G.Ercan Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2015 Merhaba; avm nin kolona sol dikiz aynayı dokundurmam sonucu ayna altındakı sınyal camının kosesı kırıldı. o camı bulma ımkanımız var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 G.Ercan Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Nasıl hallettin? Paylaş ki; başkaları da öğrensin. Yaptığımız paylaşımlar hedefe nasıl,ne kadar ulaşıyor bilelim. Bkz.:Ben doydum,herkes kendi yoluna. elbet öyle bi düşüncemız yok.acemilige gelip yazmamısız.:) parcayı(ıkıncı mesajdakı parca) 20 tl ye temın ettım sonra bır usta 20 tl ye taktı.ıscılık cok aldı gıbı geldı ama o ıs ıcın. Ayrıca ayna komple yan sanayı 150 tl civarı orıjınalı 250-300 arası antalya akdenız sanayınde sordugum fıyatlardır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 A.Coşar Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 (düzenlendi) http://www.akgurticaret.com/default.asp?git=9&urun=2062#.VcxbqPntmko uyar mı? Bkz.: google.com.tr Not : Telefon edip sorarsan yardımcı oluyorlar. Ağustos 13, 2015 A.Coşar tarafından düzenlendi Bilgi tamamlama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Türkçe harflerinize dikkat edin lütfen. Parça için ilgili kişilere sormanız gerekiyor örneğin sponsorumuz: http://www.focusclubtr.com/forum/165-er-ol-otomotiv-ford-yedek-parça/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 A.Coşar Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 örneğin sponsorumuz: Yeri gelmişken,sponsor firma online mağazayı açsa da ; foruma girenler bir "tık" ile ulaşsa ne güzel olur değil mi? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Yeri gelmişken,sponsor firma online mağazayı açsa da ; foruma girenler bir "tık" ile ulaşsa ne güzel olur değil mi? İnternet adresi var abi ama satış yok sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Yeri gelmişken,sponsor firma online mağazayı açsa da ; foruma girenler bir "tık" ile ulaşsa ne güzel olur değil mi? Yapıyorlar, biraz zorlu süreç.Amatör olmaması için her sistemi bir birine adapte etme olayı zaman alıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 A.Coşar Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 zaman alıyor. Evet haklısın,bir yıldır yapım aşamasındalar. Bir kaç kez telefon görüşmesi yaptım;parça sormak için. Sanırım işler bir kişi üzerinden dönüyor,hep ona sormak ihtiyacı duydular. Eleman sıkıntıları var sanırım. Desteğe gidelim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Evet haklısın,bir yıldır yapım aşamasındalar. Bir kaç kez telefon görüşmesi yaptım;parça sormak için. Sanırım işler bir kişi üzerinden dönüyor,hep ona sormak ihtiyacı duydular. Eleman sıkıntıları var sanırım. Desteğe gidelim... Hayır ben herkes ile aynı fiyat ve ilgiyi istiyorum derseniz sorun olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 G.Ercan Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Teşekkür ederim ilgınıze.hallettim. focusclubtr ailesi her şeye hızır gibi yetişiyor:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 A.Coşar Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2015 Teşekkür ederim ilgınıze.hallettim. focusclubtr ailesi her şeye hızır gibi yetişiyor:) Nasıl hallettin? Paylaş ki; başkaları da öğrensin. Yaptığımız paylaşımlar hedefe nasıl,ne kadar ulaşıyor bilelim. Bkz.:Ben doydum,herkes kendi yoluna. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
G.Ercan
Merhaba;
avm nin kolona sol dikiz aynayı dokundurmam sonucu ayna altındakı sınyal camının kosesı kırıldı.
o camı bulma ımkanımız var mı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap