Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3,5 Sedan Bagaj Kapağı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar merhaba; yeni kasa focus 3,5 sedan aracıma bagaj altı krom çıta takmak istiyorum ama piyasada makyajsızlar için var. acaba makyalı ile makyajsız kasa sedanların bagaj kapak boyutları aynımıdır.

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar merhaba; yeni kasa focus 3,5 sedan aracıma bagaj altı krom çıta takmak istiyorum ama piyasada makyajsızlar için var. acaba makyalı ile makyajsız kasa sedanların bagaj kapak boyutları aynımıdır.

Sanırım bu soruya en güzel Kaan abimiz cevap verecektir.Görünüş itibariyle 3 ve 3.5 arasında arka kısım stoplar hariç aynı.Ama ebatlarda farklılık var mıdır? Bilemedim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

internetten almak yerine satışını yapan aksesuarcıda bakmak en iyisi.. internetten omsa marka cam rüzgarlık aldım, ancak havalar yagişlı olduğundan takmadım inşallah olur. çünkü rüzgarlıkta makyajsız focus için.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

internetten almak yerine satışını yapan aksesuarcıda bakmak en iyisi.. internetten omsa marka cam rüzgarlık aldım, ancak havalar yagişlı olduğundan takmadım inşallah olur. çünkü rüzgarlıkta makyajsız focus için.

rüzgarlık uydu. sorun yok.

Yanıtlama zamanı:

Sanırım bu soruya en güzel Kaan abimiz cevap verecektir.Görünüş itibariyle 3 ve 3.5 arasında arka kısım stoplar hariç aynı.Ama ebatlarda farklılık var mıdır? Bilemedim.

fotoğrafınızdaki focus ön far grubu konusunda bilgi verme şansınız var mıdır acaba nereden temin edebilirim, ne kadara mal olur, kullanım konusunda şikayet ve memnuniyetiniz vs. bizimle paylaşabilirseniz sevinirim.. :)

Yanıtlama zamanı:

fotoğrafınızdaki focus ön far grubu konusunda bilgi verme şansınız var mıdır acaba nereden temin edebilirim, ne kadara mal olur, kullanım konusunda şikayet ve memnuniyetiniz vs. bizimle paylaşabilirseniz sevinirim.. :)

Sorularınızı ilgili konularda sormalısınız.

Yanıtlama zamanı:

Elinize metre alıp otoparktaki bir aracı ölçüp aracınızla kıyaslayın

Engin abimizin dediği gibi ölçme şansı edindim az evvel.

F3 bagaj altı uzunluğu 103,5cm

Makyajlı 101,5 cm geliyor.

Sizin krom takacağınız kısımı ölçtüm özellikle. Bagaj yapıları tamamen farklı

Doğan Kurban tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Burası farklı çıktı öyle mi ? 101 cm'e 13 cm :P

EGYaxzK.png

Aynen abicim. Hatta bagaj kapağının şeklide farklı. Spoyler şeklindeki üst kısımın hatları daha yumuşak geliyor makyajlıda.
Yanıtlama zamanı:

Aynen abicim. Hatta bagaj kapağının şeklide farklı. Spoyler şeklindeki üst kısımın hatları daha yumuşak geliyor makyajlıda.

Kaça kaç santim ? Yanlış olmuş yukarda.

Spoiler kısmı tabiki farklı canım.

Yanıtlama zamanı:

Kaça kaç santim ? Yanlış olmuş yukarda.

Spoiler kısmı tabiki farklı canım.

Düzelttim 2 cm fark var

Oktay abimizin konusunda ayrıntları var.Far kendisinin yapımıdır.Konusu burada buyrun

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.