Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Mca3 Trend X Pişmanlığı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bizde trend x aldık. Style ile arasında 5 bin lira fark vardı . Bütçeyi fazla zormaladık trend x aldık .ilk 1-2 ay biz de pişman olduk sonra sonuçta araba diyerek dert etmekten vazgeçtik . Dünya malı dünyada kalır diyerek devam ediyoruz :)

• 1 ay sonra...
  • Yanıt 78
  • Görüntüleme 13k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

...kendi adıma konuşayım.   Ben aracın yürürü, aktif - pasif güvenliğine bakarım. Gerisi olmasa da olur.    ...Araba içinde yüzüyüyorum, hatta iki gündür Cadillac Escalade kullanıyorum (gırgırına)

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Şükrü Bey iki türlü yaklaşım vardır, birincisi elindekinin kıymetini bilmek ve onunla mutlu olmak, ikincisi elde edemediğin için hayıflanmak. Hangi yolu seçeceğiniz size kalmış, ama ilkinin daha keyi

• Şükrü Ersin
    Şükrü Ersin

Arkadaşlar son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var ,buraya kadar  .      Bu gün arabamı satmış bulunmaktayım.Siz siz olun alacağınız araba hakkında çok araştırma yapın.Bu araba sitesi gibi sitele

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bende ters pismanlik yasadim gecenlerde. 3012 de titanyum x aldim sunroof la 71000tl ye. Herseyi olsun istedim. Beyfendi gibi pismanlik duymiyim diye. Allah var ford diyarbakirdaki temsilci arkadasta yönlendirdi. Ama simdi satiyim diyorum o titanyum x in o kendi kendine parkin o sunroofun o krom detaylarin bizenonun gunduz ledinin 7 farkli ic aydinlatmanin degeri kalmiyor. Satmaktan vazgectim binecem on yil. Uzulmeyin arkadaslarin dedigi gibi ince dokunuslarlarla arabanizi daha da gusel hale getirirsiniz.

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
On 22.01.2015 22:43:07, Şükrü Ersin said:

Arkadaşlar yeni aldığım mcaf3 trend x arabamdan pişmam olmamım nedeni neden steyl donanım almadığımdan dolayıdır.arabayı alırken bayii bana fiyat konusunda hiç yardımcı olmadı çok rahat steyl alabilirdim .donanımlarını pek fazla anlatmadı .bende zaten steyl nın özelliklerini pek kullanmam diye hiç üzerine düşmedim ama aldıktan sonra neden üst donanımını almadım diye çok pişmanlık duyuyorum .Arabamı alalı 40 gün oldu şimdi arabaya ceza verdim yalnızca 200 km yaptım pek kullanmıyorum yapacak birşeyde yok aldık birkere .bu benim ilk sıfır arabam acaba her araba alanda benim gibi aldıktan sonra keşke üst donanımın alsaydım diyemi düşünüyor.Ben mi kafama çok takıyorum.bu arada trent x arabamın en ufak kötü yanı yok çok güzel alacak ve kullanan arkadaşlara bunuda ifade etmek isterim.

Arkadaşlar son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var ,buraya kadar  .      Bu gün arabamı satmış bulunmaktayım.Siz siz olun alacağınız araba hakkında çok araştırma yapın.Bu araba sitesi gibi siteleri iyi takip edin.Steyl donanım alsaydım arabamı kesinlikle satmazdım .Buradan o  zamanda Titanyum isterdiniz demeyin istemezdim Titanyuma vereceğim paraya dizel trent x alırdım.Trend x alacak arkadaşlara da arabayı tavsiye ederim çok güzel bir araba bana nasip olmadı.Arabamı 55 000 tl ye sattım ekonomik olaraktan zararım olmadı.Focus her zaman için güzel arabaydı. Şu anda araba almayı düşünmüyorum inşallah yaz aylarında. Allaha emenet olun .

Yanıtlama zamanı:

Hayırlısı olsun, daha iyileri nasip olur İnşallah.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.