Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201511 yıl comment_290980 selamlar aracıma pedal seti aldım fakat montajı vida ile pedalların üzerine yapmak gerekiyor pedallar nereye bağlı sökme şansımız varmı bu pedalları komple olarak cevaplar için şimdiden teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201511 yıl comment_290982 Aldığınız yer yardımcı olmuyor mu veya ürün montaj klavuzu yok mu? Son olarak ürün nasıl birşey görmeden nasıl cevap verelim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201511 yıl Yazar comment_290983 montaj klavuzu yok aldığım yer bunla ilgili yardımcı olamıyor pedallar linktekilere benziyor ama aynısı değil http://www.aksoytuning.com/ford-focus-otomatik-pedal-seti-urun22654.html Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201511 yıl comment_290997 vidalı almasanız iyiymiş ama pedalları sökmeye gerek yok, akıllı vida ile vidalayıp geçin. Öncesinde kendi lastiklerini sökün, ilerde bunları sökerseniz onları geri taktığınızda vida delikleri görünmemiş olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201511 yıl comment_291003 Sanayiye gidilir bir usatdan rica edilir iki dakikada halleder. 1. Pedal lastıkleri çıkartılır. 2. Yeni pedal yerine oturtulurak delik yerleri işaretlenir. 3. İnce matkap ucu ile vida kılavuzu delinir. 4. Uygun vida ile pedal yerine vidalanır. Vidalı setleri daha sağlam oturuyor geçmelere göre, ama işte takması biraz daha zahmetli. Ya da Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201511 yıl comment_291063 Benim aliexpress'ten aldığım geçmeli pedal setinin lastiği (debriyaj) sürekli yerinden çıkıyordu. Bir kaç damla japon yapıştırıcı ile sabitledim. Şimdi de lastiğin üzerindeki kromajlı kısım yerinden çıkıp duruyor. Sanırım onu da lastiğe yapıştıracağım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın