Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Çağlar Kaya

Üye
  • Toplam İleti

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

Çağlar Kaya tarafından yazılan her şey

  1. Belki konu ile ilgisi yok ancak fan açma deyince benim araç ta kış diyemi bilmiyorum hararet saati hiç 70 i geçmiyor hava sıcaklığı 18 derece genelde Mersin den yazıyorum. Geçen adana ya gittim 1 saat lik yok maksimum 75 i anca buldu. Normal midir.
  2. Bu nasıl yapılıyor bende bilmiyorum ayrıntılı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
  3. Hocam tapa dediğim motorun üzerinde var kaç tane var bilmiyorum onlar güvenlik amaçlı su basıncında oradan patlıyor. Motor bloğunu catlatmamak için. Su kaçağı içinde bir aparat var su bidonu kapağını usta sokuyor oraya başka saatli pompalı aparat bağladı. O bidona hava basıyor. Zaten kaçak neredeyse oradan su fışkırıyor. Neden tespit için 250 tl istemişler anlamadim. 2 dk lik iş o. Ayrıca motor yağına bakın çubukta damlacık filan yoksa korkacak bir şey yok. Gittiğiniz tamircide aparat yok ise lastiklere hava bastıkları hortumu bidonun hortumunu söküp kendiniz hava basın zaten kaçak nerede ise belli olur.
  4. Aynı sorun benimde 2 kere başıma geldi bende de 2010 tdci var. İlk götürdüm tapadan çıktı 20p tl yaptırdım. Sonra yine akıttı yine gittim diğer tapada değişti. 200 ve 250 tl verdim. Şimdi yine akıtıyor nerden bilmiyorum. Ama tamire götürünce iyi ustaya götürün çünkü 4 tane tamirci gezmistim adamlar motor sokulcek dediydi ve 700 tl filan istediler. Sadece benim usta sadece eksantirik kayısı sökerek isi halletti boşa para kaptırmayin
  5. Calistirirken de aşırı sarsıntı oluyor mu
  6. Yok motor da ses problemi vardı üst kapak, eksantrik miller zincir horoz filan değişti. Bakım filan yapıldı.
  7. Aynı sıkıntı bende vardı. Farklı bir problemden dolayı üst kapak değişti. Sorun geçti. Kapak sökülmeden yapılsın dersen üstten sıvı.conta sikiyorlar ama pek.verimli olmuyor. Onu çok dert etmeyin bence.
  8. 1. Sorunuzdaki aynı problem bende de var. 2 senedir öyle kullaniyorum. Ama bende motor sogukken yapmiyor motor tam ısınınca yapiyor. Hatta benim eksantirik milleri üst kalak horozlar ve bir çok şey değişti. Motor ciddi oranda sessizlesti ama o ses gitmedi. Çözüm bulursanız buraya yazarsanız sevinirim.
  9. Yaptıralı 1 hafta oldu şu ana kadar sıkıntı.gozukmuyor. haftaya kontrole gidicem bakalım
  10. Benzer sorun bende de oldu hatta ilk çalıştırmada çok titriyordu. Motor kulağı değişti. 4 ay filan idare ettim ses ve titreme arttı sonra yine götürdüm. Birisi dedi enjektör dedi içime sinmedi. Başka yere götürdüm. Üst kapak sokulcek dedi. Horozlar yağ iticiler kesin değişir dedi. Söküldü horoz üst kapak eksantirik mili zincir hepsi değişti şimdi motor sıfır gibi oldu. 2200 tl para gitti. Bilmiyorum tabi sizin problem buna benzer mi
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.