Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 201114 yıl comment_31269 Benim yakışıklılığıma ve karizmama bakıyorlardır Cem bey,yoksa Titanyum X Sunruuflu Şeker Kırmızı Focus 3 üme bakacak diiller ya,onlarda da canavar gibi (!!) Beyaz C-Max vardı Bencede sana bakıyorlardır. İleride tekrar karşılaşırlarsa parmakları ile gösterip - işte bu! işte bu! diyebilmek için iyice hafızalarına kazıyorlardır seni.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32497 hayırlı olsun batu bey arabayı aldınız galiba detaylı resimleri ben de çok merak ediyorum. Kasım 23, 201114 yıl hakan eren tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32499 hayırlı olsun batu bey arabayı aldınız galiba detaylı resimleri ben de çok merak ediyorum. Benim arabam kısmında veya buradan da bakabilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32513 Benim arabam kısmında veya buradan da bakabilirsiniz teşekkür ederim. yeniyim farkettiğiniz gibi. c max in direksiyonu bana enteresan geldi biraz. üst kısmı biraz büyük gibi yani arasında çok boşluk var göbekle. ama focustan daha sade bir tasarımı var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201114 yıl comment_33323 Arkadaşlar selamlar... Makine Mühendisiyim.Volvo S40 dizel 2006 model aracımı sattım bir kaç ay bekledikten sonra Fordun kampanyasından yaralanarak 2012 Sony Teypli C Max Titanium 1.6 Diesel 115 BG Buz Beyazı araç aldım. Yeni bebek beklememizin büyük tesiriyle Sedan bir aracı MPV segmentinde bir araca tercih etmedim Her zamanki gibi 9-10 bayiye sorduktan sonra peşin 53.500 24 ay kredi destekli 55.500 fiyat aldım.Ticaretle uğraştığımız için sıfır faizli 24 aylık kampadan almayı tercih ettim. 28.11.2011 de teslim alacağım 1 gün sonra Denizliden İstanbula gideceğim. Nasıl iyi etmiş miyim ? Değerli yorumlarınızı bekliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201114 yıl comment_33326 Her zamanki gibi 9-10 bayiye sorduktan sonra peşin 53.500 24 ay kredi destekli 55.500 fiyat aldım.Ticaretle uğraştığımız için sıfır faizli 24 aylık kampadan almayı tercih ettim. Nasıl iyi etmiş miyim ? Değerli yorumlarınızı bekliyorum Fiyat güzel ve sınıfında çok iyi olan araç aldınız...Sony ile beslenmesi de güzel oldu iyi bir zamanda almış oldunuz Sizi tanışma başlığında tanımak isteriz...Keyifli forumlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201114 yıl comment_33328 Arkadaşlar selamlar... Makine Mühendisiyim.Volvo S40 dizel 2006 model aracımı sattım bir kaç ay bekledikten sonra Fordun kampanyasından yaralanarak 2012 Sony Teypli C Max Titanium 1.6 Diesel 115 BG Buz Beyazı araç aldım. Yeni bebek beklememizin büyük tesiriyle Sedan bir aracı MPV segmentinde bir araca tercih etmedim Her zamanki gibi 9-10 bayiye sorduktan sonra peşin 53.500 24 ay kredi destekli 55.500 fiyat aldım.Ticaretle uğraştığımız için sıfır faizli 24 aylık kampadan almayı tercih ettim. 28.11.2011 de teslim alacağım 1 gün sonra Denizliden İstanbula gideceğim. Nasıl iyi etmiş miyim ? Değerli yorumlarınızı bekliyorum demek....53.500 dediler...güzel fiyatmış. x paketli nekadara geliyordu sordunuzmu acaba hiççç gülegüle kullanın cok güzel bir araç...hayırlısı olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201114 yıl Yazar comment_33335 Direksiyon focus ile aynidir siz iyi almissiniz ben 61 bin tl ye aldim full Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201114 yıl comment_33533 @ Tevfik X paketli bayinin elinde mevcut olmadığı için sormıştım.Pek bekleyecek vaktim de kalmadı açıkcası İyi dilekleriniz için teşekkürler.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201114 yıl comment_38707 Bence görüntüsüde içide,araçta çok güzel bende aldım.Ama tabiki uzun süre kullanınca araç kendini belli eder.Bende Bundan önce Nissan vardı o daçok güzel bir araba.Bu seferde Qsk Tekna alacaktım ama reno motor olması(Kötülüğünden değil o zaman Reno araç alırdım)iç dizaynı caymama yol açtı.Ama Qsk de çok güzel bir araç.Kia Spo da öyle ama biz C-MAX aldık beğendik umarım Koç bizi yanıltmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201214 yıl comment_40500 çok çok çok teşekkürler hepimize kamera işini hallettim uyumluymuş getirttim taktırcam arabaya pazartesi sonra şasi masi ben inanmıyorum servisteki adamlar full tecrübesizlikten atıp tutuyorlar bende otosandan işte direk bu göstergeyi getirin dicem bi ara giderseniz c-max için sorarmısınız beni yakında yedek parça bölümü dövecek o kadar çok sordum ki ? Batu bey,kamera ve gösterge işindeki son durum nedir?taktırdıysanız resim koyabilirmisiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201214 yıl comment_40507 Hayırlı olsun aracınız. Bende Focus III alırken önce c-max almıştım sonra vazgeçip focus'a döndüm, ve sadece 500 TL fark vardı. Sonra biraz pişman oldum ama satmayı düşündüğümüzde focus daha hızlı gider diye düşünüyorum çünkü eski focusumu ilan onayladıktan 10 dk sonra hemde şehirdışına satmıştım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201214 yıl comment_40515 Batu bey,kamera ve gÖsterge işindeki son durum nedir?taktırdıysanız resim koyabilirmisiniz Batu bey terketti forumu, bir kağıt gibi buruşturup attı bizleri, genç kız duygularımızla oynadı, sonrada attı bir kenara...Meğerse herşey istediğini alana kadarmış,sonra anında terkediyorlar insanlar işte bÖyle....Bundan sonra evlenmeden şey pardon tam forumda kendisini kabul ettirmeden vermem "kalbimi" ...eheheheüüüee..... Rafet,napcan C-Maxi yaa,koskoca araba,kamyonet gibi,spor değil,karizmatik diil bişii diil...Boşver artık ..Focusunun tafını çıkart..Hemde TitX hem de TDCI...Daha iyisi yok Türkiyede... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201214 yıl comment_40516 Batu bey terketti forumu, bir kağıt gibi buruşturup attı bizleri, genç kız duygularımızla oynadı, sonrada attı bir kenara...Meğerse herşey istediğini alana kadarmış,sonra anında terkediyorlar insanlar işte bÖyle....Bundan sonra evlenmeden şey pardon tam forumda kendisini kabul ettirmeden vermem "kalbimi" ...eheheheüüüee..... Rafet,napcan C-Maxi yaa,koskoca araba,kamyonet gibi,spor değil,karizmatik diil bişii diil...Boşver artık ..Focusunun tafını çıkart..Hemde TitX hem de TDCI...Daha iyisi yok Türkiyede... Bora bey,kamera olmadı demek.Olsa kesin resim eklerdi.Ayrıca C-Max kullanana gÖre spor bir arac veya kamyonet oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201214 yıl comment_40529 Hayırlı olsun aracınız Kesinlikle hak veriyorum bahsettiğiniz cifte standarta hatta bundan da duydugum rahatsizligi forda bildirdim sadece turkiyeye boyle satiyoruz diyebildiler böyle memlekete böyle donanim diyorlar kisacasi cmax gercekten cok güzel bir arac ama segmentler farklı ihtiyacınıza yonelik bir arac almişsınız sanırım. tekrardan hayirli olsun Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın