Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201511 yıl comment_294381 3 Şubat'ta lansmanı yapılan Focus RS'in bugün US versiyonu yayınlandı. 2.3 litre Ecoboost motor kullanılacağı tekrarlandı ve yine net güç değeri verilmedi (315 ps'den fazla olacak) Gelmiş geçmiş en güçlü RS frenlerine sahip olacak, önlede Brembo kaliperler yer alacak. 2016'nın baharında satışa sunulacak. Bu arada yeni RS, önceki nesline göre %9 daha verimli dış dizayna sahip, yani sürtünmesi düşük. Aracın diğer detayları yukarda verdiğim başlıkta mevcut o yüzden tekrarlamıyorum. Drift modu, Spor esp ve Spor egzoz sesi gibi seçenekler mevcut. Rs'e özel renk olan Nitrous Blue, 4 kat metalik kaplama içeriyor bunun yanısıra Stealth Gray, Shadow Black ve Frozen White diğer seçenekler arasında. Us versiyona SYNC 3 koyulmuş ve bu beni kişisel olarak sinir ediyor Neden Avrupa'ya geç veriyorsun? (Gerçi 2016'da satışa çıkacak bir model tanıtılmadı ama olsun, esamesini göremedik) Anten,Spoiler,Jant'dan başka arka tamponda yer alan fren ışığı kalkmış. Avrupa versiyon daha güzel ki Kaka usa Bir diğer fark Avrupa iç mekan Avrupa dış Avrupa dış Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201511 yıl comment_294471 Yeni focus rs daha agrasif daha çekici olmuş,ön ızgara diğer focus modellerinin dışına çıkmış ve gayet güzel bi tasarıma bürünmüş. Bi otomobil dergisinde okumuştum muhtemelen 320 hp olucak. Ve gözüm yine kaput üzerindeki fıskiyeye takıldı benim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201511 yıl Yazar comment_294495 "Biz bunu burada unutmuşuz" virali. US RS Sokakta. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201511 yıl comment_294786 "Biz bunu burada unutmuşuz" virali. US RS Sokakta. Ken block'undur Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201511 yıl comment_295347 Tam şaka makinası olmuş bu. 150-160 bin lirayı geçmezse alıcısı çok olacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201511 yıl comment_309571 Ben göstergesine az daha bakarsam niyeti bozacam anlaşılan.Konu kilit pls lütfen lütfen Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın