Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201610 yıl comment_369837 ne kadarlık alırsak o kadar alıyor yani, fazlasını provizyon gibi çekme durumu yok. e iyi bari Aynen öyle. Ne aldıysan anında ödeme yapıp kesiyor visadan Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201610 yıl comment_371555 Ayın 25'inde başvurmuşum, unutmuştum ben bunu da şimdi aradım. Nasıl olmuşsa, ben mi becermişim sistem mi değişik bilemiyorum, anahtarlığım varmış gibi başvurmuşum. Şimdi güyya olan anahtarlığımı iptal edip tekrar talep etmem gerekiyormuş. internetten iptal diye bir şey de yok, varsa da bulamadım.email ile darlama çabalarım 1-2 güne sonuç vermezse alternatif arayışına giresim var. başvururken bende otobil zımbırtısının olduğunu öngörmesi ciddi saçma bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201610 yıl comment_371568 Telefonda söylediklerinden alakasız bir şey çıktı. Mail'e verilen cevap'ta kredi kartı tanımla diyordu. E ben en başta yapı kredi ile başvuruyu seçip tanımlamıştım diye hatırlıyorum da becerememişim demekki de şimdi yaptım. Bakalım bu sefer olacak mı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201610 yıl comment_372162 turanj otobilim bugün geldi, pazartesi yazmışım en son, 3-4 güne geliyor demekki. Bir kaç güne test ederim. Kullanmayı planlamadığım 2 tane göreceli büyük stickler da geldi. Bir de bu apartman girişini açan zımbırtıya pek benziyor, sinyal karışması neyim olmaz herhal. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201610 yıl comment_372164 E hadi hayırlı olsun, keyifle kullan Mertcan, Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl comment_397948 Yeni almış olduğum otobilim i bugün kullandım. 100 TL mazot aldım. 4 TL puan verdi. Tavsiye edilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl comment_398027 Ücreti varmı otobilin? Ben genelde ayda max 250 lira alıyorum. İşime yararmı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl comment_398091 3 saat önce, Arda P. yazdı: Ücreti varmı otobilin? Ben genelde ayda max 250 lira alıyorum. İşime yararmı? Ben Adalet Bakanlığı çalışanlara verilen adalet kart üzerinden aldım bedava adrese gönderdiler. Mazotta litrede 20 kuruş indirim yapmış oluyor. Bu da çok iyi bence. 250 TL yakıt alıyorsan 10 TL cebinde kalır. Ford un vermiş olduğu life kartla bana 12500 km de verilen puan 13 TL. Hemde Şubat aydan beri devamlı opet ten aldığım halde. Life card la 11 ayda biriken paranın daha fazlasını Otobilim bir ayda veriyor. Birde parayla,kredi kartıyla uğraşmıyorsun. Daha ne olsun. Ocak 3, 20179 yıl Zafer Yusoğlu tarafından düzenlendi Ekleme sebebi ile ;saygılarımla arzederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl comment_398097 Bende de otobilim var ancak indirim falan olmuyor, indirim yapıldığından emin misiniz Zafer bey Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl comment_398098 3 dakika önce, Kubilay İstanbullu yazdı: Bende de otobilim var ancak indirim falan olmuyor, indirim yapıldığından emin misiniz Zafer bey Verdiği puanın para karşığını indirim olarak hesaplamış hocam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl comment_398104 Adalet karta puan olarak değil direk para olarak yatmış. Ocak 3, 20179 yıl Zafer Yusoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20179 yıl comment_398108 Şimdi, Zafer Yusoğlu yazdı: Adalet karta puan olarak değil direk para olarak yatmış. Zafer bey, bu indirim anlaşılan adalet bakanlığına yapılıyor böyle bir puan vs yok bende Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın