Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201511 yıl comment_313894 Başlık uzun oldu ancak konuda tam olarak bu. Bir internet sitesi üzerinden jpeg. dosyaları indirmek istiyorum lakin indirmek istediğim belki 1000 tane dosya var,şimdi bunlarla tek tek uğraşmak yerine bunları tek seferde indirebileceğim bir program yada yöntem var mıdır? İnternette baya araştırma yaptım ama hemen hemen hepsi komple siteyi indirmek üzerine,bununda zaman ve depolama alanı açısından zor olacağı kanısındayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201511 yıl comment_313895 Jpeg dediğin şeyler sitede ne olarak duruyor? Yani nasıl sunulmuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201511 yıl comment_313897 Adını unuttum ama vardı. Hatta istediğin dosya uzantılarını yazıp, boyutlarını bile filtre edebiliyordun. Sitedeki linkleri de kaç basamak ileri götürebileceğini ayarlayabiliyordun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201511 yıl comment_313898 Adı dilimin ucunda ama hatırlayamadım?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201511 yıl Yazar comment_313903 Jpeg dediğin şeyler sitede ne olarak duruyor? Yani nasıl sunulmuş Şöyle söyliyim,şarkı notalarının bulunduğu kağıtları tarayıp her sayfasını numaralandırıp ayrı sayfalar halinde siteye yüklemişler. Sayfa numarasına tıkladığında taranmış sayfanın görseli çıkıyor karşına. Bunu her sayfa için tek tek yapmak çok vakit alıyor. Adını unuttum ama vardı. Hatta istediğin dosya uzantılarını yazıp, boyutlarını bile filtre edebiliyordun. Sitedeki linkleri de kaç basamak ileri götürebileceğini ayarlayabiliyordun. Çok iyimiş abi ama ah bir hatırlansa çok daha iyi olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201511 yıl comment_313904 Internet Download Manager vardı bu olabilir mi? Resmi sitesi-->> https://www.internetdownloadmanager.com/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201511 yıl Yazar comment_313919 Internet Download Manager vardı bu olabilir mi? Resmi sitesi-->> https://www.internetdownloadmanager.com/ Ya ona baktım bulamadım bir türlü sürekli siteyi indirip duruyorum meğerse ''yakalayıcı'' sekmesinden ayarları yapıp öyle indirecekmişiz,çok sağol Saruhan büyük bir dertten kurtardın beni, tabi @Engin Uzunoğlu abinin desteğinide unutmayalım,fikir babası oydu Çok teşekkürler tekrar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201510 yıl comment_328661 Konuyu yeni farkettim, belki gerek kalmamış olabilir ama birilerine lazım olabilir diye söyleyeyim. Teleport Pro diye bir yazılım var, sitedeki tüm likleri HTML dosyaları ve içindeki tüm embedleri başarılı bir şekilde çıkarıyor. Jpg,png vb. de dahil. Hatta salın vikipediye, bir gecede offline kütüphaneniz olsun :)) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201610 yıl comment_349425 interent download manager ile de yapabilirsiniz httrack web copier ile de Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201610 yıl comment_349429 25 dakika önce, Kemal Yerebakan said: interent download manager ile de yapabilirsiniz httrack web copier ile de şimdi ben yazacaktım linkini koyayım barihttp://www.tamindir.com/winhttrack-website-copier/ Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın