Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

murat özenen

Üye
  • Toplam İleti

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

murat özenen tarafından yazılan her şey

  1. Benimde tıkırtı sorunlarım var. Sağ ön direkte sorun vardı.Servise gittim teste falan çıktılar hem sağ hem sol direkten ses geliyormuş ikiside değişti şu anda hiç ses gelmiyor direklerden.Ayrıca sensör bölümüde işlem gördü. Sensörlerin olduğu yerden herkesten ses geliyor heralde . Benimde tıkırtı geliyordu ordan ama değişim olmadı görünmeyen yerlere sünger desteği yaptılar şimdi sorun yok. Ama şunu anladım focusta ses problemi bitmiyor. Mesela benim ön sağ ve sol kapılar tıkırtı yapıyor. Servise gösterdim açıcaz dediler .Bende istemedim ilk etapta başka bişeyler deneyeyim dedim. İki kapının metalle plastiğinin birleştiği yere sünger sıkıştırdım.4 aydır hiçbir sorun yok(arada süngerler gözüme takılıyor sinir oluyorum ama yapacak bişi yok 2 haftaya bakıma gidicem direksyonun üstündeki plastikten ve gözlük koyma bölümünün oradan ses geliyor onlarıda göstericem.
  2. Dediklerinin aynısı harfiyen bendede oluyo. Almanca bilmiyorum ama ingilizce forumlarda da bu konuda şikayetler gördüm. Anladığım kadarıyla şu anda şikayetler buna ecu'nun sebep olduğu yönünde.
  3. Bende öyle düşünüyordum.Benim aracım 2011 model ve otosanla görüştüğümde kesinlikle hiçbir focus 3 için yeni yazılım yok servislerin ne dediğine bakmayın.Sonuçta yazılımları onların ekranına biz yüklüyoruz bizden daha iyi kimse bilemez dedi. Ben onların yalancısıyım . Ama yazılım güncellediğini iddaa eden servislere sorduğumuzda yeni yazılım yokki nasıl atalım biz reset atıyoruz sadece diyolar
  4. arkadaşlar ben bu yazılım olayını baya araştırdım. Birden fazla servisle ve otosanlada görüştüm focus 3 dizel araçlara ait bit yazılım güncellemesi yok. yazılım attık dedikleri şey yazılımı resetlemekten başka bir şey değil . servis yeni yazılım yükledik hallettik diyor müşteriye bizde bak orası atıyor sizde niye yazılım yok diyoruz diğer servislere sonra otosan giriyor araya ve yeni yazılım attığını söyleyen servis biz yazılım atmadık yazılımı sıfırladık zaten yeni yazılım yok ki diyolar.
  5. Tolga bey sakarya servisinde size yazılım desteğini veren ustayla görüşüldü.Usta focus 3'lerde yeni yazılım yok diyor. Biz o arabanın eeg mi dedi egg mi dedi onu sıfırladık sadece dedi.Servis benim yanımda konuştu. Size yapılan o işlemi bende yaptırcam arabanın bütün verilerinin sıfırlanmasıymış galiba. Deneyeyim bakalım
  6. Evet ben yanlış anlamışım sahiden ismail ustanın güncelleme ile ilgisi yokmuş(karıştırdım ortalığı). Edremit servisini yönlendirdim sakarya ile görüşecekler inşallah sonuç alırım.
  7. Sakarya servisiyle görüştüm.İsmail usta yemekteymiş başka birisiyle görüştüm ismail usta kaportacıdır o anlamaz güncellemeden falan güncelleme atılsa bile o atmaz diyolar. Sizin sorun enjektörden de olabilir getirin görelim diyolar:D Yakın olsa götürcem valla . Şimde kendi servisime de arayın sakaryayı görüşün desem onlarada aynı şeyi söylicekler .
  8. Teşekkürler şimdi sakarya servisini arayıp ilk ben konuşayım
  9. Arkadaşlar aynı sorun bende de var .Bu konuyu okuduktan sonra 1 hafta önce edremit ford servisine gittim.Şikayetlerimi söyledim(düşük viteslerde silkeleme problemi) ve yeni yazılımdan bahsettim. Motor şase numarasını alıp bilgisayara girdiler ve yeni yazılımınız yok dediler. Zaten yeni yazılım olduğunu da hiç duymamışlar. Ama bende düşük viteste silkeleme sorunu var ve internette de araştırdım diyince internette her gördüğünüze inanmayın dediler Zaten yeni yazılım olsa bize mesaj gelir ve biz tek tek o arabaların sahiplerini arardık dediler.Ama sizde böyle bir sorun varsa bilgisayara bağlayıp bakalım dediler bende bağlattım ve tabiki hiçbirşey çıkmadı sorun yok dediler. Bende otosan'a mail attım. Otosan mailimi edremit servisine yönlendirmiş servisten aradılar otosanlada görüşmüşler focus 3 dizeller için yeni yazılım yok dediler.Sadece makyajlanmış modellerde varmış.(bu ne demek anlamadım). Ama sizde şikayet devam ediyorsa test sürüşüne çıkalım teknik elemanımız görsün öyle müdahale edelim dediler.Arabamı 2011 ağustos sonunda aldım bendeki yazılımın yeni yazılım olması mümkün değil . Ama bir türlü yeni yazılım olduğunu ispat edemiyorum ve ayrıca otosanda öyle dedi diyorlar. Ne yapabilirim fikir almak istedim ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.