi yaptım;parça sormak için. Sanırım işler bir kişi üzerinden dönüyor,hep ona sormak ihtiyacı duydular. Eleman sıkıntıları var sanırım. Desteğe gidelim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201510 yıl comment_315308 Evet haklısın,bir yıldır yapım aşamasındalar. Bir kaç kez telefon görüşmesi yaptım;parça sormak için. Sanırım işler bir kişi üzerinden dönüyor,hep ona sormak ihtiyacı duydular. Eleman sıkıntıları var sanırım. Desteğe gidelim... Hayır ben herkes ile aynı fiyat ve ilgiyi istiyorum derseniz sorun olmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201510 yıl Yazar comment_315310 Teşekkür ederim ilgınıze.hallettim. focusclubtr ailesi her şeye hızır gibi yetişiyor:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201510 yıl comment_315311 Teşekkür ederim ilgınıze.hallettim. focusclubtr ailesi her şeye hızır gibi yetişiyor:) Nasıl hallettin? Paylaş ki; başkaları da öğrensin. Yaptığımız paylaşımlar hedefe nasıl,ne kadar ulaşıyor bilelim. Bkz.:Ben doydum,herkes kendi yoluna. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201510 yıl Yazar Solution comment_315312 Nasıl hallettin? Paylaş ki; başkaları da öğrensin. Yaptığımız paylaşımlar hedefe nasıl,ne kadar ulaşıyor bilelim. Bkz.:Ben doydum,herkes kendi yoluna. elbet öyle bi düşüncemız yok.acemilige gelip yazmamısız.:) parcayı(ıkıncı mesajdakı parca) 20 tl ye temın ettım sonra bır usta 20 tl ye taktı.ıscılık cok aldı gıbı geldı ama o ıs ıcın. Ayrıca ayna komple yan sanayı 150 tl civarı orıjınalı 250-300 arası antalya akdenız sanayınde sordugum fıyatlardır. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın