Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201511 yıl comment_283959 Şuan birinin yaşaması önemsiz, bir servis ziyareti daha lazım. Geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201511 yıl comment_283960 Oyle gorunuyor da... Pazar olmasi kotu denk geldi. Neyse bakalim servisle haberleseyim. Aku biter mi ya, sanmiyorum ama...? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201511 yıl comment_283961 1-2 saat içinde onlar da kapanır muhtemelen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201511 yıl comment_283963 Aynen... Smdi geldim arabaya tum isiklar kapanmis ama sony ekran hala ayni duruyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201511 yıl comment_283973 Focccus ile gösterge bu hale getiriliyor. Ama bunun için ses sisteminin türünün de değiştirmek gerekiyor. Ayarlar menüsüne NAVİGASYON başlığı geliyor. Buradan ekranda hangi navi etkinliğinin gösterileceği seçilebiliyor. Ancak araçta Sony olduğu için bu durumda her şey normal çalışıyor görünmesine rağmen ses gelmiyor. Tekrar eski ayarlara dönmek zorunda kaldım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201511 yıl comment_283975 Focccus ile gösterge bu hale getiriliyor. Ama bunun için ses sisteminin türünün de değiştirmek gerekiyor. Ayarlar menüsüne NAVİGASYON başlığı geliyor. Buradan ekranda hangi navi etkinliğinin gösterileceği seçilebiliyor. Ancak araçta Sony olduğu için bu durumda her şey normal çalışıyor görünmesine rağmen ses gelmiyor. Tekrar eski ayarlara dönmek zorunda kaldım. Bu hale derken, arka plandan mı bahsediyoruz (siyah-mavi çift renk olayı)? Bir de ayarlar da hangi ayarı değiştirdiniz? Ekran tipleri var, o bölüm mü? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201511 yıl comment_283977 Bu hale derken, arka plandan mı bahsediyoruz (siyah-mavi çift renk olayı)? Bir de ayarlar da hangi ayarı değiştirdiniz? Ekran tipleri var, o bölüm mü? Evet resimdeki gibi mavi-siyah degrade oluyor. focccus 8.3 ve modifiye elm kullanmalısınız. 27>(4)>2 172>(4)>6 yapın. Bunu ayrıca 8 ve 9 olarak da deneyin. (araçta Sony var) değişiklikleri kaydettikten sonra IPC sekmesinden get info - reset ecu ve abs sekmesinden get info - init ecu yapın (bunun ilgisi yokmuş gibi görünüyor ama daha önce ki denemelerde yapmamıştım olmamıştı.) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201511 yıl comment_283978 Evet resimdeki gibi mavi-siyah degrade oluyor. focccus 8.3 ve modifiye elm kullanmalısınız. 27>(4)>2 172>(4)>6 yapın. Bunu ayrıca 8 ve 9 olarak da deneyin. (araçta Sony var) değişiklikleri kaydettikten sonra IPC sekmesinden get info - reset ecu ve abs sekmesinden get info - init ecu yapın (bunun ilgisi yokmuş gibi görünüyor ama daha önce ki denemelerde yapmamıştım olmamıştı.) 172 ben de şu anda 6 (5" navigasyon taktığımda değiştirmiştim). Ondan sonra navigasyon oklarını gösterge ekranında görmek mümkün oldu. 8 ya da 9'a değiştirince bu şekil bir değişiklik olabilir mi diye de düşünüyordum aslında. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201511 yıl comment_283982 172 ben de şu anda 6 (5" navigasyon taktığımda değiştirmiştim). Ondan sonra navigasyon oklarını gösterge ekranında görmek mümkün oldu. 8 ya da 9'a değiştirince bu şekil bir değişiklik olabilir mi diye de düşünüyordum aslında. Ayarlar menüsünde navigasyon menüsü var mı mevcut durumda? Orada 3 tane seçenek var navigasyon sırasında görüntülenmeyle ile ilgili. Ocak 31, 201511 yıl Özer Öztürk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201511 yıl comment_283993 Evet resimdeki gibi mavi-siyah degrade oluyor. focccus 8.3 ve modifiye elm kullanmalısınız. 27>(4)>2 172>(4)>6 yapın. Bunu ayrıca 8 ve 9 olarak da deneyin. (araçta Sony var) değişiklikleri kaydettikten sonra IPC sekmesinden get info - reset ecu ve abs sekmesinden get info - init ecu yapın (bunun ilgisi yokmuş gibi görünüyor ama daha önce ki denemelerde yapmamıştım olmamıştı.) Dijital hızda geliyor mu? Ekranla ne ilgisi var acaba eminmisiniz gerektiğinden? Renk değişikliğini denemedim ama 62 yi 09 yapınca çift yol bilgisayarı ve seyehat süresi sayacı geliyor. DTC atıyor yazmış ruslar o yüzden sadece denemek için baktım, IPCyi resetleme ve ABSyi initialize etme kısmını yapmadım. 172 ben de şu anda 6 (5" navigasyon taktığımda değiştirmiştim). Ondan sonra navigasyon oklarını gösterge ekranında görmek mümkün oldu. 8 ya da 9'a değiştirince bu şekil bir değişiklik olabilir mi diye de düşünüyordum aslında. 8 yada 9 yazdığı üzere MFT abi. Ayarlar menüsünde navigasyon menüsü var mı mevcut durumda? Orada 3 tane seçenek var navigasyon sırasında görüntülenmeyle ile ilgili. Olması lazım. Eski sürümde var yok ve navigasyonda seçenekleri vardı sanırım, yeni sürümde sadece açık kapalı seçeneği var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201511 yıl comment_284011 Ayarlar menüsünde navigasyon menüsü var mı mevcut durumda? Orada 3 tane seçenek var navigasyon sırasında görüntülenmeyle ile ilgili. Evet, ekran ayarını değiştirince şu şekilde bir opsiyon daha göründü. Ama sadece evet-hayır şeklinde (sanırım bu güncellenmiş versiyon olduğu için). Bu sayede teyp ekranındaki yönlendirme bilgilerini burada da görmek mümkün oluyor. Dijital hızda geliyor mu? Ekranla ne ilgisi var acaba eminmisiniz gerektiğinden? Renk değişikliğini denemedim ama 62 yi 09 yapınca çift yol bilgisayarı ve seyehat süresi sayacı geliyor. DTC atıyor yazmış ruslar o yüzden sadece denemek için baktım, IPCyi resetleme ve ABSyi initialize etme kısmını yapmadım. 8 yada 9 yazdığı üzere MFT abi. Olması lazım. Eski sürümde var yok ve navigasyonda seçenekleri vardı sanırım, yeni sürümde sadece açık kapalı seçeneği var. Ozan, şöyle bir şey dikkatimi çekti Amerikanyada. Küçük renkli teyp ekranı olanlarda, hız göstergesinin ekranı bizimki gibi mavi tonlu, ancak 8" dokunmatik ekranlı ise şimdiki makyajlı focusda olduğu gibi mavi-siyah. Ben muhtemelen programları farklıdır diye düşünmüştüm ama, şimdi buradan anladığım, aracın konfigurasyonuna göre otomatik ayarlanıyor arka planda. Ebayden iki duruma birer örnek: http://www.ebay.com/itm/Ford-Focus-SE-HATCHBACK-2013-ford-focus-se-hatchback-automatic-alloy-wheels-26-k-131234-texas-direct-/191498417667?forcerrptr=true&hash=item2c9631f603&item=191498417667&pt=US_Cars_Trucks http://www.ebay.com/itm/Ford-Focus-Titanium-2013-ford-focus-titanium-automatic-fwd-hatchback-repairable-rebuilder-easy-fix-/111587277422?forcerrptr=true&hash=item19fb1eba6e&item=111587277422&pt=US_Cars_Trucks Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201511 yıl comment_284218 o da kapanır biraz daha evde dinlenin komple halloldu...şimdi getirdim arabayı sağolsun kaan abi ve savaş usta, cillop gibi olmuş araba. courier'den ayrılmak biraz zor oldu ancak, focusumu da özlemişim...bundaki yol tutuş bir başka Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201511 yıl comment_284220 komple halloldu...şimdi getirdim arabayı sağolsun kaan abi ve savaş usta, cillop gibi olmuş araba. courier'den ayrılmak biraz zor oldu ancak, focusumu da özlemişim...bundaki yol tutuş bir başka Boşver onu sen o renk varya hani 1-2 yıla kalmadan üretimden kalkar benden demesi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201511 yıl comment_284225 Hahah oyle deme yakup valla trafikte cok dikkat cekiyor, nasilda yakismistik birbirimize kisa bir sureligine de olsa Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın