Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Tayfun Yaman

Üye
  • Toplam İleti

    19
  • Katılım

  • Son ziyaret

Tayfun Yaman tarafından yazılan her şey

  1. yağ yağ filtresi hava filtresi polen karter tapası ve contası yakıt filtresi bakım işçiliğinden oluşuyor fiyat indirimsiz olarak verilmiş destek olacaklardır. yaşından dolayı ford life kartınızla %15 indirim alabilirsiniz.
  2. Büyük buluşmada hediye kazanan Teoman SARAÇ Beyin aracına pasta cila işlemini yapmış bulunmaktayız. Kazasız, belasız, keyifli sürüşler dileriz.
  3. bu şekilde yorum yapmak imkansız burada sadece sizi yanıltmış oluruz sesi duyup ona göre tespit yapmak daha sağlıklı olacaktır.
  4. Büyük buluşmada hediye olarak kazanılan pasta cila işlemini yapmış bulunmaktayız. Araç sahibine Kazasız, belasız, keyifli sürüşler dileriz.
  5. Öncelik kesin olarak yorum yapmak bu duruma biraz imkansız gibi buna bir çok neden sebep olabilir 1-pompa enjektor ve yakıt değerlerinin kontrol edilmeli 2- motor takozu bir ihtimal diyebiliriz bu biraz düşük ihtimal takoz dan olduğunda genelde rolantide de yapması gerekiyor titremeyi 3-salıncakta kontrol edilmeli İstanbul da iseniz Kar Grup beklerim ucretsiz check up yapabiliriz genel kontrol yapılabilir takozlar,salıncak kontrol edilir bunlarda bir sey yoksa sizin onayınız dahilinde diğer noktalarında kontrollerini yapabiliriz
  6. 0546 646 22 01 şahsi cep telefonum istediğinizde arayabilirsiniz yada WhatsApp yazabilirsiniz
  7. Büyük buluşmada pasta cila hediyesi kazanan Gürkan Hocamızın aracına pasta cila, motor koruma işlemlerini yapmış bulunmaktayız. Kazasız, belasız, keyifli sürüşler dileriz.
  8. elimden ne geliyorsa her zaman yaparım ?
  9. Pazar günü düzenlenmiş olan büyük buluşmada pasta cila hediyesi kazanan Uğur ŞENGÜL Beyin aracına işlemler yapıldı. Kazasız, belasız, keyifli sürüşler dileriz.
  10. aldığınız bayi ile görüşün destek olacaklardır diye düşünüyorum arada biraz fiyat farkı olacaktır bilginize
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.