Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Koltuk Isıtması

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aslında en çok maliyetinin ne kadar ucuz olmasına şaşırıyorum. Tit x deki kontrol anahtarı ve bu padler en fazla 300 e malolurdu ford a. Gerçekten anlamıyorum. Ha diyeceksiniz seninki çin malı ucuz ondan. İyi de evinde kullandığın malzemenin % kaçı çin malı. Elinde tuttuğun telefona aldığın kılıf bile çin malı. Türkiye ılıman iklim olarak görülüp böyle sistemlerin arabalara konulmamasına gerçekten şaşırıyorum.

• Yanıt 220
  • Görüntüleme 40,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Dimi ama. Bi de şimdi bak abi

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Evet tüm montaj sağ koltuğuda yerine takınca bitiyor hade bakem Tüm kabloları buradan geçirip yokettim. Elektriği kolçak önündeki çakmaktan aldım Kontrolümüzü de yaptık çalışm

• 1-Ruslar 2-Doğan abi focus'a bu kadar kafa yoran,aksesuar peşinde koşanı görmedim  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Doğan Kurban said:

Türkiye ılıman iklim olarak görülüp böyle sistemlerin arabalara konulmamasına gerçekten şaşırıyorum.

Tamam da elin Amerikalısı, Avrupalısı kışın ortasında Ankaraya gelmiyor ki, yazın Antalya'ya geliyor bakıyor memleket sıcak, bizimkiler desen zaten müşterinin ne istediğinden bi haber :P

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Türkiye ılıman iklim olarak görülüp böyle sistemlerin arabalara konulmamasına gerçekten şaşırıyorum.

Tamam da elin Amerikalısı, Avrupalısı kışın ortasında Ankaraya gelmiyor ki, yazın Antalya'ya geliyor bakıyor memleket sıcak, bizimkiler desen zaten müşterinin ne istediğinden bi haber [emoji14]

Hava durumuna bakmakta akıllarına gelmez zaten. Ben usa e gidiyo olsam ilk olarak hava durumuna bakarım. Tabi bi de geniş kitleye hitap edeceksem o ülkenin seceresini çıkartırım.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Evet bugün bende mutlu sona ulaştım. Başta @Doğan Kurban a teşekkür ederim uzaktan desteği için.

Montaj yaparken daha önce dediğim gibi benim araba nası Trend anlamadım heralde tit yapacaklarmış sonra trende çevirmişler. :D Arabada çoğu şeyin yeri ve soketi hazırdı bazılarıda ilaveler için boşta bırakmışlardı. Koltuklarda kabloların geçeceği yer bile vardı.

Gelelim sıkıntılara. Bazı badireler atlattım reside gözüktüğü üzere parmak ufff oldu. Neyse tek sorun koltuğun benim çoğu yeri döşemede kelepçeyle bağlıydı. Sökmeden padleri takamazdık. Tek tarafları çıkarmak zounda kaldık. Korktuğum olmadı işlem bittikten sonra potluk oluşmadı. Ona çok sevindim. Isıtmada sorun yok maşallahı var.. Haa ne oldu yaz geldi biz ısıtma taktık olan o oldu :D . Birde ptc için yeri buldum ama altında ki ne onu anlamadım.

IMG-20160217-WA0035.jpg

IMG-20160217-WA0034.jpg

IMG-20160217-WA0033.jpg

IMG-20160217-WA0026.jpeg

IMG-20160217-WA0028.jpeg

IMG-20160217-WA0031.jpg

IMG-20160217-WA0032.jpg

IMG-20160217-WA0013.jpeg

IMG-20160217-WA0017.jpeg

IMG-20160217-WA0022.jpeg

IMG-20160217-WA0024.jpeg

20160217_121751_resized.jpg

20160217_131528_resized.jpg

20160217_131535_resized.jpg

IMG-20160217-WA0015.jpeg

20160217_131542_resized.jpg

20160217_120831_resized.jpg

20160217_120836_resized.jpg

IMG-20160217-WA0036.jpg

IMG-20160217-WA0037.jpg

IMG-20160217-WA0038.jpg

IMG-20160217-WA0039.jpg

IMG-20160217-WA0040.jpg

IMG-20160217-WA0041.jpg

Teoman Saraç tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bitti. Kullandım bile [emoji3]

Dendiyseniz ne kadar sürede ısınıyor koltuk? Bir de hangi linkten sipariş etmiştiniz? Ben de 5 kademe olanlardan alacağım, makyajlı focusta kontrol butonunu koyacak yer henüz bulamamış olsam da :)

Güle güle kullanın :)

Yanıtlama zamanı:

O sıcaklığı tarih edememmmmm :aman::muha::muha::guitar:

Teşekkürler Gürkan hocam.

Şimdi, Kerem Bozdoğan said:

Dendiyseniz ne kadar sürede ısınıyor koltuk? Bir de hangi linkten sipariş etmiştiniz? Ben de 5 kademe olanlardan alacağım, makyajlı focusta kontrol butonunu koyacak yer henüz bulamamış olsam da :)

Arabayı çalıştırdım 100 - 200  metre gittim başlattı. Linkteki satış yok artık. Başka yerlerden biraz fazla tutarda sipariş verebiliyorsunuz.  Burası ucuz oluyo ama kargo ücreti ekliyo hemen hemen aynıya geliyo ısıtıcı linki

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Dendiyseniz ne kadar sürede ısınıyor koltuk? Bir de hangi linkten sipariş etmiştiniz? Ben de 5 kademe olanlardan alacağım, makyajlı focusta kontrol butonunu koyacak yer henüz bulamamış olsam da [emoji4]

Güle güle kullanın [emoji4]

Kerem 80 usd ye 4 koltuk ve uzaktan kumandalı olanı var. Sen önde ısınırken yavrular nolacak arkada?

Yanıtlama zamanı:
14 saat önce, Doğan Kurban said:

Kerem 80 usd ye 4 koltuk ve uzaktan kumandalı olanı var. Sen önde ısınırken yavrular nolacak arkada?

daha hiç yavrumuz yok abi :) yavrular olacak, büyüyecek (bu şartlarda olur mu büyür mü o da ayrı konu da..)

o kadar ileriyi şimdiden düşüneyim mi? 2 kişilik uzaktan kumandalı var mıdır acaba?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 dakika önce, Kerem Bozdoğan said:

daha hiç yavrumuz yok abi :) yavrular olacak, büyüyecek (bu şartlarda olur mu büyür mü o da ayrı konu da..)

o kadar ileriyi şimdiden düşüneyim mi? 2 kişilik uzaktan kumandalı var mıdır acaba?

Var linkini ekleyim dur.

http://tr.aliexpress.com/store/product/free-shipping-The-carbon-fiber-car-seat-pre-heater-kits-with-remote-controller-300-meters-long/812549_32564440691.html

Yanıtlama zamanı:

güzel olmuş emeklerinize sağlık.Yalnız çekindiğim bir nokta var.Bu Doğan Kurban denen kişi ve onun yandaşları bende dahil,Ford tarafından siz neden bizim araçlarımızı kurcalıyorsunuz siz bi gelin hele yakına derlerseeee  

Yanıtlama zamanı:
On 25.12.2015 at 15:35, Doğan Kurban said:

Kim demiş oem koltuk ısıtma hyundaı getzde yok diye :D doğan abi teşekkürler .... ürün gayet başarılı fiyat konfor olarak bedava montajı kendim yaptım ... Önemli bir nokta üretici firma pedlerin arasına döşemenin kanca tel kısmına  dikiş gelirse diye rezitansların arasına bile boşluk bırakmış maket bıçağı ile kesip kanal şeklinde açıp  tamamen kopartmadan montaj yapabilirsiniz.pedleri ışığa doğru kaldırın boş kısımlar belli oluyor zaten 2-2.5 cmlik ...kolay gelsin ...

gZN4jZ.jpg

kn21Zy.jpg

E57zQv.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.