Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Çanakkale - Bursa - İstanbul Turu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Çanakkale turuna yazıldım dün, bugünde işyerinden iznimi ayarladım. ;)

Perşembe günü yani yarın akşam 5 gibi Kayseri'den hareket edicez. İstanbul, Gelibolu-Çanakkale, Bursa şeklinde. 2 gece konaklama, sabah kahvaltı ve akşam yemekleri dahil. Kişi başı 250tl(280 dedilerdi :D ) Cuma sabah Eyüp'den başlıyormuşuz. Cuma sonrasına kadar İstanbul'dayız, sonra akşama Gelibolu'ya geçip konaklama. C.tesi çanakkale tüm gün. Pazar sabahda Bursa öğlene kadar. Pazar akşamda Kayseri'de olucaz inş. özetle :)

• Yanıt 53
  • Görüntüleme 8,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yusuf Çavuş
    Yusuf Çavuş

Buda o kısa zamanda çekebildiğimiz bir kare --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=40.352183,27.967296

• Guest Tolga KARACA
    Guest Tolga KARACA

Saçlar iyice uzadı berbere götürmek için binbir hikaye anlatıyorum, oyuncakla felan da kanmıyor "ben jaten oyuncaklayla pek oynamıyoyum aytık" diyor uyanık

• şimdiden iyi eglenceler......

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

şimdiden iyi eglenceler......

Yanıtlama zamanı:

İyi tatiller yusuf abi...Ohhh şöyle bi rahatlama muhteşem olmalı.... :D

Yanıtlama zamanı:

Çanakkale turuna yazıldım dün, bugünde işyerinden iznimi ayarladım. :)

Perşembe günü yani yarın akşam 5 gibi Kayseri'den hareket edicez. İstanbul, Gelibolu-Çanakkale, Bursa şeklinde. 2 gece konaklama, sabah kahvaltı ve akşam yemekleri dahil. Kişi başı 250tl(280 dedilerdi :D ) Cuma sabah Eyüp'den başlıyormuşuz. Cuma sonrasına kadar İstanbul'dayız, sonra akşama Gelibolu'ya geçip konaklama. C.tesi çanakkale tüm gün. Pazar sabahda Bursa öğlene kadar. Pazar akşamda Kayseri'de olucaz inş. özetle :)

Güzergah benim mekandan geçiyor mu peki? :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Güzergah benim mekandan geçiyor mu peki? :D

Valla kardesim oraları sen daha iyi biliyorsun. Çanakkale gelibolu Bursa guzergah gardasum.

Yanıtlama zamanı:

Evet tam olarak benim dükkanın önünden geçeceksiniz, geçeceğin zaman söyle de zerzerilik edelim sizn otobüse :D

Yanıtlama zamanı:

Ben geçen sene Çanakkaleye kampa gitmiştim.Çok hoşuma gitti, hemen hemen herkesin o bölgeyi gidip görmesini isterim. O Dilek yarımadasını gezip şehitlikleri görmek siperleri gezmek insanı duygulandırıyor. Yusuf sana iyi gezmeler dilerim.Bol bol fotoğraf çekin.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet tam olarak benim dükkanın önünden geçeceksiniz, geçeceğin zaman söyle de zerzerilik edelim sizn otobüse :D

Cidddenmi gardasum görüşek o zaman ins.

Yanıtlama zamanı:

Bende her fırsatta giderim ama hiç rehber eşliğinde gitmedim, gidip de maneviyatınızı yükseltmek çok etkileyici, annem şehitliği gezip mühendislikten edebiyat bölümüne geçmiş hatta anlık duygu fırtınasıyla..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben geçen sene Çanakkaleye kampa gitmiştim.Çok hoşuma gitti, hemen hemen herkesin o bölgeyi gidip görmesini isterim. O Dilek yarımadasını gezip şehitlikleri görmek siperleri gezmek insanı duygulandırıyor. Yusuf sana iyi gezmeler dilerim.Bol bol fotoğraf çekin.

Sagolasin abicim, cekebildigim kadar cekicem ve burda paylasicam ins.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bende her fırsatta giderim ama hiç rehber eşliğinde gitmedim, gidip de maneviyatınızı yükseltmek çok etkileyici, annem şehitliği gezip mühendislikten edebiyat bölümüne geçmiş hatta anlık duygu fırtınasıyla..

Bu tur yerlere rehberle gitmek çok farkettiriyor kardesim. Ben bunu Konya da anladım bu sene.

Yanıtlama zamanı:

Yusuf gelip sizin ekibe çaktırmadan kaynak mı yapsam acaba? :D

Soranlara "bu eleman bagajda uyuyordu ben biliyorum" dersin :P

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.