Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201511 yıl Yazar comment_292331 Ortalama yakıt ekranında sağ oka (>) basın. sağ ok kısmı aktif olarak görünmüyor ki :s Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201511 yıl Yazar comment_292592 Sonunda giriş yaptım menüye, önceden aktif olarak görünmeyince tuşa basmadım hiç. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201511 yıl comment_292766 Başlıktaki soru cümlesine cevap: Arabanın içinde ne kadar benzin kaldıysa ve ortalama kaç l/km yakıt tüketiyorsanız o kadar gidilir. Doğruluğunu bilemem fakat mantıklı geliyor daha önce söylenen bir nasihat; arabanın benzini bitmeden benzin al ki dibindeki pisliği çekmesin. Tüm arabalarımda nadiren benzin ışığı yandığında benzin aldım, genelde çeyrek deponun altına indiğinde ilk fırsatta benzin alırım. Niye şansımı zorlayayım ki Bu kaçıncı aynı soruyu içeren başlık ben sayamadım. Bkz:// .ötüyle inatlaşan donuna .ıçarmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201510 yıl comment_334604 merhaba arkadaşlar kusura bakmayın tedbirsiz davrandım aracımı aç bıraktım benzin ışığı yandıktan sonra minumum kaç litre yakıt alınırsa ışık söner ? 4.5 litre aldım sönmedi teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201510 yıl comment_334618 Dizellerde 45 normal + 8 litre yedek olmak üzere 53 litre yakıt deposu vardı makyajsız kasada. Ancak kullanım kılavuzunda ışığın sönmesi için 6 litre alınması önerilmiş: Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın