Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 201511 yıl comment_285816 [emoji1][emoji1] dizel de fan sesi duyan varmıymış [emoji1][emoji1][emoji1] Stop ettikten sonra ara sıra evet Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201511 yıl comment_296460 Merhaba bugün servise gitmiştim. Bununla ilgili başka bir konuda bahsettim. Bakım masrafları hakkında. 1,5 aydır hiç fan sesi duymamıştım. Bugün servisten sonra 3 kez üst üste duydum. Yapılan işlemler içinde MOTOR suyuna çok az ilave yapıldı ve dayanıklılığı ölçüldü. Sorun yok. Ama artık Motor durduktan sonra fan 3-4 dakika çalışıyor. Nedense keyfim kaçtı bu durumda. Neden daha önce çalışmadı da şimdi çalışıyor. Müşürle ilgili olabilir mi. Nisan 3, 201511 yıl Mehmet oktay tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201511 yıl comment_296483 Dizel partikül filitresi olan araçlarda, dpf devreye girdiğinde çok yüksek sıcaklık altında kurum yanma işlemi (regeneration) gerçekleştiğinden dolayı fan çalışmaktadır. Yani araç ısı harareti belirli sıcaklığa gelmese bile dpf devre girdiği zaman fan çalışıyor. Benim araçım da durum böyle +1 Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 201511 yıl comment_296497 Bak şimdi içime kurt düşürdünüz. Benim aracın fanı arızalı galiba 3 yıldır hiç sesini çıkartmadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 20178 yıl comment_446791 Sorun aynı olunca yeni konu açmayayım dedim, Araç 2015 dizel 95lik Focus, 58binde. 4 aydır bende. Antalyanın sıcağında yazın hiç fan devreye girmemişti. stop ettikten sonradan bahsediyorum, buakşam 50 km bi yolculuk yaptım 110 gittim genelde, aracı hiç sıkıştırmadım. Durdurmadan önce 30 saniye rolantide çalıştırdım hatta. Stop ettim fan çalışıyo, şaşırdım bu serinlikte bu ne diye, Tekrar çalıştırdım fan durdu stop ettim çalıştı 5 dakika kadar. bi arıza ışığı ya da anormallik yok. Arkadaşlar onca sıcakta çalışmayan fan kışın neden çalışır bilgisi olan var mı? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın