Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Cyclone 2015 Ford Focus MCA Için 9" Inç Android Multimedya Çıkarıyor Bir Bilginiz Varmı Alınır Mı?

Featured Replies

• Yanıt 46
  • Görüntüleme 19,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Selamlar,   2 hafta önce bu cihazı 2016 model Focus TDCI (STYLE paket) aracıma taktırdım. Henüz zaman bulup tüm özelliklerini deneme fırsatım olmadı ama 15 günlük kullanım sonucu cihazın art

• Teşekkürler

• Barbaros Karaca
    Barbaros Karaca

Saniyorum bahsedilen android multimedya sistemi satisa cikmis. Cyclone resmi internet sitesinde urunu koymuslar. Yarin arayip fiyat soracagim bakalim ne fiyat verecekler http://www.cyclone.com.tr/uru

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Cyclone iyidir, onaylı üreticidir ... işin fiyat / özellik kısmını bilmiyorum ama garanti - kullanım - servis adına pek sıkıntı yaşandığını da görmedim. 

Yanıtlama zamanı:

Marka olarak üretilen cihazların en iyilerinden birisi.Otosan ın onayladığı cihaz olması sebebiyle de serviste takıldığında herhangibir arıza durumunda Cihazın takıldığı Ford servisi muhattabınız olması güzel birşey.Fiyat fazla bile olsa serviste takılması kullanıcının avantajına olur.

Yanıtlama zamanı:

Bu ürün için uzun zamandır gelecek deniyor. En son 3 hafta önce Cyclone'u aradım bilgi almak için, Temmuz sonunda bayilere dağıtılacak dediler ama hala yok. Biraz daha zaman alacak sanırım. Bir önceki modelini şirket aracına taktırdık ama aracı kullananlar pek memnun kalmamışlar. Çok kullanışlı değil diyorlar ama ne kadar çok fonksiyon o kadar karışıklık demek, o yüzden bunu sadece bu sisteme mal etmemek gerek sanırım. En sıkıntılı yanı gece yolculuklarında ekranın kapatılamaması. Gerçekten sıkıntı. Fener tutulmuş tavşan gibi kalabiliyorsunuz :) Umarın bu modelde bunu göz önünde bulundururlar.  Şahsen ben bekliyorum sistemi taktırmak için. Android güzel olabilir.

Yanıtlama zamanı:

Bu ürün için uzun zamandır gelecek deniyor. En son 3 hafta önce Cyclone'u aradım bilgi almak için, Temmuz sonunda bayilere dağıtılacak dediler ama hala yok. Biraz daha zaman alacak sanırım. Bir önceki modelini şirket aracına taktırdık ama aracı kullananlar pek memnun kalmamışlar. Çok kullanışlı değil diyorlar ama ne kadar çok fonksiyon o kadar karışıklık demek, o yüzden bunu sadece bu sisteme mal etmemek gerek sanırım. En sıkıntılı yanı gece yolculuklarında ekranın kapatılamaması. Gerçekten sıkıntı. Fener tutulmuş tavşan gibi kalabiliyorsunuz :) Umarın bu modelde bunu göz önünde bulundururlar.  Şahsen ben bekliyorum sistemi taktırmak için. Android güzel olabilir.

Ekranı kapatabiliyorsunuz diye biliyorum ben.Akşam deneyip tekrar bilgi veriyim size.

Yanıtlama zamanı:

Ekranı kapatabiliyorsunuz diye biliyorum ben.Akşam deneyip tekrar bilgi veriyim size.

Eğer öyle birşey varsa süper olur. Biz bulamadik. Sizden haber bekliyorum.

Yanıtlama zamanı:

Eğer öyle birşey varsa süper olur. Biz bulamadik. Sizden haber bekliyorum.

Eve geçince akşam size haber ederim.

Yanıtlama zamanı:

Navimate kullandığım cihazda 3 mod var gündüz gece ve kapalı olarak

Bizde otomatik o dünürüm

Yanıtlama zamanı:

Komple mi kapanyo gece emoji3.png

Göz almayacak kadar kısıyor.Benim hiç şikayetim olmadı açıkcası.Neyse ufak bir video çekerim akşam.

Yanıtlama zamanı:

Evet dediğim gibi ekran komple kapatılabiliyor.

aaae929274a209e81ef7d1d4a95c3453.jpg

bde717dc505c01a77df1fadf932def49.jpg

99679ba595fc24b2dc0d9f1075c97e4f.jpg

Teşekkürler ;)

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bu ürünü 2012 titanyum x e taksak olur mu

• 7 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Saniyorum bahsedilen android multimedya sistemi satisa cikmis. Cyclone resmi internet sitesinde urunu koymuslar. Yarin arayip fiyat soracagim bakalim ne fiyat verecekler

http://www.cyclone.com.tr/urundetay.asp?sno=193&uno=567

Bu da urunun adresi. Ozellikleri inceleyebilirsiniz

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.