Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Style Ikinci Ele Düşmüş

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aracımı birkaç güne teslim alacağım bana 2015 model stylelarda park sensörü olmayacak sizinkinde var dendi ama otomatik olunca aynalar kapanmaz dendi sizinki kapanıyor mu. Bu arada satan arkadaş otomatik vites otomatik klima demişti sonra styleda oto klima yoka döndüler

otomatik klima yok. sadece arka park sensörü var artık konulacakmış. aynalar otomatik kapanıyor. bagaj anahtarlıktan kendi açılıyor. hayırlı olsun güzel araba

alıntılama yapmak için firefox kurdum :)

Yücel bey bana otomatik vites olunca dikiz aynası kapanmaz demişlerdi aracı 26 sında yada 29 unda teslim alacağım. park sensörüne sevindim klimaya üzüldüm aynalar kapanırsa moral olur

aynalar kapanıyor moraliniz bozulmasın. ben otosan çalışanıyım arac servise gelmeden fabrikada limanda aracı görme imkanım oldu park sensörü yok demişlerdi ama üzerinde orjinal geldi servis yetkilileride şaşırdı sonradan takma değil.

• Yanıt 41
  • Görüntüleme 7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Yanıtlama zamanı:

otomatik klima yok. sadece arka park sensörü var artık konulacakmış. aynalar otomatik kapanıyor. bagaj anahtarlıktan kendi açılıyor. hayırlı olsun güzel araba

aynalar kapanıyor moraliniz bozulmasın. ben otosan çalışanıyım arac servise gelmeden fabrikada limanda aracı görme imkanım oldu park sensörü yok demişlerdi ama üzerinde orjinal geldi servis yetkilileride şaşırdı sonradan takma değil.

İlginize teşekkür ederim Yücel bey. Görmeden alınca birde 2014 Fiesta titanium x ile kıyaslayınca ufak tefek şoklar doğal.
Yanıtlama zamanı:

Bu arabayı görmeden kesin konuşmayın beyler bayanlar :) araba güzel eskisi gibi yorucu değil.

Yorucu derken?

Yanıtlama zamanı:

Olmayan bir paket nasıl iyi görünüyor anlamadım :D

abicim en fulü yani titanium eskisinde x paket ile birlikte xenon farlar geliyodu da ordan aklımda kalmış galiba yenisinde titaniumda bi xenon farlar geliyor,bilmiyorum k.b. yani

Saygılar

Yanıtlama zamanı:

Reno fiyatlara 10 Bin TL zam yapmış. Bu galericiler onlardanda beter çıktı desenize :D İşte bunlar gibiler yüzünden 0 araba sahibi oldum. Fena mı oldu tabiki hayır :D

Yanıtlama zamanı:

abicim en fulü yani titanium eskisinde x paket ile birlikte xenon farlar geliyodu da ordan aklımda kalmış galiba yenisinde titaniumda bi xenon farlar geliyor,bilmiyorum k.b. yani

Saygılar

Sen genç adamsın ya kaçırma böyle şeyleri,Passat'ı gördün unuttun tabi Ford'u Focus'u  :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Sen genç adamsın ya kaçırma böyle şeyleri,Passat'ı gördün unuttun tabi Ford'u Focus'u  :yeah:

:)  :) biraz öle oldu galiba abicim . Ama VW Bir Başka  :guitar:  :guitar:  :guitar:

Yanıtlama zamanı:

bu lansmandaki jantları getirmezse otosan focusun hiçbir modelini beğenmedim ben..bu çamurluklara en az 17 jant lazım..sanırım benim bahsettiklerim 18 jant..

Yanıtlama zamanı:

Şark kurnazı 59 a düşürmüş fiyatı halaa satamaz o fiyata :)

Yanıtlama zamanı:

bu lansmandaki jantları getirmezse otosan focusun hiçbir modelini beğenmedim ben..bu çamurluklara en az 17 jant lazım..sanırım benim bahsettiklerim 18 jant..

aynen lansmandaki görünen jantı hayal ederken 16" gibi çok acayip standart bir jantı aracın üstünde görünce dünyam karardı :/  min. 17" gideri var bu güzelim araçlara..

halen düşünüyorum nasıl yapsam nasıl etsem diye :) e kredi ödemek var, bi diğer taraftanda 18" jant var loto toto bişey tutturmak lazım :)

bizi 18" paklar

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.