Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl comment_30330 Spor Otomobillerde çevirme hazzııı isteyenler oluyor.. Opsiyon sunulmuş olabilir.. hade len.....Bentleyde sesli çalıştırma sistemi bile var şifreni söylüyorsun araba öyle çalışıyor....sallama spor mpor...deyip...hala o sisteme inanmıyor herkes....engine start...olayı..ha yako....lütfen videoyu seyredelim.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl Yazar comment_30331 hade len.....Bentleyde sesli çalıştırma sistemi bile var şifreni söylüyorsun araba öyle çalışıyor....sallama spor mpor...deyip...hala o sisteme inanmıyor herkes....engine start...olayı..ha yako....lütfen videoyu seyredelim.... Evet 2012 filminden bir sahnedir iyi hatırlıyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl comment_30332 yani....o zaman....spor araba olayı değilmiş... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl comment_30333 O arabada yüksek gerilimden etkilenebilecek hiçbirşey yok. Herşeyden önce arabanızdaki hiçbir sensörün yüksek gerilimden etkilenebilme ihtimali yok. Buna tavanda konumlandırılmış olan anahtar sensörlerinizde dahil. Muhtemelen yüksek devirde alternatörünüzde bulunan konjektör akımı regüle edemediği için sorun yaşamışsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl comment_30334 Bu hafta sonu İstanbuldaydım.İstanbula giderken yolda bir yerde durdum.Aracımın kontağını kapattım ama farlar açıktı,öyle durdu arabam,çünkü içinde bir teyzede yolcumdu ve inmek istemedi..Yemek yedik,arabayı çaılştırdım...AA???O da ne ??? Ekranımda hiçbişey gözükmüyordu ve donmuştu..Ne km bilgis nede başka bişey..Hibişey yazmıyordu...Ama arabm gidiyordu farlar km falan herşey çalışıyordu..Sonra müzik sistemi ve klimayı kapattım düzeldi ekran.Neyse,İstanbula vardık,arabadan yolcular indi,bu seferde ekranda ön kapı sürücü kapısı açık ibaresi yandı ve sonrada dondu kaldu,kapıyı açıp kapatıyorum aynen devam,sonra aracı stop ettim yeniden çalıştırdım,bu seferde keyfreee anahtarsız çalıştırma,lütfen kontağı kapatın sonra debriyaja basıp çalıştırın yazıyor,yaptım bu sefer ekranda yine bieşey yok,sonra farları kapattım düzeldi ekran...Ankaraya döndüğümde eve geldiğimde de aynı şeyi yaptı...Anlamadım bişey ama sanırım aracın elektrik sisteminde bir hata yada bir sorun var...Umarım ciddi bişey değildir diye düşünürken foruma bir bakiim dedim bir açtım ilk mesaj buradaki konu..Şok oldum ( Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl comment_30336 Akü voltajın düşmüştür. Akünü kontrol ettir. Havalar soğudu malum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl comment_30337 Yüksek gerilim var, yüksek, en azından Ford sahiplerinde çok yükseldi gerilim. 70.000 TL sayıp bozuk nintendo ekranına bakmak gibi bir durum var ortada.. Yüksek gerilim var! Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl Yazar comment_30338 Bu hafta sonu İstanbuldaydım.İstanbula giderken yolda bir yerde durdum.Aracımın kontağını kapattım ama farlar açıktı,öyle durdu arabam,çünkü içinde bir teyzede yolcumdu ve inmek istemedi..Yemek yedik,arabayı çaılştırdım...AA???O da ne ??? Ekranımda hiçbişey gözükmüyordu ve donmuştu..Ne km bilgis nede başka bişey..Hibişey yazmıyordu...Ama arabm gidiyordu farlar km falan herşey çalışıyordu..Sonra müzik sistemi ve klimayı kapattım düzeldi ekran.Neyse,İstanbula vardık,arabadan yolcular indi,bu seferde ekranda ön kapı sürücü kapısı açık ibaresi yandı ve sonrada dondu kaldu,kapıyı açıp kapatıyorum aynen devam,sonra aracı stop ettim yeniden çalıştırdım,bu seferde keyfreee anahtarsız çalıştırma,lütfen kontağı kapatın sonra debriyaja basıp çalıştırın yazıyor,yaptım bu sefer ekranda yine bieşey yok,sonra farları kapattım düzeldi ekran...Ankaraya döndüğümde eve geldiğimde de aynı şeyi yaptı...Anlamadım bişey ama sanırım aracın elektrik sisteminde bir hata yada bir sorun var...Umarım ciddi bişey değildir diye düşünürken foruma bir bakiim dedim bir açtım ilk mesaj buradaki konu..Şok oldum ( Merhaba arkadaşım Beni Hatırladın mı Bilmiyorum öncelikle Yazını Okudum Cidden çok üzüldüm ki çok Peşinden Koşmuştun Senin Şeker Kırmızının Fakat Yanlış Hatırlamıyorsam Bana Son Yazdığında Senin Kadranı Farklı Grafik bir Kadranla Değiştirmiştin Bundan Kaynaklı Bir Sorun Olabilirmi Acaba Aklıma ilk Gelen Bu Oldu çünkü En Basitinden Diğer Türlü Kapının Açık Olduğunu Anlaması Kapıdan Gelen Bir Sensör verisine Dayalı Bir Durumdur Yani Senin Göstergede Sorun varsa yada Sorun Oluşmuş İse kapıyı Sürekli Olarak Açık Kabul Ediyor Olabilir NOT : Kapı örnektir... Bir İki Saat önce Bursa Şentürkler Ford Servisinden Aradılar Aracı Kontrol İçin çağırdılar Sanırım Biraz Tutuştular bakalım Sonucu Görücez Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl comment_30340 Akü voltajın düşmüştür. Akünü kontrol ettir. Havalar soğudu malum. Hımm Akü Voltajı mı..Bak bu aklıma gelmemişti,bir ara -5 derecelere kadar indi yolda soğukluk ....Tamam ben ona bir baktıriim yarın.. Cem bey,ekranda bir arıza yok,arıza aracın elektrik donanımında...Ekran gayet güzel çalışıyor siz merak etmeyin...Aynı sorun o küçük ekranda da oluyor,zira aracın elektrik donanımında problem olunca herşey etkilenir malumunuz olduğu üzere.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl Yazar comment_30342 Hımm Akü Voltajı mı..Bak bu aklıma gelmemişti,bir ara -5 derecelere kadar indi yolda soğukluk ....Tamam ben ona bir baktıriim yarın.. Cem bey,ekranda bir arıza yok,arıza aracın elektrik donanımında...Ekran gayet güzel çalışıyor siz merak etmeyin...Aynı sorun o küçük ekranda da oluyor,zira aracın elektrik donanımında problem olunca herşey etkilenir malumunuz olduğu üzere.... Sadece bir düşünce idi soylemek istedim zira o kadar bu arada göstergelerin resmi varsa bir tane ekleyebilirmisiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl comment_30344 Laf aramızda...3 ay önceden biliyordum bu donanımsal hataları yakoylada off record paylaşmıştım...onun için no comment diyorum...yokuşa da park etmeyin.....diyom..okadar... Kasım 14, 201114 yıl Tevfik tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl Yazar comment_30346 Laf aramızda...3 ay önceden biliyordum bu donanımsal hataları yakoylada off record paylaşmıştım...onun için no comment diyorum...yokuşa da park etmeyin.....diyom..okadar... Yokuşa Park Etmeyin derken sebep Olarak Şu Gösterilebilirmi Aracı Yokuşta çekiş Kontrolü Kapamadan Kaldırmak İmkansız Neredeyse Bakınız çözüm sol menü bülgisayar ayarlar sürüş destek çekiş kontrol onay işaretini kaldırın pati çeke çeke yola devam o kadar alıştım ki ekrana bakmadan yapıyorum artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl comment_30347 yok dostum...elektronik donanımsal Bora Beyin dediği gibi göstergeler stop edip tekrar faal hale geliyor ancak motor sistem arızası gösterebiliyor...hatta hidrolik boşalması gibi de algılayabiliyor beyni...hadi söyliyim baride...içimde kalmasın.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl comment_30351 Yolda kalmadığınız sürece devam. Hepsini düzeltir Ford.. --- iPhone Yolladı --- Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201114 yıl comment_30354 Göstergelerde falan bişey yok arkadaşlar,sanırım sadece bir elektronik sistem arızası ama o kadarda önemli bişi değil,bir anlık bişeydi...onra düzeliyor..Aynen bilgisayarınızın bir ankilitlenmesi gibi..Sonuçta elektronik alet bunlar,bir şekilde sorun olabiliyor,önemli olan sizi ve aracınızı tehlikeye sokmaması... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın