Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

(34 Yc 4187) St Modifiyeleri

Featured Replies

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 12,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• İbrahim Can
    İbrahim Can

Tesekkur ederim. Farlari İlker abi yapti sagolsun isciligini zaten biliyorsunuzdur[emoji2] Araci alma asamasinda bunlarin hepsini yapmak icin ve uzun vadede kullanicagimdan istedigim km de ve temiz

• Teşekkürler Herkese merhaba, Yaptırdığım ses sistemi ve bagaj kabinimi de sizler ile paylaşmak istedim.Umarım beğenirsiniz. Hem görsel olarak hemde ses kalitesi olarak istediğimi aldım. Beklediğim

• DPF tıkanınca bela oluyor, onu çıkarıp attın mı insanların ciğerleri tıkanıyor, ama işin bu kısmı elbette pek önemli değil.  http://www.toraks.org.tr/halk/News.aspx?detail=2653

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

DPF tıkanınca bela oluyor, onu çıkarıp attın mı insanların ciğerleri tıkanıyor, ama işin bu kısmı elbette pek önemli değil. 

http://www.toraks.org.tr/halk/News.aspx?detail=2653

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tikanmasi an meselesiydi fazla yakit ve cekis dusuklugu etkileri. Bunlar olmasa bugune kadar kullandigim gibi devam ederdim. Doldugundaki maliyetine iptal + chip tuning ini yaptirdim.

• 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Maşallah çok güzel olmuş. Allah kazasız belasız tadını çıkarmak nasip etsin kardeşim.

Bişey sormak istiyorum.  Arka tampon eki içime sinmedi demişsiniz.Bende yaptırmayı düşünüyorum.Merak ediyorum neden sinmedi ve nerden bulabulabilirim ? Tsk 

Ercan Ç. tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.