Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Airbag kapatma

Featured Replies

Solved by Kaan Yagizer

Yanıtlama zamanı:

Ben olsam çocuğumu benim arkama koyarım

Sağ arka denmesinin sebebi belli. Koltuk oradayken aracı kullanırken dikiz aynasından bebeğe bakabiliyorsun Yakup (denenmiştir - kesin bilgi) şoför koltuğunun arkasında (arkanda) olduğunda bu şans kaybediliyor. Düzgün bebek koltuğu kullanıldığında (onların da crash test sonuçları var) ve doğru boy seçildiğinde (yaş - kilo - boy) + ISOFiX bağlantısı yapıldığında arkada bebek koltuğunda oturan yavru gayet güvende oluyor. Onun kazadan sağlam çıkma yüzdesi araçtaki yetişkinlerin neredeyse iki katı diyeyim, gerisini sen anla. (üç noktalı emniyet kemeri, bebek koltuğunun içindeki travma yastıkları, bebeği saran darbe emici kabuk vs.)

• Yanıt 32
  • Görüntüleme 30k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Canım yazdım zaten yukarıda,  Fiesta'da var die    cıK, yok!  daha doğrusu var, ama o airbag ile alakalı değil ... emniyet kemeri uyarısı veriyor sistem ama sağ ön koltukta kimse oturmuyor, yazıktır

• Ne nie?    Niye Switch konmamış? : Yeri belli (resim paylaştım) ama orada on/off yok ... neden dersen? bilmiyorum, büyük ihtimal ile "koyma bilader" demişizdir.  Niye Basınç sensörü yok? : Eh ... ad

• Sağ arka denmesinin sebebi belli. Koltuk oradayken aracı kullanırken dikiz aynasından bebeğe bakabiliyorsun Yakup (denenmiştir - kesin bilgi) şoför koltuğunun arkasında (arkanda) olduğunda bu şans kay

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

ford bu konudaki cimrilikten vazgeçmiyor. ısrarla fabrika çıkışı yolcu hava yastığı iptal anahtarı vermiyor. ancak gerekli parçalar ile sonradan ilave mümkün. bununla ilgili her aracın ayrı tsb bülteni var.

ancak yanlış hatırlamıyorsam ncap artık buna puan veriyor. o nedenle yeni çıkan kasalarda standart olacak..

• 10 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Konuya açıklık getirelim :)

Aracı alırken bana var demişlerdi. 3.5 Kasada mevcut değil.

Torpido yanında yeri var fakat kendisi yok. Ayrı bir switch olarak satılıyor.

Gerçi servislerinde bu konuda pek bilgisi yok. Bugün sordum bulamadım.

Eğitim gerçekten şart...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.