Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201411 yıl comment_279158 Aracımı birkaç güne teslim alacağım bana 2015 model stylelarda park sensörü olmayacak sizinkinde var dendi ama otomatik olunca aynalar kapanmaz dendi sizinki kapanıyor mu. Bu arada satan arkadaş otomatik vites otomatik klima demişti sonra styleda oto klima yoka döndüler otomatik klima yok. sadece arka park sensörü var artık konulacakmış. aynalar otomatik kapanıyor. bagaj anahtarlıktan kendi açılıyor. hayırlı olsun güzel araba alıntılama yapmak için firefox kurdum Yücel bey bana otomatik vites olunca dikiz aynası kapanmaz demişlerdi aracı 26 sında yada 29 unda teslim alacağım. park sensörüne sevindim klimaya üzüldüm aynalar kapanırsa moral olur aynalar kapanıyor moraliniz bozulmasın. ben otosan çalışanıyım arac servise gelmeden fabrikada limanda aracı görme imkanım oldu park sensörü yok demişlerdi ama üzerinde orjinal geldi servis yetkilileride şaşırdı sonradan takma değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201411 yıl comment_279163 Bu tür hatalı şeyler olabiliyor muhtemelen 2 3 4 parti de kalmaz onlar. Otosan değişmediği sürede. Money talks Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201411 yıl comment_279174 otomatik klima yok. sadece arka park sensörü var artık konulacakmış. aynalar otomatik kapanıyor. bagaj anahtarlıktan kendi açılıyor. hayırlı olsun güzel araba aynalar kapanıyor moraliniz bozulmasın. ben otosan çalışanıyım arac servise gelmeden fabrikada limanda aracı görme imkanım oldu park sensörü yok demişlerdi ama üzerinde orjinal geldi servis yetkilileride şaşırdı sonradan takma değil. İlginize teşekkür ederim Yücel bey. Görmeden alınca birde 2014 Fiesta titanium x ile kıyaslayınca ufak tefek şoklar doğal. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201411 yıl comment_279187 Bu arabayı görmeden kesin konuşmayın beyler bayanlar araba güzel eskisi gibi yorucu değil. Yorucu derken? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201411 yıl comment_279188 Olmayan bir paket nasıl iyi görünüyor anlamadım abicim en fulü yani titanium eskisinde x paket ile birlikte xenon farlar geliyodu da ordan aklımda kalmış galiba yenisinde titaniumda bi xenon farlar geliyor,bilmiyorum k.b. yani Saygılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201411 yıl comment_279191 Reno fiyatlara 10 Bin TL zam yapmış. Bu galericiler onlardanda beter çıktı desenize İşte bunlar gibiler yüzünden 0 araba sahibi oldum. Fena mı oldu tabiki hayır Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201411 yıl comment_279197 abicim en fulü yani titanium eskisinde x paket ile birlikte xenon farlar geliyodu da ordan aklımda kalmış galiba yenisinde titaniumda bi xenon farlar geliyor,bilmiyorum k.b. yani Saygılar Sen genç adamsın ya kaçırma böyle şeyleri,Passat'ı gördün unuttun tabi Ford'u Focus'u Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201411 yıl comment_279269 Sen genç adamsın ya kaçırma böyle şeyleri,Passat'ı gördün unuttun tabi Ford'u Focus'u biraz öle oldu galiba abicim . Ama VW Bir Başka Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201411 yıl comment_279739 bu lansmandaki jantları getirmezse otosan focusun hiçbir modelini beğenmedim ben..bu çamurluklara en az 17 jant lazım..sanırım benim bahsettiklerim 18 jant.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201511 yıl comment_280091 Şark kurnazı 59 a düşürmüş fiyatı halaa satamaz o fiyata Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201511 yıl comment_280096 2015 model fiyatlarını siteye girdim beklendiği gibi ÖTV artışı olmadığı için. fiyatlar 2-3 bin artmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201511 yıl comment_280303 bu lansmandaki jantları getirmezse otosan focusun hiçbir modelini beğenmedim ben..bu çamurluklara en az 17 jant lazım..sanırım benim bahsettiklerim 18 jant.. aynen lansmandaki görünen jantı hayal ederken 16" gibi çok acayip standart bir jantı aracın üstünde görünce dünyam karardı :/ min. 17" gideri var bu güzelim araçlara.. halen düşünüyorum nasıl yapsam nasıl etsem diye e kredi ödemek var, bi diğer taraftanda 18" jant var loto toto bişey tutturmak lazım bizi 18" paklar Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın