Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

anlamış değilim forddan başka yapan yok üst donanıma koyup pakette bile sunmayan...

reklam yaptıkları arabayla sattıkları arabanın alakası yok.

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 465,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

arkadaşlar birşeyi merak ediyprum türkiye giriş fiyaı e kadar olur bu aracın bayinin otokoçtan aldığı fiyat yani

Aracın üretim maliyeti+fordun karı+Türkiye'ye gelmesi+Otosan karı+Bayii ye yollanması+Bayii karı = 33.510 TL

ÖTV+KDV+plaka+sigorta= 21.595 TL

Aracın liste fiyatı = 55.100 TL

Yanıtlama zamanı:

Almanyada metalik renkler 480 avro, candy red 750 avro. Metalik bizden pahalı candy bizden ucuza geliyo

Yanıtlama zamanı:

Tabiki kendilerince satış stratejisi geliştiriyorlar.

Aracı kanlı-canlı görmek,dokunmak,sürmek lazım.

Bakalım kanımızı kızdıracak mı!

Sinirlerimizi kızdırdığı kesin..

Yanıtlama zamanı:

Bu şeker kırmızı ne ola ki?

Yanıtlama zamanı:

bir nevi elektrik kırmızı fiestadaki... aracı canlı olarak inceleme fırsatım olmadı ama fiyat yorumu yapanlar lütfen diğer markaların fiyatlarınıda gözününde bulundurarak yorum yapsınlar aralıkta 35 e verdikleri araç şimdi 41 ayrıca 1.3 fındık motorlu araçlar bile 55000 liste fiyarı varken focusun fiyatları için çok demek bana göre yanlış. Ha araba fiyatları çok zamlandı orası doğru ama baktılarki alıyo millet zam üstüne zam

Yanıtlama zamanı:

Bencede doğru diyorsun.

C segmenti için yüksek fiyatlar ama emsallerine bakarak normal fiyatlar malesef. Çünkü piyasa yüksek. Yeni accent bile 34 liradan başlıyor 1,4 motor üstelik.

Yanıtlama zamanı:

fiyatlar açıklanmadan önce atıp tutanlar vardı kardeşim kaç para olursa olsun alıcam bennnnnnnnnnn diyenler...ben onları merak ediyorum şimdi...bakalım ilk kim alıcak ve işte FIII buyrun diyecek...inşallah dogru demişlerdir de görürüz onların sayelerinde...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben demedim :)

Açıkçası son dönemdeki C segmenti araçların fiyatlarını görünce aracıma daha da ısındım ve değiştirme fikrinden tamamen uzaklaştım.

İnsan dükkan falan alır yahu 55-60 bine.

Yanıtlama zamanı:

o diyenler kendini bilir de...zaten senin otonun içide dükkan gibi vala...süper araba hiç değiştirme bence...bekleyelim 2014 e kadar yoksa trend yada style alsakkkkkkkkkk üzüleceğiz ....belki de elimizdeki gidince aradaki farka değecekmi bilmiyorum...yani kızgınlık sadece bana asx,ix35 yada sportage geçişimi sağlar ama görüp aşık olursak o zaman farklı...

NOT:tarih tekerrürden ibarettir derlerdi...eskidende ortalama bir araba ev fiyatınaydı unuttuk biz o yılları sıraya girip aylarca beklenildiğini falan

sistem bizden 2008-2009 yılların öcünü alıyor sanırım...benim bekledğim fiyatlar...bir iktisatçı olarak diyorum ki...şu an pahalı ama neye göre kime göre...ucuz bir şey kalmayınca...

Yanıtlama zamanı:

44-45 Bin Tl lere Tit. 4k 125 ps düşerse güzel olucaktır..

Fiyatları yorumlarsak ; 1.6 Ecoboost 180 Ps için 50 Bin TL Yerinde bi rakam,Ancak TDCİ için aynı şeyi söyleyemem.. Ecoboost daha teknolojik bi makine olmasına ramen CR Dizeller çok daha yüksek fiyatla satılıyor. Ve bu sadece Türkiyeye özel..

Yanıtlama zamanı:

Fiyatları yorumlarsak ; 1.6 Ecoboost 180 Ps için 50 Bin TL Yerinde bi rakam,Ancak TDCİ için aynı şeyi söyleyemem.. Ecoboost daha teknolojik bi makine olmasına ramen CR Dizeller çok daha yüksek fiyatla satılıyor. Ve bu sadece Türkiyeye özel..

ben cede olması gereken aslında o fiyat pazarlıkla alına bilirse iyi.

arkadaşlar araba fiyatları gerçekten pahalı. 2010 yılında firmalar doydular. o yüzden pek eyvallahları yok fiyatları yukarı çekerler tabi. 2011 ocaktan bu yana mart ayına kadar geçen yıllara göre düşüş var.2011 yılının ilk ayında otomotiv sektöründe pazar yüzde 122.89, Şubat ayında yüzde 87.97 büyürken, Mart ayında büyüme hızı yüzde 51.15’e geriledi. ( hürriyet .com dan alıntı) adamalar bu yüzden nisan ayıda şimdilik bazı alt modellerde kampanyalara başladı özellikle kredilerde. bence nisan mayıs ve hazirana kadar biraz daha fiyatlar gevşer. 2010 yılının üstünde pastadan pay yemek isterlerse gevşemek zorunda insanları aptal yerine koymasınlar.

fordu eleştiriyoruzama ww ve toyata fiyatlarına bakın. fordta onlardan altta kalmak istememiş sanırım

Yanıtlama zamanı:

10 numarasın ama ben seni 180 ps içinde düşlüyorum ya...ecoboost daha teknolojik evet...yaşamak isterim kadranı en son ne gösterecek diye...ilk kez..

Yanıtlama zamanı:

Fiyatların düşeceğini düşünüyorum ya da temennim bu yönde, fakat bu defa hep şikayet ettiğimiz "fordun fiyatları çok oynak, bu yüzden ikinci eli bir vw gibi olmuyor" paradoksuyla karşılaşıyoruz

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar yeni Focus'a fuarda binen oldu mu?Dh'den bir arkadaş içi çok dar ben bindim falan demişte.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.