Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201511 yıl comment_316590 Ben olsam çocuğumu benim arkama koyarım Sağ arka denmesinin sebebi belli. Koltuk oradayken aracı kullanırken dikiz aynasından bebeğe bakabiliyorsun Yakup (denenmiştir - kesin bilgi) şoför koltuğunun arkasında (arkanda) olduğunda bu şans kaybediliyor. Düzgün bebek koltuğu kullanıldığında (onların da crash test sonuçları var) ve doğru boy seçildiğinde (yaş - kilo - boy) + ISOFiX bağlantısı yapıldığında arkada bebek koltuğunda oturan yavru gayet güvende oluyor. Onun kazadan sağlam çıkma yüzdesi araçtaki yetişkinlerin neredeyse iki katı diyeyim, gerisini sen anla. (üç noktalı emniyet kemeri, bebek koltuğunun içindeki travma yastıkları, bebeği saran darbe emici kabuk vs.) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201511 yıl comment_316599 ford bu konudaki cimrilikten vazgeçmiyor. ısrarla fabrika çıkışı yolcu hava yastığı iptal anahtarı vermiyor. ancak gerekli parçalar ile sonradan ilave mümkün. bununla ilgili her aracın ayrı tsb bülteni var. ancak yanlış hatırlamıyorsam ncap artık buna puan veriyor. o nedenle yeni çıkan kasalarda standart olacak.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201610 yıl comment_370026 Konuya açıklık getirelim Aracı alırken bana var demişlerdi. 3.5 Kasada mevcut değil. Torpido yanında yeri var fakat kendisi yok. Ayrı bir switch olarak satılıyor. Gerçi servislerinde bu konuda pek bilgisi yok. Bugün sordum bulamadım. Eğitim gerçekten şart... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın