Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Dijital Hız Göstergesi

Enes Ç

Soru

Önerilen Mesajlar

• 0
5 saat önce, Ufuk Ömer yazdı:

nedense aynı soruyu bende sormuş olayım kimse dosya paylaşmak veya bu şekilde yapabilirsin diye destek çıkmadı

bilen biri olsa zaten yazardi. mesela ben yillardir ilgilenmedim ve su an hic bir fikrim yok.

etiketlenen diger uyeler girmiyor bile.

5 saat önce, Ufuk Ömer yazdı:

Bol forumlar dilerim ama burası mezarlık olmuş 👎

dogru ancak oyle kalmak zorunda degil, bugun siz birsey paylasirsiniz yarin baskasi gelir uzerine birsey ekler. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
14 hours ago, Ufuk Ömer said:

Not gösterge yurt dışından gelmiş mph + km var sağ göstergede, km ayarını yapmaya çalışacağım ama kimseye sormadan boza boza öğreneceğim. 

Göstergeye yeni program atıp yapıyorlar. Bursa da ve Kartal da yapan atolyeler var. Bendeki de mildi, km ye çevirtmiştim. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
7 saat önce, Ufuk Ömer yazdı:

benim gibi sazanlar yaptı yaptı öğretti bunlara , şimdi para kazanıyorlar , tabiki bu şahsi fikrim ,

Bizim gibi sazanlar da çok şey yaptı anlattı buralarda merak etmeyin ama mesele o değil. Forum yaklaşık 4 yıl boyunca kapalı kaldı ve aradaki bütün mesajların yedeği yok.

Şimdi kim, neden, bilmediği ya da hatırlamadığı bir konu hakkında girip ne yorumu yapsın? Etiketlediğiniz kullanıcılar en son ne zaman aktif olmuşlar baktınız mı?

Her gelen istiyor ki benim bir derdim var herkes hemen bütün işini gücünü bıraksın benimle ilgilensin.

Üyeliğinizi sildirmek hakkınız, sileriz.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.