Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×

Liderlik Tablosu

Popüler İçerikler

09-05-2025 tarihinde, tüm alanlarda en yüksek itibara sahip içerik gösteriliyor

  1. Benim aracın yağını 91.600 kmde değiştirmiştim. Şuan araç 102.100 km. Yağ deşiminden sonra 10.500 km yaptım. Göstergede yağ ömrü %65.
    1 puan
  2. benim araç 9500 km civarinda yağ ömrü %7 ye düştü. otokoç ümitköyü aradım yağ değişim randevusu almak için. müsaitseniz gelin yağın durumu ve miktarına bakalım ona göre değişime karar verilir dediler. gittim yağ miktarı normal yağın da durumu iyi dediler. bakım km sini sıfırladırlar. 15000 veya 1 yıl hangisi önce gelirse o zaman gelin yağı değiştirelim dediler. bu arada ikinci bir sorunumun vardı. adblue 1000 gider 800 gider diye uyarı verirken en son 600 gider diye uyarı verdi ve sesli ve görsel uyarı sürekli ikaza başladı. ben de gittim adblue doldurduttum. görsel uyarı gitti. ayarlardan bakınca adblue deposu dolu görünüyor ancak sesli uyarı sürekli çalmaya devam ediyordu. geldim arabayı park ettim dedim arabada durunca susar herhalde. 2 saat sonra gittim ötmeye devam ediyor. en son serviste akü başını söküp uyarıyı susturdular. bir bug anladığım kadarıyla ve servisin de bildiği bir durumdu . söyler söylemez kutup başını sökeceğiz dediler. başına gelen olursa tek çözüm kutup başı söküp bekleyip geri takmak. son ek şu ana kadar 1 kere filtre dolu sürün uyarısı verdi. 10-15 dk lık bir sürüşle ikaz geçti. o ikazı da 9000 km civarı vermişti.
    1 puan
  3. @Ogün Özemre ile ufak bi tadilat gerçekleştirdik, meğersem en fazla inverter harcıyormuş, 220v den 12v çevirim öyle kullanıyorduk ısıtma ve hidroforu, ama inverter'ı devre dışı bırakınca sabaha kadar webbasto yandı sabah halen %70 akümüz vardı ve yağmurlu bi gündü. Görüntü poyrazlar kamping alanından
    1 puan
This leaderboard is set to Istanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.