Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mustafa Kızıltan

Üye
  • Toplam İleti

    106
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mustafa Kızıltan Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Adana
  • Arabam:
    18 Focus 1.6 Ti-VCT Trend X
  • Meslek:
    Psikolojik Dan.
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

2.036 profil görüntüleme

Mustafa Kızıltan's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter

Recent Badges

37

Toplam Beğeni

  1. Bugün internetten aldığım Continental Ecocontact 6 2023 üretimi lastikleri atktırdım. Üzerinde gelen Michelin Primacy 3 2018 lastikler artık tutuşu azalmıştı. Ama 5 yıl boyunca memnun kaldım. Ecocontact 6 ile Premium Contact 7 arasında kalmıştım fiyatları aynıydı. Eco almaya karar verdim. Kullananlar nasıl memnun mu?
  2. Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum. Benim araç benzinli 2018 model üstünde ki akü üstünde gelen yani hiç değişim olmadı. Son iki senedir ölçüm yapıyorum 12 nin üstünü görmedi. Son 2 senedir 3 defa soğuklarda çalışmadı ancak takviye edince beni 5-6 ay götürdü hepsinde de. Araçta 2 kameralı kayıt cihazı var 5 yıldır. Son iki yıldır park kaydını kapattım. Galiba değişim sinyalleri veriyor. Ancak gittiği yere kadar gideceğim. Sonrasında değişim. 1) Hangi marka hangi modeli tavsiye edersiniz? 2) Benzinli focusun akü yer ölçüleri nelerdir?
  3. Teşekkürler hocam kılavuza ulaşamamıştım o ara. f60 değiştirince hepsi düzeldi. 👍
  4. Bagaj aydınlatma ile uğraşırken artı ve eksi kabloları birbirine değdirdim yanlışlıkla. İç aydınlatma çalışmaz oldu birde sürücü 4 cam kontrol yeri ayna ayarlarına elektrik gelmez oldu. Sigortaların attığını düşünüyorum. Acaba hangi sigortalar değişmeli veya ne yapmalı.
  5. Bende de sağ aynanın altında mevcut kontrol ettim. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. 👍
  6. Aslında süreklilik yok arada yapıyor. O zaman aküden diyebilir miyiz. Yoksa dediğiniz fiyatlara değiştirmem zor. 😁
  7. Bir ay önce dış sıcaklık sensörü normalden aşağı göstermeye başladı. Normalden 10 derece düşük gösteriyor. Aküyü daha hiç değiştirmedim. 5 Sene olacak mayısta ve akü zayıf gibi çünkü kontak kapalı iken 1 saat radyo modu 10 dakika bile çalmıyor. Acaba aküden kaynaklı mı yoksa sensör mü bozuk.
  8. Adana da nerede yaptırıyorsunuz güvenilir
  9. Bende Adana da taktırmayı düşünüyorum. Önerdiğiniz yer var mı Adana da?
  10. Benim araca geçenlerde bir sıkıntıdan dolayı doldurmam lazımdı. Bitlis ve Iğdır servisinde olmadığı için dolduramadılar. Adana da önce 90 lira dediler usta inceledi bu farklı 1000 lira dedi. Tabi bende ilk duyunca çüş demek istedim. ? Sonra indirim filan derken 850 ye anlaştık. Ve sizin dediğiniz gibi yanıcı ve tehlikeli olduğundan bahsetti. Acaba kaza sırasında eksradan bir patlama olur mu diye düşündüm bende ??
  11. Gaz numarası böyle olduğu için pahalı olduğunu ifade ettiler ?
  12. Araç: 18 Focus 1.6 Ti-VCT Trend X Aracın 2. Trafik Sigortası ve Kaskosu Sigorta Şirketi : Halk Sigorta Tarife basamak kodu : 5 ( %15 hasarsızlık indirimi ) Trafik Fiyat : 892 Lira Kasko ( %30 hasarsızlık indirimi ) Full Kasko Kasko Şirketi: Halk Sigorta Kasko Fiyat: 1923 Lira
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.