Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Kazalı ilanları düşmüş bile

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Abi nasıl iş bu. Önden vuruyon sendÖre gelmiyo takla atıyon sensÖre gelmiyor. SensÖre gÖremi denk getircez arabayı.

Allah korusun kimsenin başına kaza falan gelmesinde şu sensÖr olayını çÖzsünler o zaman.

Napsınlar :D yoksa kuş çarpsa havayastığı açılır :blink:

• Yanıt 38
  • Görüntüleme 9,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

İnternette merak edip birazcık araştırma sonucu bizim gözümüzün bebeği gibi koruğumuz araçların çooookktaaan hurdaya çıkmış oldukları görünce çok şaşırdım gerçekten. http://www.sahibinden.com/ilan/

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Bile derken aslında doğru söylüyorsunuz Yakup bey, ama hani ben henüz yeni aldım ya, kazalı ilanları da görünce sanki şaşkınlıktan öyle yazdım gibi birşey, ehem köhöm, kem küm... Tevfik abi, yine ab

• konu arabaların pert olması degil...zaten kasko sıfır arabanın yenisini verir ilk yılsa..ama...inşallah içindekilere birşey olmamıştır...kötü bir durum çünkü....allah kimselere yaşatmasın...

Yanıtlama zamanı:

Karoser'deki sensör darbe almazsa aÇılmaz

Ben bu videodan dolayı aracın tekerlekleri belirli bir miktardan daha az basınca araÇ taklaya doğru gittiğini zannederek yan airbagler aÇılır diye biliyordum.

Bir de arabanın tavanında zıplayınca takla attığını zannedip kapılarını aÇtığına dair iddaalar var :blink: .

Yanıtlama zamanı:

Ben bu videodan dolayı aracın tekerlekleri belirli bir miktardan daha az basınca araÇ taklaya doğru gittiğini zannederek yan airbagler aÇılır diye biliyordum.

Bir de arabanın tavanında zıplayınca takla attığını zannedip kapılarını aÇtığına dair iddaalar var :blink: .

Kapılar OK.

Havayastığını ilk kez görüyorum :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

arabayım lan ben, bir yerden bir yere gitmek için yapıldım manyak, ne döndürüp duruyorsun, başım döndü dedi. Ben duydum, siz duymadınız mı, başı döndüğünden açtı perdeler, :blink::D :D :D :D

Benim bir akrabamda Focus 1 vardı, 2004 model, yeni almıştı, arabayı denemek için basmış, basmış basmış .... sonra bir kamyona arkadan güüümmm diye çarpıyor, öntaraf hiç yok, kamyonun dingilini falan kopartmış yerinden vs. emniyet kemeri takılı değil ve hava yastıkları açılmış, özellikle sormuştum emniyet kemeri muhabbetini,

Sonra kazayı anlattı bana, diyor ki, bir ara hızım 180 civarıydı, ondan sonra 3-5 dk kadar daha dip gaz gittim, kaça kadar çıktığını bilmiyorum, o sırada kamyonu görmüş işte :D :D

Yanıtlama zamanı:

arabayım lan ben, bir yerden bir yere gitmek için yapıldım manyak, ne döndÜrÜp duruyorsun, başım döndÜ dedi. Ben duydum, siz duymadınız mı, başı döndÜğÜnden açtı perdeler, :) :) :D :D :D

Benim bir akrabamda Focus 1 vardı, 2004 model, yeni almıştı, arabayı denemek için basmış, basmış basmış .... sonra bir kamyona arkadan gÜÜÜmmm diye çarpıyor, öntaraf hiç yok, kamyonun dingilini falan kopartmış yerinden vs. emniyet kemeri takılı değil ve hava yastıkları açılmış, özellikle sormuştum emniyet kemeri muhabbetini,

Sonra kazayı anlattı bana, diyor ki, bir ara hızım 180 civarıydı, ondan sonra 3-5 dk kadar daha dip gaz gittim, kaça kadar çıktığını bilmiyorum, o sırada kamyonu görmÜş işte :D :D

Allah korumuş gerçekten. Ben kendi kÜçÜk dÜnyamda kamyona çarpmak yerine takla atmanın yoldan çıkmanın daha mantıklı olduğunu dÜşÜnÜyorum. NFS oynarken de öyle yapardım :claps:.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kamyona arkadan çarptı, şimdi sorsan yeniden Focus alır, başka arabaya binmez kolay kolay, şu an arabası yok malesef ama, focustan sonra opel astra 2004 (hani şu 1998-2004 arası galiba, cd, elegance vs donanımları vardı) ford connect falan aldı, hele opel için söyledikleri inanılmazdı, gerçi ben o kasaları hala seviyorum ama, şimdi tırı var, yani baya büyüttü vasıta işini. :claps::) :)

Yanıtlama zamanı:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.