Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mesut Kibar

Üye
  • Toplam İleti

    56
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mesut Kibar Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Muğla
  • Arabam:
    '16 Focus 1.6 Ti-Vct Titanium
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.240 profil görüntüleme

Mesut Kibar's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

34

Toplam Beğeni

  1. Bende de 2015 Focus vardı bildiğiniz gibi, LPG bağlattırmıştım ! ( Pişman oldum tabi. ) Prins lpg kiti / Aracımda lpg taktırmamla birlikte bir çok sorunla karşılaştım maalesef. 1 ay uğraştım hata kodu verdi sürekli yaptırdığım yer bir türlü çözüm üretmedi. Araba çekişten düştü, tekleme, titreme vs. hepsini yaşadım.AFR ayarı varmış araştırdım. Adamlar ondan bile bi haber. Yol ayarı adıyla birşeyler yapmaya çalıştı ama yapamadılar. Her gün sanayiye gittim.En sonunda o kadar pişman oldum ki lpg yaptırdığıma arabayı sattım. Araba lpg den sonra başka bir araba oldu adeta. Anlatmam çok sevdiğim arabamı bu sebeplerden dolayı, çözüm üretemeyen o patrona sattım. Bahanem oldu belki ama arabadan soğudum yani. Bu işlerde ustalık çok önemli, her kişi iyi montaj yapamıyor malasef. Tasarrruf edeyim derken başımıza binbir türlü sorun çıkabiliyor. Focus benzinde aslında sakin kullanımda ve şehir dışı fazla yakmıyor bana göre. Arabanız benzinliyse yaptığınız km yılda 10.000 km geçmiyorsa bence LPG gerek yok. Güzelim arabaların lpg ile mahvediyoruz. Bu yaşadıklarım bana da tecrübe oldu. Bi daha lpg araba alır mıyım/ biner miyim? bilmiyorum ama arabam benzinli olsa da lpg taktırmam. işini bilen usta da pek yok zaten.
  2. Bugün focusla biraz zaman geçirdik. Ankara oto dosemecioglundan yılan desenli koltuk kilifi siparisim geldi. #Yeni koltuk kılıfı #dosemecioglu kalitesiyle montajı bana ait ve cok kolay cokta güzel oldu. Atlet kiliflari attim.;)) Son dokunuş yikama ve cilaladık.;)
  3. Gün geçtikçe daha mi kötüye gidiyoruz ?! evet malesef... Bu sıfır araclar bundan sonra nasıl satılacak alan olmayacak çevremde ve kendimden biliyorum. 2 sene önce zar zor krediyle sıfır focus aldım. Alırken dolar 2.85 idi.Şimdi para yetistiremiyorum hic bir şeye zaten maaşlar dışında hemen her gün her şeye zam. Geleceğe dair içimde bir umutsuzluk var bilmiyorum... Iyi düşünmek istiyorum ama... Işte.. Cok sevdiğim arabami ekonomik.şartlar yüzünden satılığa çıkardım.:(
  4. Benimkisinde kumandadan kapi kilitlerini acinca veya kapatinca drl ledler sari yaniyor ve sönüyor... Sizinki de ayni mi ? Kontak acinca da surekli yaniyor. --8 dakika sonra eklendi-- https://tr.aliexpress.com/item/Gloss-Model-12v-LED-Auto-Car-DRL-daytime-running-lights-Bumper-Front-Fog-lamp-with-dimming/32505538798.html?detailNewVersion=&categoryId=200000226
  5. İlgi ve öneriniz için çok teşekkür ederim. Önerinizi dikkate alacağım.@Yakup Çağatay
  6. Anladım sanırım öyle ama ne olur ne olmaz kafada soru işareti kalıyor.Ama ürün tek parça değil zaten airbag için sanırım parçalı yapmışlar özellikle airbag a denk gelen yer zayıflatılmış dikiş var orada ayrıca.Airbag in olduğu yeri kestirebilirim ya da kullanmam. Sizin öneriniz nedir? Ürün bedavaya geldi zaten? dikiş hatası vardı üründe tartışma açtım aliexperssten para iadesi istedim. Para iadesi yaptılar.? Zayıflatılmış dikiş var resimdeki gibi sorun olmaz herhalde.
  7. Evet airbag i etkileyecek hareket halindeyken galiba. Hafif ve cırtcırtlı küçük yapışkanlı olarak duruyor olsa da açılmasını engeller mi Yakup bey.
  8. Ön konsola örtü aldım çokta güzel oldu.Cuk diye oturdu. Tozdan ve güneş yanığından korur düşüncesiyle aldım. 16 usd . Ford Focus MK3 2012 2013 2014 2015 2016 Için JEAZEA LHD Dashboard Halı Kapak Pad DashMat Mat Güneş Gölge Dash Kurulu Halı http://s.aliexpress.com/3ueuI7NJ (from AliExpress Android)
  9. A119 viofo GPS araç kameramı hocam sensörün hemen önüne yapıştırdım çok güzel oldu. Kablosunu sensörün içinden üst tavandan yolcu tarafının oradan kapı lastiğinin içinden sigortaya fuse tap aparatı ve harici çakmalık yuvası kullanarak bağlattırdım süper oldu. Ortada ne kablo var ne görüntü kirliliği. --2 dakika sonra eklendi-- Sinyalli model Gündüz DRL yi Nihayet montaj yaptırdım. Çok güzel şiddetle tavsiye ederim. --22 dakika sonra eklendi-- Arkadaşlar gündüz drl montajı için farları sökmüşken aliexperss ten siparişi mi verdiğim osramın h7 kısa farlarını taktım. Tavsiye ederim. Arıza yakmıyor ve halojen olduğu için muayeneden sıkıntısız geçer. OSRAM H7 64210NBL GECE KESICI LAZER 12 V 55 W 4300 K 2017 Yeni Nesil Parlak Halojen Otomotiv Araba ampuller http://s.aliexpress.com/VFnQbeMB (from AliExpress Android)
  10. @İsmail Akbaş hayırlı olsun.Öncelikle bulunduğunuz bölgede bir servise sorun, oraya yaptırabilirsiniz. Servis yapmazsa iyi bir oto elektrikçisi bulun ona yaptırın. O da olmazsa @Muhammed E. hocamız bu konunun başında montajı resimlerle zaten açıklamış. Kendiniz biraz da anlıyorsanız aslında basitmiş montaj yapabilirsiniz. Bir bakın bakalım hangisi uygun olacak. Sonra bizi bilgilendirir siniz ve resim atmayı unutmayın.;)
  11. Günümüz kutlu olsun. Forumdaki tüm meslektaşlarimin öğretmenler günü kutlu olsun. Okulumdan bugün öğrencilerimle...;)
  12. İsmail bey gümrük vergisine takilmadim. Siparis verirken saticiya mesaj atin gümrük problemi olmamasi icin faturayi 30 usd göstersin. Sorunsuz ulasacaktir.
  13. Güle güle kullanın. Aynısından bende de var montaj daha yapılmadı.:(
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.