Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201411 yıl comment_278767 Merhaba Arkadaslar. focus 3 Hb aracimin dun sabah calistirdigimda ekran ve etrafindaki ses ayar vb tuslarin isiklari calismiyor. teyp bolgesi komple calismiyor. klima yeri felan normal. sadece teyp bolgesi. sigortasindan suphelendim yenisini aldim degistirdim olmadi bi degisikklik. acaba dogru sigortami degistirdim diye kitapciga baktim, 67 numarali sigorta multimedya ekrani diyor . fakat bir degisiklik olmadi. herhangi bir fikri olan arkadaslar acil yardimlarinizi beklliyorum. tesekkurler herkese Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201411 yıl comment_278774 Merhaba Arkadaslar. focus 3 Hb aracimin dun sabah calistirdigimda ekran ve etrafindaki ses ayar vb tuslarin isiklari calismiyor. teyp bolgesi komple calismiyor. klima yeri felan normal. sadece teyp bolgesi. sigortasindan suphelendim yenisini aldim degistirdim olmadi bi degisikklik. acaba dogru sigortami degistirdim diye kitapciga baktim, 67 numarali sigorta multimedya ekrani diyor . fakat bir degisiklik olmadi. herhangi bir fikri olan arkadaslar acil yardimlarinizi beklliyorum. tesekkurler herkese Akşam farlar açıkken çalışmıyor mu o ışıklar? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201411 yıl Yazar comment_278776 Akşam farlar açıkken çalışmıyor mu o ışıklar? hayir calismiyor hic bir sekilde. hersey stabil sadece o konsol da elektrik yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201411 yıl comment_278790 hayir calismiyor hic bir sekilde. hersey stabil sadece o konsol da elektrik yok. Tuşlar çalışıyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201411 yıl Yazar comment_278851 Hic Bir islem yok. yani teyp navi. hicbirsey calismiyor o konsoldaki Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201411 yıl comment_278853 arabaya binilir servise gidilir, elektrikçi soruna bakar tamir eder nedenini anlatır arabaya binilir ve müziğin keyfi çıkarılır Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201411 yıl comment_278897 Hic Bir islem yok. yani teyp navi. hicbirsey calismiyor o konsoldaki Onur Bey Az evvel kendi cihazımın kullanım klavuzunu okurken sizin sorununuza benzer bir sorun okudum. Cihaz açılmıyor/elektrik gelmiyor : Cihazın sigortası atmıştır , Aracın sigortası atmıştır akü bitmiştir cevabı vardı. Sonradan takılma cihaz ise şayet yukarıdaki gibi cihazın kendi sigortası olduğunu ve atmış olacağını düşünüyorum.Sigortası ulaşılabilecek yerdemidir bilemiyorum.Taktırdığınız yerden yardım almanız en doğrusu gibi görünüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201411 yıl comment_278903 sigorta sağlam denmiş belki soketlerde sıkıntı vardır Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201411 yıl comment_278905 sigorta sağlam denmiş belki soketlerde sıkıntı vardır Yok aracın sigorta kutusundan bakılmış.Cihazın kendi sigortasının olabileceğini söylüyorum ben. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201411 yıl Yazar comment_278933 tesekkurler arkadaslar cvplar icin. rusyadayim keske tr de olsam biraz daha ugrasicam olmadi servis . tesekkurler herkse Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201411 yıl comment_278934 tesekkurler arkadaslar cvplar icin. rusyadayim keske tr de olsam o zaman sen istiyor duj ödeyecek yüz dolar daha Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın