Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Drl (Gündüz Ledi), Amerikan Park Ve Tavan Kaplama Uygulaması

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

aslında kısalara bende öyle düşünüyorum. bu uyarınızı dikkate alacağım. ama sislere takma konusunda netim güzel durur hem sürekli açtığımız bişey değil...

Xenon yerine Philips Blue Vision tak derim.

Yanıtlama zamanı:

Ya bu amerikan park neyki

Yanıtlama zamanı:

Yok sevmedim neyse senin yeni farlarin resmini paylaşmıştınmı abi

Yanıtlama zamanı:

Yok sevmedim neyse senin yeni farlarin resmini paylaşmıştınmı abi

Negatif paylaşmadım. Paylaşmayıda düşünmüyorum. Belki bir ara benim aracım konusunda arabamı tanıtırsam paylaşırım.
Yanıtlama zamanı:

Negatif paylaşmadım. Paylaşmayıda düşünmüyorum. Belki bir ara benim aracım konusunda arabamı tanıtırsam paylaşırım.

Delta Alfa [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] Romeo [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Yanıtlama zamanı:

Delta Alfa [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] Romeo [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Bravo echo kilo india romeo Alpha bravo india
Yanıtlama zamanı:

Bravo echo kilo india romeo Alpha bravo india

Doğanım iletileri okuyan, ne diyor bunlar yorumunu yapıyorlardır[emoji2][emoji2][emoji2][emoji38]

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

iyi aksamlar konuyu hortlatmak gibi olacak ama bir sorum var. ilk iletideki gibi araca drl ledi aldım. arkadaşla beraber montak yaptık. Resimdeki gibi kabloda +.-. ve kırmızı kablo var. artıyı aküye, - yi şase ye, kırmızı kabloyuda kontağa bağladık. ama benim istediğm kısları açınca gündüz ledlerin ışığının biraz zayıflaması yoksa akşamlar sis farı gibi olacak ben bunu istemiyorum. Ne yapabilirim nerden nasıl bir kablo çıkarabilirim ya da ilave bir şeyle bu mümkünmü.? Teşekkürler. ]Q4PNXg.jpg

Bu bağlantıdaki şemayı buldum.. Fakat bazı yerleri anlamadım. 5. resimde gösterdiği ECU dan kastı nedir?..

Daha doğrusu yapılan işlem. kısa fara giden soket çıkarılıp burdaki 12 nolu kablo kesilip, drl nin bu kesilen kabloya bağlanması bu sıradada sigortaya kabloyla bağlamak.. (bunuda çözemedim) 

Eğer zaman ayırabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Teoman Saraç tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

ben farklı birşey sorcam arkadaşıö göğüsteki focus yazılı kaydırmaz ped leri nerden aldınız?

Yanıtlama zamanı:

ben farklı birşey sorcam arkadaşıö göğüsteki focus yazılı kaydırmaz ped leri nerden aldınız?

http://tr.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Ford-focus-2012-low-model-focus-3-cap-holder-rubber-Slot-pad-Non-slip/1760722947.html

Yanıtlama zamanı:

Montajini yaptik parklara bagladik. Kisalara baglamadik cunku karşıdaki surucuyu rahatsiz etmedigini dusunduk. Ama almak isterseniz yinede ayni takimdan yardimci olurum

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.