Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2011 İzmir Otomobil Fuarından Resimler

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yakup un gösterge yavaş yavaş 130 dereceye doğru ... :yeah:

• Yanıt 79
  • Görüntüleme 18,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Tolga KARACA
    Guest Tolga KARACA

Vw birşekilde kalite ürettiğini halka empoze etmeyi başardı, zaten halkımız dramatik tavırlarla sarılmayı ya da kakalamayı seviyor. Ford da da gelişim devam ediyor zamanla yerine oturacaktır ama

• en güzeli ford bölümüydü....stand sizi direkt girişte yakalıyor ve çekiyor...işte resimler cok kalabalık ve dar alan...birde hanımla gidince hadi hadi hadi..sıkıldım iyicene...

• sonuç herkes birşeyler bakıyordu ilgi yogundu...ve fordda herkes grand c-max te en cok inip binip etrafı çevriliydi...hiçbirmarkanın fuara özel bir indirimi yok...liste fiyatı neyse o...fordun bu sene

Yanıtlama zamanı:

O kadar para vermeye gerek yok Passat almak için, polo alsanızda kendinizi passatta sanabilirsiniz, zira içleri hemen hemen aynı, yada bir amarok alın içi passatın aynısı.

Mondeo ya bindiğinizde ise farklı bir araçta olduğunuzu farkediyorsunuz en azından,

Aracından sürüş zevki almak isteyen bir erkek her zaman Ford'u VW'e tercih eder, etmelidir.

Yanıtlama zamanı:

Ford u sevmek için ona sahip olmak ve hızlı bir sürücü olmak gerekir, beğenmediğiniz yönlerini görmezden gelebilmek için.

Yanıtlama zamanı:

Fuardan izlenimlerim;

En kalabalık markalar; Ford-VW ve Mercedesti.

En kötü yeni model olarak Yaris diyorum; iç mekan berbat resmen.

En iyi yeni model kesinlikle Rio.

En klasik marka Skoda, 2 yıl önce ne biliyorsanız skodalar hakkında hala aynı.

Benim en beğendiğim araçlar.

Tabii ki C-Max alınabilir araçlar arasında en beğendiğim oldu.

Bunun yanında mercedesler yakıcı güzellikteydi.

yani bugün bir araç al deseler direk gidip c-max alırım, Focus III ün içinin dar olduğunu düşünüyordum bugün bir kez daha aracın içinin boğucu olduğuna kanaat getirdim.

Fuardan izlenimlerim :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

güzel izlenimler..yadsınamaz yorumlar...teşekkürler aydın....

Yanıtlama zamanı:

Sağol Aydın'cım.

Özellikle FIII'ün iç kısmının dar,kasvetli olduğunu bazı yakın arkadaşlarımdan da duydum.

Yanıtlama zamanı:

Fuardan izlenimlerim;

En kalabalık markalar; Ford-VW ve Mercedesti.

En kötü yeni model olarak Yaris diyorum; iç mekan berbat resmen.

En iyi yeni model kesinlikle Rio.

En klasik marka Skoda, 2 yıl önce ne biliyorsanız skodalar hakkında hala aynı.

Benim en beğendiğim araçlar.

Tabii ki C-Max alınabilir araçlar arasında en beğendiğim oldu.

Bunun yanında mercedesler yakıcı güzellikteydi.

yani bugün bir araç al deseler direk gidip c-max alırım, Focus III ün içinin dar olduğunu düşünüyordum bugün bir kez daha aracın içinin boğucu olduğuna kanaat getirdim.

Fuardan izlenimlerim :kop:

skoda da kasa değiştirmeye makyajlamaya ve yeni modeller çıkarmaya başlıyor 2012 yılı itibari ile.... çok üzülüyorum çünkü vw kalite düşürtecek felan diyorlar.. :(

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

laf aramızda cengoda super-b hastası deyivereyim sanada...okula gidemem onunla diyor bubanın arabası oluyor anladınmı..konu o...

Yanıtlama zamanı:

laf aramızda cengoda super-b hastası deyivereyim sanada...okula gidemem onunla diyor bubanın arabası oluyor anladınmı..konu o...

ben giderim... :( görüntüsü yeter... :kop:

Adsz-2.png

Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hahahahhaa.....ve ykp son noktayı koyar....ula sen kimsin daha ....nereye gidiyorsun.........süper çok tuttum ...bir ara arada beni bırakayım ozaman... :kop:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ykp s40 değişecek değilmi yüzün...s60 tan esinlemelerler...sen nediyorsun...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

susun len........haaaaaaaaaa..hepnizi silicem şimdi uzatmasın kimse...zaten elimde bir sürü fuar davetiyesi kaldı kakalamam lazım birilerine...uzatmayın..mıymyıyııyıy..o onu dedi bu bunu dedi...ayda bir aynı muhabbet...

gecen borra s60 müzik sistemi cacık demişti aynı fikirde olanlar..el kardırsın....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.