Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201411 yıl comment_271909 Arkadaslar olaylari su sekilde siralayim on cama tas geldi catladi on cami degistirdim. Camcinin ciragi araci kullanirken arka cami patlatti arka camda degisti yani bugun araci yikamaya verdim arac geldiginde bu parca arka koltugumdaydi bu parca nedir ve nereden cikmis olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201411 yıl Solution comment_271910 Arka ayak havalandırma. Ön koltuğun altında yeralır. (Sağ kısım) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201411 yıl comment_271911 ön koltukların altında bulunuyor. arka tarafa hava vermesi için sanırım. annem de sağolsun arkada nasıl oturduysa yerinden çıkarmayı başarmıştı. geçmeli bi parça. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201411 yıl comment_271913 Aracımı temizlerken silmekten en gıcık olduğum parça:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201411 yıl comment_271918 Arka taraftan koltuk altlarına bakın ikisinde de olması lazım, olmayan tarafın ki dir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201411 yıl comment_271919 Abi geçmiş olsun. Gebze'de hangi camcı öyle o ? Ucuz kurtulmuşsunuz gerçekten. Parça içinde takarsınız büyük bir sorun değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201411 yıl comment_271926 Arka ayak havalandırma. Ön koltuğun altında yeralır. (Sağ kısım) +1 Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201411 yıl comment_271940 Büyük ihtimalle camcının değil de yıkamacının hatası, süpürge ile çekerken takılarak yerinden çıkmış, o da zaten bu parçayı bilmediğinden koltuk altında kalan bir parça zannederek aracınızın içine koymuştur. Sizinki de üst üste yaşanan olaylar zinciri olmuş biraz. Geçenlerde bende bagajımda ne olduğunu bilmediğim bir parça bulmuştum, parça kodunu internetten arattım paspas sabitleme çubuğu olduğu çıkmıştı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201411 yıl Yazar comment_272071 Ilginize cok tesekkurler evet yerini buldum sayenizde ama takmaya daha elim varmadi ama hafta sonu insallah. Yani bu aralar var bende bisiler allah daha kotusunden saklasin. On cam takildi su aldi araba sonra sokulup tekrar takildi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201411 yıl comment_272075 Ilginize cok tesekkurler evet yerini buldum sayenizde ama takmaya daha elim varmadi ama hafta sonu insallah. Yani bu aralar var bende bisiler allah daha kotusunden saklasin. On cam takildi su aldi araba sonra sokulup tekrar takildi. Hocam bi sadaka falan dağıtın bari var bi musibet Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201411 yıl Yazar comment_272082 Hocam bi sadaka falan dağıtın bari var bi musibet Verdim verdim ama olacak varmis iki camda yenilendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın