Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×

Tüm Etkinlikler

Bu akış otomatik olarak yenilenir

  1. Son Saat
  2. Sabiha Gökçen havaalanı yolunda düz yola açılan Tünele girmek üzereyim 😄
  3. Abi bi bilinmezliğe doğru gidiyormuş gibisin
  4. Bugün
  5. dizelle ilgili sorun olduğunu düşünmüyorum ama kimse araca para bağlamak istemiyor. varsa yoksa altın.
  6. Dün
  7. Temiz araba her türlü satılıyor ama fiyatlandırma önemli. Makul fiyatlı arabalar satılıyor. Bence asıl yavşaklık markalarda. Arabaya 3400-3500 liste fiyatı açıklayıp bayin 2400 liraya sıfırını satarsa o arabaya ikinci elde değer biçemezsin. BMW Mercedes hariç elektrikli motivasyonu azaldı. Dizel arkası olmayan bir araba bence artık. Ben dizel alacak olsam ve uzun sğre kullanacak olsam Stellantis ve ford dışında markaya bakmazdım. En azından kamyonetlerde aynı motoru kullanmaya devam ettikleri için parça sorunu olmaz. İşin ironik kısmı hepsinin distribütörü Koç oldu. 🙂
  8. Genel olarak bende anlamış değilim satıcılar kime satıyor alıcılar kimden alıyor. Vatandaşa galeriden ya da araç bayilerinden almak daha mı güvenilir geliyor diye düşünmüyor değilim. Yaklaşık 1 aydır bende satış için bekliyorum , emsalleri arasında uygun diye görünüyor fakat galericiler hariç pek ulaşan olmadı.(Manuel olması etkeni de var)
  9. Dizeli bilmem ama 2011 mk3 focusum var ağır hasarlılardan sonra en ucuz fiyat yazdım önden kazası yok 157.000 de style paket 3 aydır gelen teklifler kafayı yedirir 🙂
  10. İnsanların kafasında var, "yoksa dizele mi dönsek, sanki o en iyisiydi" sorunsalı ama, trend değil artık. O nedenle uzak duruyoruz 🙂
  11. amerikadan yeni geldim diyen biri ile egenecektim biraz ama birakti niyeyse 😄
  12. Piyasa kırık bu ara, millet faizde ve altın oynuyor :) Dizelle ilgili bir problem yok. (Milletçe ekönömistiz) Kendi dolandırıcımız var deseydin...
  13. Piyasa genel olarak nasil takip ettiginiz kadariyla? Ozellikle dizelin durumunu merak ediyorum, sifir dizellerin azalmasi ikinci eli de etkiledi mi? A180d var ilanda eskiden en azindan oluculer yazardi, bir iki gune ilan suresi bitiyor 1-2 dolandirici disinda mesaj bile atan olmadi sayilir.
  14. Geçen hafta
  15. Var olabilir de 3 senemiz gitti ya, o mesajlar zaten yok
  16. Göstergeye yeni program atıp yapıyorlar. Bursa da ve Kartal da yapan atolyeler var. Bendeki de mildi, km ye çevirtmiştim.
  17. bilen biri olsa zaten yazardi. mesela ben yillardir ilgilenmedim ve su an hic bir fikrim yok. etiketlenen diger uyeler girmiyor bile. dogru ancak oyle kalmak zorunda degil, bugun siz birsey paylasirsiniz yarin baskasi gelir uzerine birsey ekler.
  18. Mesajı sindirmekten maksadım gereksiz yazı ortada kalmasın, nasıl yaptığım konusuna gelince para verdim yaptırdım, yeni ekran aldım geniş gösterge, resmini atarım, Forumda bilgi paylaşımı maksat ama, nedense aynı soruyu bende sormuş olayım kimse dosya paylaşmak veya bu şekilde yapabilirsin diye destek çıkmadı neyse ben silin mesajı derken kötü olayım, bir dünya projem vardı ama bu ülkede iyi olmak araştırma yapmak işe yaramıyor , Bol forumlar dilerim ama burası mezarlık olmuş 👎 Not gösterge yurt dışından gelmiş mph + km var sağ göstergede, km ayarını yapmaya çalışacağım ama kimseye sormadan boza boza öğreneceğim.
  19. toyota kuruldu.. sabancıdan aldılar.. hyundai kuruldu.. assan dan aldılar.. kim bilir daha neler neler.. uzakdoğuluların malına güvensenizde ticaret ahlaklarına güvenilmez. kurarken ortak alıp masrafı 50-50 paylaşıyorlar.. 3-5 sene sonra 200 milyon dolar yatırım yapacağız ya 100 milyon ver yada hisseni bize sat diyorlar..
  20. Bu konu efsaneymiş ya. Mesajlar arasında 1 er sene fark var ve çözüme ilişkin hiçbir cevap yok ajshgdkjaghs
  21. Onun cezasını elden almıştırlar onlar 🙂 Çin malı hiçbir şey almam. Hiç güvenmiyorum o heriflere. Ki bu düşüncemi geçen sene bu aleti test ettikten sonra da defaatle dile getirmiştim zaten.
  22. Evet geçerli. Bataryayı ABden temin edecek diyorlar. Bize niye temin etmiyor bilmiyorum
  23. Hocam merhaba konuyu hatırlatıyorum kusura bakmayın, sorunu çözebildiniz mi?
  24. Mantıken bu daha doğru. Bakımdan etkilenmeyen parçaların garantilerinin de etkilenmemesi gerekir. Ayıplı ürün olur ve buna kanunen itiraz edemezler. Yalnız garantiyi yasa ile sınırlayabilirler.
  25. nette yaptığım araştırmalarda periyodik bakıma gitmeyen aracın sadece motor garantisi garanti dışı kalır diye gördüm , yarın öbürgün ekranı bozulsa yapmayacaklar mı yani
  26. Ama bu kurallar Macaristandaki fabrika için de geçerli olması lazım. BYD için aynı şey değil mi.
  1. Daha fazla etkinlik yükle
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.