Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 20188 yıl comment_470212 Pazar günü düzenlenmiş olan büyük buluşmada pasta cila hediyesi kazanan Uğur ŞENGÜL Beyin aracına işlemler yapıldı. Kazasız, belasız, keyifli sürüşler dileriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 20188 yıl comment_470216 Tayfun elinize sağlık ? Aynı performansı benim kamyonda da bekliyorum ? --4 dakika sonra eklendi-- Kamyon dediğim korkutmasın, şöyle bir şey... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 20188 yıl comment_470219 Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Kamyon dediğim Kamyon dediğin bildiğin kamyon işte abi ? Hediye senin arabanın ön iki kapısına kadar ancak yeter, gerisi için seneye tekrar hediye kazanman lazım ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 20188 yıl Yazar comment_470220 Şimdi, Mert Yürüyen yazdı: Kamyon dediğin bildiğin kamyon işte abi ? Hediye senin arabanın ön iki kapısına kadar ancak yeter, gerisi için seneye tekrar hediye kazanman lazım ? elimden ne geliyorsa her zaman yaparım ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 20188 yıl comment_470275 Maşallah güzel iş çıkmış. Ben de en yakın zamanda motor koruma için geliyorum ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 20188 yıl comment_470276 13 saat önce, Mert Yürüyen yazdı: Kamyon dediğin bildiğin kamyon işte abi ? Hediye senin arabanın ön iki kapısına kadar ancak yeter, gerisi için seneye tekrar hediye kazanman lazım ? Fabrikada boya mı kalmamış acaba. Kamyon astarlı duruyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın