Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201511 yıl comment_299296 Selam arkadaşlar focus 2006 model trendx aracımın içinde tavan aydınlatma yok.Sadece ön güneşliklerin arasında var.Bu modellerde arka aydınlatma kullanılmamış mı acaba.Yok ise aydınlatma kullanabilmem için ne tavsiye edersiniz.Şöyle şık duracak bir aparat varmıdır? Birde affınıza sıgınarak ön farların üzerine led aydınlatma yaptırmak istiyorum tavsiyeleriniz varmıdır.Bu aparatları nereden bulabilirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201511 yıl comment_299301 Modifiyeci dükkanlarına gidip iç mekanıma beyaz led aydınlatma istiyorum deyin size elindekileri göstersin bunun bağlantısını ise orta ön lambanızdan alırsınız ve isterseniz önleri'de led ile değişirsiniz uyumlu şekilde yanalar kapı otomatiği ile. Ön farların üzerlerini boş bırakın lütfen Güzel değil ayrıca işlevi yok. Ciddi led'li farlar ile değişim yapabilirsiniz veya orjinal mercekli far ile xenon kullanabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201511 yıl comment_299442 Selam arkadaşlar focus 2006 model trendx aracımın içinde tavan aydınlatma yok.Sadece ön güneşliklerin arasında var.Bu modellerde arka aydınlatma kullanılmamış mı acaba.Yok ise aydınlatma kullanabilmem için ne tavsiye edersiniz.Şöyle şık duracak bir aparat varmıdır? Birde affınıza sıgınarak ön farların üzerine led aydınlatma yaptırmak istiyorum tavsiyeleriniz varmıdır.Bu aparatları nereden bulabilirim arka aydınlatma yok sadece önde var .Ayrıca 2006 model focuslarda trend x diye bir donanım yok trend stil paket var :)trend x 2008 son çeyrekten sonra makyajli kasayla çıktı Nisan 16, 201511 yıl çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201511 yıl comment_301777 2010 focus hb aracımda bağaj aydınlatması yok . Acaba ampulü vardı da geçti mi yoksa hiç tesisat yok mudur çözemedim yarımcı olursanız sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201511 yıl comment_302081 2010 focus hb aracımda bağaj aydınlatması yok . Acaba ampulü vardı da geçti mi yoksa hiç tesisat yok mudur çözemedim yarımcı olursanız sevinirim. Bence olmaması imkansız mutlaka vardır. Başka aynı model bir araçla karşılaştırma yaparsanız bulursunuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201511 yıl comment_302086 2010 focus hb aracımda bağaj aydınlatması yok . Acaba ampulü vardı da geçti mi yoksa hiç tesisat yok mudur çözemedim yarımcı olursanız sevinirim. Aydınlatmasız araç mümkün değil.Büyük ihtimalle ampülü yanmıştır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201610 yıl comment_363857 Focus 3 için led değişim videosu. İşinize yarayabilir diye ekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201610 yıl comment_365565 On 16.05.2016 at 11:56, Berat Hasbek said: Focus 3 için led değişim videosu. İşinize yarayabilir diye ekliyorum. Güzel anlatmış. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın