Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201114 yıl comment_25675 Çanakkale turuna yazıldım dün, bugünde işyerinden iznimi ayarladım. Perşembe günü yani yarın akşam 5 gibi Kayseri'den hareket edicez. İstanbul, Gelibolu-Çanakkale, Bursa şeklinde. 2 gece konaklama, sabah kahvaltı ve akşam yemekleri dahil. Kişi başı 250tl(280 dedilerdi ) Cuma sabah Eyüp'den başlıyormuşuz. Cuma sonrasına kadar İstanbul'dayız, sonra akşama Gelibolu'ya geçip konaklama. C.tesi çanakkale tüm gün. Pazar sabahda Bursa öğlene kadar. Pazar akşamda Kayseri'de olucaz inş. özetle Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201114 yıl comment_25739 İyi tatiller yusuf abi...Ohhh şöyle bi rahatlama muhteşem olmalı.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201114 yıl Yazar comment_25760 Sagolun, keske hep beraber gitsek oralara. Öyle daha çok icime sinerdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201114 yıl comment_25766 Çanakkale turuna yazıldım dün, bugünde işyerinden iznimi ayarladım. Perşembe günü yani yarın akşam 5 gibi Kayseri'den hareket edicez. İstanbul, Gelibolu-Çanakkale, Bursa şeklinde. 2 gece konaklama, sabah kahvaltı ve akşam yemekleri dahil. Kişi başı 250tl(280 dedilerdi ) Cuma sabah Eyüp'den başlıyormuşuz. Cuma sonrasına kadar İstanbul'dayız, sonra akşama Gelibolu'ya geçip konaklama. C.tesi çanakkale tüm gün. Pazar sabahda Bursa öğlene kadar. Pazar akşamda Kayseri'de olucaz inş. özetle Güzergah benim mekandan geçiyor mu peki? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201114 yıl Yazar comment_25812 Güzergah benim mekandan geçiyor mu peki? Valla kardesim oraları sen daha iyi biliyorsun. Çanakkale gelibolu Bursa guzergah gardasum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201114 yıl comment_25814 Evet tam olarak benim dükkanın önünden geçeceksiniz, geçeceğin zaman söyle de zerzerilik edelim sizn otobüse Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201114 yıl comment_25815 Ben geçen sene Çanakkaleye kampa gitmiştim.Çok hoşuma gitti, hemen hemen herkesin o bölgeyi gidip görmesini isterim. O Dilek yarımadasını gezip şehitlikleri görmek siperleri gezmek insanı duygulandırıyor. Yusuf sana iyi gezmeler dilerim.Bol bol fotoğraf çekin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201114 yıl Yazar comment_25817 Evet tam olarak benim dükkanın önünden geçeceksiniz, geçeceğin zaman söyle de zerzerilik edelim sizn otobüse Cidddenmi gardasum görüşek o zaman ins. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201114 yıl comment_25818 Bende her fırsatta giderim ama hiç rehber eşliğinde gitmedim, gidip de maneviyatınızı yükseltmek çok etkileyici, annem şehitliği gezip mühendislikten edebiyat bölümüne geçmiş hatta anlık duygu fırtınasıyla.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201114 yıl Yazar comment_25819 Ben geçen sene Çanakkaleye kampa gitmiştim.Çok hoşuma gitti, hemen hemen herkesin o bölgeyi gidip görmesini isterim. O Dilek yarımadasını gezip şehitlikleri görmek siperleri gezmek insanı duygulandırıyor. Yusuf sana iyi gezmeler dilerim.Bol bol fotoğraf çekin. Sagolasin abicim, cekebildigim kadar cekicem ve burda paylasicam ins. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201114 yıl Yazar comment_25821 Bende her fırsatta giderim ama hiç rehber eşliğinde gitmedim, gidip de maneviyatınızı yükseltmek çok etkileyici, annem şehitliği gezip mühendislikten edebiyat bölümüne geçmiş hatta anlık duygu fırtınasıyla.. Bu tur yerlere rehberle gitmek çok farkettiriyor kardesim. Ben bunu Konya da anladım bu sene. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201114 yıl comment_25829 Yusuf gelip sizin ekibe çaktırmadan kaynak mı yapsam acaba? Soranlara "bu eleman bagajda uyuyordu ben biliyorum" dersin Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın