Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tavan Aydınlatma Lamba

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar, F2.5 2011 trend x  tavan lambası hiçbir şekilde yanmıyordu ampülü sağlamdı içini söktüm baktım hiçbir şekilde tavan aydınlatmasına elektrik gelmiyordu sigortalar sağlam oto elektrikçi ye götürdüm tavan döşeme sökülüp bakılması gerek tesisatta sorun dedi bende bunun üzerine açıkçası döşeme içerisinden olacağını sanmadım sigorta kutusunu çıkardım tek tek kontrol etmeye başladım kontrol kalemi ile derken bir baktım sol üst köşedeki soketin üç kablosu kesilmiş üstten de sarkıyor neyse elektriğini kontrol ettim evet elektrik mevcut neyse renklerine uyumlu şekilde bağladım tavan aydınlatmam yandı fakat hangi konuma getirsemde "0" Konumu hariç sönmüyor kapı kilitli olsada olmasada bunun sorunu nedir bilirmisiniz sayın forum üyeleri daha önce başınıza geldimi böyle birşey?

İsmail Vural tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
8 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Kopan şeylerin birleştirilmesi doğru olduğuna emin miyiz? (Şema olarak)

Evet kesinlikle eminim 3 kablo renkler tam uyumluydu birisi Artı kablo diğeri siyah şasi diğeri ise galiba kapılar açıldığında elektrik veren kablo ucu olması lazım diye düşünüyordum fakat kontrol kalemi ile bakınca hiçbir reaksiyon olmadı bende anlamadım ve ayrıyeten o 3 kabloyu niçin kemişler onuda anlamış değilim 

İsmail Vural tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

? gerek olduğunda elle açıyorum 0 konumundan ortaya getiriyorum  yda 1 konumuna hiç yanmamasından iyidir

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.