Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

C-Max İle Tanışmam :)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ben sadece sony si var diye aldım yoksa yukarıda dediğim gibi ben galeriye focus almaya gittim ve bende bu arabadan önce nissan quasqai vardı quasqai içi bana ne biliyim araba teknolojik donanım herşey tam ama o konsol maalesef :D olsun ben sık araba alıyorum inş navigation ile bir tane cıksın focusuda alırız :D

• Yanıt 45
  • Görüntüleme 16,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bencede sana bakıyorlardır. İleride tekrar karşılaşırlarsa parmakları ile gösterip - işte bu! işte bu! diyebilmek için iyice hafızalarına kazıyorlardır seni..

• hayırlı olsun. güle güle kullanınız. zevkler farklı olunca kelimeler kifayetsiz kalıyor o yüzden normal buluyorum ama şeker kırmızı ecoboost ta başka tabi

• Batu Aydın
    Batu Aydın

tesekkurler halil bey hepimize en yenilerini en iyilerini nasip etsin ve kesinlikle katılıyorum ve bazı zevkleri kelime ile anlatılamayacak kelime ile anlatmaya çalışınca saçma oluyor biraz ama ecob

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bide focus küçük c-max benim quasqai kadar biraz daha büyük hatta qasqai den :D aslında şeker kırmızı c-max e güzel olur :D bide o tipiyle derken sırtı kambur falan anlamadım da :D:D

Batu Aydın tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

bide focus küçük c-max benim quasqai kadar biraz daha büyük hatta qasqai den :D aslında şeker kırmızı c-max e güzel olur :D

C-max te güzel bir turuncu renk var..Ama satışda var mı bilmiyorum, Ford 'un özel ayrılmış arabasına binmiştim..Güzeldi :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

evet mars turuncusu rengi çok güzel ya su resmi soylermisinizz ??? direk linksiz direk resmi göstermeyi mesela bunun gibi

fcs12_pg_009_int_lg.jpg

Yanıtlama zamanı:

c-maxin arka tasarım arkaya aşağı doğru iniyor,kambur gibi duruyor..Ben ilk başta farketmemiştim,taaki arka yn çaprazdan bakınca resmen soğudum tasarımından..Ön duruşu fena diil...Sony var güzel ama yine gÖsterge arası ekran cüccücük....Birde Sony çokda fazla hava katmamış,bilmiyorum ben çok beklediğim gibi gÖrmedim....Tekrar hayırlı uğurlu olsun,güzel günlerde kullanın..Fotoları bekliyoruz,sevincinizi hep beraber bpaylaşalım :D)Saygılar...:D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bora bey bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum bide hesap makinesi ekranını halletim :D otosanı aradım dedimki c-max'imi cumartesi alıcam bu ekranın büyük olanı var mı ? dedim dedilerki evet var ve yanlış anlamadıysam galiba focus III ün şimdiki partisi en yeni gelen arabalarda titanyum da renkli göstergeyi sunuyorlarmış bizim burda temden giderken maltepe de büyük ford yedek parça ve dağıtım merkezi var telefonunu aldım arıcam bugun gelişmeleri yazarım bide benim c-max MPV segment o yüzden kambur yani bütün aile arabaları kambur ve şekilsiz ama içi gayet ferah ve rahat ki ford diğer araçlarına bakınca çok harika bir araba yapmış mpv segmentine göre gayet başarılı :D

Anlatım ve link için teşekkürler :D

yusuf bey teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

bora bey bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum bide hesap makinesi ekranını halletim :D otosanı aradım dedimki c-max'imi cumartesi alıcam bu ekranın büyük olanı var mı ? dedim dedilerki evet var ve yanlış anlamadıysam galiba focus III ün şimdiki partisi en yeni gelen arabalarda titanyum da renkli göstergeyi sunuyorlarmış bizim burda temden giderken maltepe de büyük ford yedek parça ve dağıtım merkezi var telefonunu aldım arıcam bugun gelişmeleri yazarım bide benim c-max MPV segment o yüzden kambur yani bütün aile arabaları kambur ve şekilsiz ama içi gayet ferah ve rahat ki ford diğer araçlarına bakınca çok harika bir araba yapmış mpv segmentine göre gayet başarılı :D

Anlatım ve link için teşekkürler :D

yusuf bey teşekkürler

Ekran mevzusu hakkında bilgilerinizi bekliyoruz

Cok teşekkürler

--- iPhone Yolladı ---

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

tabiki hemen yazıcam birazdan ararım :D

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Pazartesi alıyorum bugun kredi evraklarını imzaladım yarın fatura kesilcek pazarteside plaka takılcak ;):P ARTIK BENİMDE BİR FORD'UM VAR :) :)

Yanıtlama zamanı:

Bir fordunuz var ama bir FOCUS'unuz yok...eheheheüeeee....Hayırlı uğurlu olsun FORD'unuz....Allah'tan Connect felan almamışssınız....Fotoğrafları en kısa zamanda bekliyoruz....Focus olmasa da idare eder işte....Şaka şaka..Takılıyorum size....Allah kazasız belasız günlerde kullanmak nasip etsin,güzel günlerde kullanın inşallah.... :P:)

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun.... :P

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

çok çok çok teşekkürler hepimize :D kamera işini hallettim uyumluymuş getirttim taktırcam arabaya pazartesi sonra şasi masi ben inanmıyorum servisteki adamlar full tecrübesizlikten atıp tutuyorlar bende otosandan işte direk bu göstergeyi getirin dicem bi ara giderseniz c-max için sorarmısınız beni yakında yedek parça bölümü dövecek o kadar çok sordum ki :pist: ? :yeah::)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.