Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201114 yıl Yazar comment_29450 ben sadece sony si var diye aldım yoksa yukarıda dediğim gibi ben galeriye focus almaya gittim ve bende bu arabadan önce nissan quasqai vardı quasqai içi bana ne biliyim araba teknolojik donanım herşey tam ama o konsol maalesef olsun ben sık araba alıyorum inş navigation ile bir tane cıksın focusuda alırız Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201114 yıl Yazar comment_29451 bide focus küçük c-max benim quasqai kadar biraz daha büyük hatta qasqai den aslında şeker kırmızı c-max e güzel olur bide o tipiyle derken sırtı kambur falan anlamadım da :D Kasım 7, 201114 yıl Batu Aydın tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201114 yıl comment_29452 bide focus küçük c-max benim quasqai kadar biraz daha büyük hatta qasqai den aslında şeker kırmızı c-max e güzel olur C-max te güzel bir turuncu renk var..Ama satışda var mı bilmiyorum, Ford 'un özel ayrılmış arabasına binmiştim..Güzeldi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201114 yıl Yazar comment_29453 evet mars turuncusu rengi çok güzel ya su resmi soylermisinizz ??? direk linksiz direk resmi göstermeyi mesela bunun gibi Kasım 7, 201114 yıl Batu Aydın tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201114 yıl comment_29454 http://www.focusclubtr.com/index.php?/forum/99-resim-ekleme/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201114 yıl comment_29455 c-maxin arka tasarım arkaya aşağı doğru iniyor,kambur gibi duruyor..Ben ilk başta farketmemiştim,taaki arka yn çaprazdan bakınca resmen soğudum tasarımından..Ön duruşu fena diil...Sony var güzel ama yine gÖsterge arası ekran cüccücük....Birde Sony çokda fazla hava katmamış,bilmiyorum ben çok beklediğim gibi gÖrmedim....Tekrar hayırlı uğurlu olsun,güzel günlerde kullanın..Fotoları bekliyoruz,sevincinizi hep beraber bpaylaşalım )Saygılar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl comment_29456 Hayırlı uğurlu olsun aracınız. Güle güle binin. Güzel bir tercih yapmışsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl Yazar comment_29458 bora bey bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum bide hesap makinesi ekranını halletim otosanı aradım dedimki c-max'imi cumartesi alıcam bu ekranın büyük olanı var mı ? dedim dedilerki evet var ve yanlış anlamadıysam galiba focus III ün şimdiki partisi en yeni gelen arabalarda titanyum da renkli göstergeyi sunuyorlarmış bizim burda temden giderken maltepe de büyük ford yedek parça ve dağıtım merkezi var telefonunu aldım arıcam bugun gelişmeleri yazarım bide benim c-max MPV segment o yüzden kambur yani bütün aile arabaları kambur ve şekilsiz ama içi gayet ferah ve rahat ki ford diğer araçlarına bakınca çok harika bir araba yapmış mpv segmentine göre gayet başarılı Anlatım ve link için teşekkürler http://www.focusclub...9-resim-ekleme/ yusuf bey teşekkürler Kasım 8, 201114 yıl Batu Aydın tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl comment_29464 bora bey bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum bide hesap makinesi ekranını halletim otosanı aradım dedimki c-max'imi cumartesi alıcam bu ekranın büyük olanı var mı ? dedim dedilerki evet var ve yanlış anlamadıysam galiba focus III ün şimdiki partisi en yeni gelen arabalarda titanyum da renkli göstergeyi sunuyorlarmış bizim burda temden giderken maltepe de büyük ford yedek parça ve dağıtım merkezi var telefonunu aldım arıcam bugun gelişmeleri yazarım bide benim c-max MPV segment o yüzden kambur yani bütün aile arabaları kambur ve şekilsiz ama içi gayet ferah ve rahat ki ford diğer araçlarına bakınca çok harika bir araba yapmış mpv segmentine göre gayet başarılı Anlatım ve link için teşekkürler yusuf bey teşekkürler Ekran mevzusu hakkında bilgilerinizi bekliyoruz Cok teşekkürler --- iPhone Yolladı --- Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl Yazar comment_29465 tabiki hemen yazıcam birazdan ararım Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201114 yıl Yazar comment_31128 Pazartesi alıyorum bugun kredi evraklarını imzaladım yarın fatura kesilcek pazarteside plaka takılcak ARTIK BENİMDE BİR FORD'UM VAR :) Kasım 17, 201114 yıl Batu Aydın tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201114 yıl comment_31131 Bir fordunuz var ama bir FOCUS'unuz yok...eheheheüeeee....Hayırlı uğurlu olsun FORD'unuz....Allah'tan Connect felan almamışssınız....Fotoğrafları en kısa zamanda bekliyoruz....Focus olmasa da idare eder işte....Şaka şaka..Takılıyorum size....Allah kazasız belasız günlerde kullanmak nasip etsin,güzel günlerde kullanın inşallah.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201114 yıl comment_31132 Hadi Hayırlı Uğurlu olsun Allah Kazasız Belasız Sürmek Nasip Etsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201114 yıl Yazar comment_31158 çok çok çok teşekkürler hepimize kamera işini hallettim uyumluymuş getirttim taktırcam arabaya pazartesi sonra şasi masi ben inanmıyorum servisteki adamlar full tecrübesizlikten atıp tutuyorlar bende otosandan işte direk bu göstergeyi getirin dicem bi ara giderseniz c-max için sorarmısınız beni yakında yedek parça bölümü dövecek o kadar çok sordum ki ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın