Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus III Titanium Aşırı Voltaj Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Spor Otomobillerde çevirme hazzııı isteyenler oluyor..

Opsiyon sunulmuş olabilir..

hade len.....Bentleyde sesli çalıştırma sistemi bile var şifreni söylüyorsun araba öyle çalışıyor....sallama spor mpor...deyip...hala o sisteme inanmıyor herkes....engine start...olayı..ha yako....lütfen videoyu seyredelim....

• Yanıt 210
  • Görüntüleme 36,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• acaba plakadan mı kaynaklı keşke EG 260 alsaydım 195 e gelince durmazdı belki

• Erdem bey emin olun buradaki birçok kişinin en az sizin kadar tecrübesi vardır. Bence siz arabanıza ve kendinize fazla güveniyorsunuz. 200 km gibi yada yakınında bir hızda ilerlerken ani fren yaparsan

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Yol Bilgisarında yazan uyarı ve yapılacak işlem; En kısa sürede güvenli şekilde durun ve kontağı kapatın...Derhal İşi bilen teknik adamın kontrol etmesini sağlayın

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hade len.....Bentleyde sesli çalıştırma sistemi bile var şifreni söylüyorsun araba öyle çalışıyor....sallama spor mpor...deyip...hala o sisteme inanmıyor herkes....engine start...olayı..ha yako....lütfen videoyu seyredelim....

Evet 2012 filminden bir sahnedir iyi hatırlıyorum..

Yanıtlama zamanı:

yani....o zaman....spor araba olayı değilmiş... :P

Yanıtlama zamanı:

O arabada yüksek gerilimden etkilenebilecek hiçbirşey yok. Herşeyden önce arabanızdaki hiçbir sensörün yüksek gerilimden etkilenebilme ihtimali yok. Buna tavanda konumlandırılmış olan anahtar sensörlerinizde dahil. Muhtemelen yüksek devirde alternatörünüzde bulunan konjektör akımı regüle edemediği için sorun yaşamışsınız.

Yanıtlama zamanı:

Bu hafta sonu İstanbuldaydım.İstanbula giderken yolda bir yerde durdum.Aracımın kontağını kapattım ama farlar açıktı,öyle durdu arabam,çünkü içinde bir teyzede yolcumdu ve inmek istemedi..Yemek yedik,arabayı çaılştırdım...AA???O da ne ??? Ekranımda hiçbişey gözükmüyordu ve donmuştu..Ne km bilgis nede başka bişey..Hibişey yazmıyordu...Ama arabm gidiyordu farlar km falan herşey çalışıyordu..Sonra müzik sistemi ve klimayı kapattım düzeldi ekran.Neyse,İstanbula vardık,arabadan yolcular indi,bu seferde ekranda ön kapı sürücü kapısı açık ibaresi yandı ve sonrada dondu kaldu,kapıyı açıp kapatıyorum aynen devam,sonra aracı stop ettim yeniden çalıştırdım,bu seferde keyfreee anahtarsız çalıştırma,lütfen kontağı kapatın sonra debriyaja basıp çalıştırın yazıyor,yaptım bu sefer ekranda yine bieşey yok,sonra farları kapattım düzeldi ekran...Ankaraya döndüğümde eve geldiğimde de aynı şeyi yaptı...Anlamadım bişey ama sanırım aracın elektrik sisteminde bir hata yada bir sorun var...Umarım ciddi bişey değildir diye düşünürken foruma bir bakiim dedim bir açtım ilk mesaj buradaki konu..Şok oldum :P(

Yanıtlama zamanı:

Akü voltajın düşmüştür. Akünü kontrol ettir. Havalar soğudu malum.

Yanıtlama zamanı:

Yüksek gerilim var, yüksek, en azından Ford sahiplerinde çok yükseldi gerilim.

70.000 TL sayıp bozuk nintendo ekranına bakmak gibi bir durum var ortada..

Yüksek gerilim var!

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu hafta sonu İstanbuldaydım.İstanbula giderken yolda bir yerde durdum.Aracımın kontağını kapattım ama farlar açıktı,öyle durdu arabam,çünkü içinde bir teyzede yolcumdu ve inmek istemedi..Yemek yedik,arabayı çaılştırdım...AA???O da ne ??? Ekranımda hiçbişey gözükmüyordu ve donmuştu..Ne km bilgis nede başka bişey..Hibişey yazmıyordu...Ama arabm gidiyordu farlar km falan herşey çalışıyordu..Sonra müzik sistemi ve klimayı kapattım düzeldi ekran.Neyse,İstanbula vardık,arabadan yolcular indi,bu seferde ekranda ön kapı sürücü kapısı açık ibaresi yandı ve sonrada dondu kaldu,kapıyı açıp kapatıyorum aynen devam,sonra aracı stop ettim yeniden çalıştırdım,bu seferde keyfreee anahtarsız çalıştırma,lütfen kontağı kapatın sonra debriyaja basıp çalıştırın yazıyor,yaptım bu sefer ekranda yine bieşey yok,sonra farları kapattım düzeldi ekran...Ankaraya döndüğümde eve geldiğimde de aynı şeyi yaptı...Anlamadım bişey ama sanırım aracın elektrik sisteminde bir hata yada bir sorun var...Umarım ciddi bişey değildir diye düşünürken foruma bir bakiim dedim bir açtım ilk mesaj buradaki konu..Şok oldum :((

Merhaba arkadaşım

Beni Hatırladın mı Bilmiyorum

öncelikle Yazını Okudum Cidden çok üzüldüm ki çok Peşinden Koşmuştun Senin Şeker Kırmızının

Fakat Yanlış Hatırlamıyorsam Bana Son Yazdığında Senin Kadranı Farklı Grafik bir Kadranla Değiştirmiştin

Bundan Kaynaklı Bir Sorun Olabilirmi Acaba Aklıma ilk Gelen Bu Oldu

çünkü En Basitinden Diğer Türlü Kapının Açık Olduğunu Anlaması Kapıdan Gelen Bir Sensör verisine Dayalı Bir Durumdur

Yani Senin Göstergede Sorun varsa yada Sorun Oluşmuş İse kapıyı Sürekli Olarak Açık Kabul Ediyor Olabilir

NOT : Kapı örnektir...

Bir İki Saat önce Bursa Şentürkler Ford Servisinden Aradılar Aracı Kontrol İçin çağırdılar

Sanırım Biraz Tutuştular :) bakalım Sonucu Görücez

Yanıtlama zamanı:

Akü voltajın düşmüştür. Akünü kontrol ettir. Havalar soğudu malum.

Hımm Akü Voltajı mı..Bak bu aklıma gelmemişti,bir ara -5 derecelere kadar indi yolda soğukluk ....Tamam ben ona bir baktıriim yarın..

Cem bey,ekranda bir arıza yok,arıza aracın elektrik donanımında...Ekran gayet güzel çalışıyor siz merak etmeyin...Aynı sorun o küçük ekranda da oluyor,zira aracın elektrik donanımında problem olunca herşey etkilenir malumunuz olduğu üzere....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hımm Akü Voltajı mı..Bak bu aklıma gelmemişti,bir ara -5 derecelere kadar indi yolda soğukluk ....Tamam ben ona bir baktıriim yarın..

Cem bey,ekranda bir arıza yok,arıza aracın elektrik donanımında...Ekran gayet güzel çalışıyor siz merak etmeyin...Aynı sorun o küçük ekranda da oluyor,zira aracın elektrik donanımında problem olunca herşey etkilenir malumunuz olduğu üzere....

Sadece bir düşünce idi soylemek istedim zira o kadar

bu arada göstergelerin resmi varsa bir tane ekleyebilirmisiniz

Yanıtlama zamanı:

Laf aramızda...3 ay önceden biliyordum bu donanımsal hataları yakoylada off record paylaşmıştım...onun için no comment diyorum...yokuşa da park etmeyin.....diyom..okadar... :)

Tevfik tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Laf aramızda...3 ay önceden biliyordum bu donanımsal hataları yakoylada off record paylaşmıştım...onun için no comment diyorum...yokuşa da park etmeyin.....diyom..okadar... :)

Yokuşa Park Etmeyin derken sebep Olarak Şu Gösterilebilirmi

Aracı Yokuşta çekiş Kontrolü Kapamadan Kaldırmak İmkansız Neredeyse :(

Bakınız çözüm sol menü bülgisayar ayarlar sürüş destek çekiş kontrol onay işaretini kaldırın pati çeke çeke yola devam :D

o kadar alıştım ki ekrana bakmadan yapıyorum artık :D

Yanıtlama zamanı:

yok dostum...elektronik donanımsal Bora Beyin dediği gibi göstergeler stop edip tekrar faal hale geliyor ancak motor sistem arızası gösterebiliyor...hatta hidrolik boşalması gibi de algılayabiliyor beyni...hadi söyliyim baride...içimde kalmasın....

Yanıtlama zamanı:

Göstergelerde falan bişey yok arkadaşlar,sanırım sadece bir elektronik sistem arızası ama o kadarda önemli bişi değil,bir anlık bişeydi...onra düzeliyor..Aynen bilgisayarınızın bir ankilitlenmesi gibi..Sonuçta elektronik alet bunlar,bir şekilde sorun olabiliyor,önemli olan sizi ve aracınızı tehlikeye sokmaması...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.