Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Titaniuma Sonradan Otomatik Park ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bakarken öncelikle ön park sensörüne gözüm kayıyor ilanlarda. Ama otomatik park olanlar hep style paket. Titanium pakette olanlarda dediğim gibi 54-55 ten aşağıya düşmüyor.

Hiç mantıklı değil. Pazarlık ettiğiniz aracı özel mesajla Gönderin, ben akşam benzer Araçlara bi bakayım.
  • Yanıt 32
  • Görüntüleme 10,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Aslında sonradan montajı ile uğraşmak yerine direk beklentileri karşılayan bir araç bulmak daha az sıkıntı demek...

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Ben aracı alırken otomatik parka çok hevesliydim.Kaç kez kullandım sizce.iki elin parmaklarını geçmez ve neredeyse 1 yıl oldu.Şuanki kafamla aynı aracı alacak olsam otomatik park için inanın para verm

• Bana 10.000 verin benim araçtakini sökelim  Yahu 20.000'e ikinci araç alınır... Servis uçmuş...

Yanıtlama zamanı:

Ben aracı alırken otomatik parka çok hevesliydim.Kaç kez kullandım sizce.iki elin parmaklarını geçmez ve neredeyse 1 yıl oldu.Şuanki kafamla aynı aracı alacak olsam otomatik park için inanın para vermezdim.Otomatik parkla gelen özellikte tek işime yarayan ön park sensörü.Pedallar bende direksiyon arabanın kontrolünde.e frenide ben yapıyorsam ne diye kullanıyımki. Tamamen kişisel fikrimdir hiiiç gerek olmayan bir özellik benim için.

Yanıtlama zamanı:

Smart paketi ön park sensörleri için tercih etmiştim. Bence arkadan çok ön taraftakiler daha gerekli. Otomatik parkada bir türlü alışamadım park edeceğim zaman ya arkamda araç oluyor ya da başka bir şey onu açana kadar park ediyorum. :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben aracı alırken otomatik parka çok hevesliydim.Kaç kez kullandım sizce.iki elin parmaklarını geçmez ve neredeyse 1 yıl oldu.Şuanki kafamla aynı aracı alacak olsam otomatik park için inanın para vermezdim.Otomatik parkla gelen özellikte tek işime yarayan ön park sensörü.Pedallar bende direksiyon arabanın kontrolünde.e frenide ben yapıyorsam ne diye kullanıyımki. Tamamen kişisel fikrimdir hiiiç gerek olmayan bir özellik benim için.

Smart paketi ön park sensörleri için tercih etmiştim. Bence arkadan çok ön taraftakiler daha gerekli. Otomatik parkada bir türlü alışamadım park edeceğim zaman ya arkamda araç oluyor ya da başka bir şey onu açana kadar park ediyorum. :)

Otomatik parka benim ihtiyacım yok aslında. Önceki aracım Civic sedan olmasına rağmen rahatlıkla park edebiliyordum sensörsüz. Sorun ; evdeki patron araba kullanmayı öğrenmek istiyor. Kızımla babaannesine ve anneannesine giderken araçla gitmek istiyor ama park etmek durumdan da anlaşılacağı üzere felaket ötesi :) Durumun gerekliliği bu yüzden asıl olarak

Yanıtlama zamanı:

Otomatik parka benim ihtiyacım yok aslında. Önceki aracım Civic sedan olmasına rağmen rahatlıkla park edebiliyordum sensörsüz. Sorun ; evdeki patron araba kullanmayı öğrenmek istiyor. Kızımla babaannesine ve anneannesine giderken araçla gitmek istiyor ama park etmek durumdan da anlaşılacağı üzere felaket ötesi :) Durumun gerekliliği bu yüzden asıl olarak

Bence daha kötü durum. Çünkü o kadar tecrübeli arkadaşlar dahi oto parka aldanıp arabayı tıkladılar. Çok güvenmemek lazım sisteme.
Yanıtlama zamanı:

Bakarken öncelikle ön park sensörüne gözüm kayıyor ilanlarda. Ama otomatik park olanlar hep style paket. Titanium pakette olanlarda dediğim gibi 54-55 ten aşağıya düşmüyor.

Kardeşim ben arabayı 51 bine aldım yav 2014 titanium smart paket [emoji16] [emoji16] [emoji16]
Yanıtlama zamanı:

Bence daha kötü durum. Çünkü o kadar tecrübeli arkadaşlar dahi oto parka aldanıp arabayı tıkladılar. Çok güvenmemek lazım sisteme.

Sisteme güvenmekle alakası yok, sistemi kullanmayı bilmek lazım :) park sensörü dur diyorsa duracaksın, o durumda durunca zaten öne sür demeye başlıyor.

Yanıtlama zamanı:

Otomatik park ve katlanan aynalar için Servis 15.000,00 TL ile 20.000,00TL arası para istedi. Aracım 2012 HB Tit. 

3-5 bin dese yaptırmayı düşünüyordum ama. Zaten aracın üstüne 15 bin versem sıfır araç alırım.  :sofeer:

Yanıtlama zamanı:

O zaman Allah kolaylık versin. Hiç bilmeyen biri için Focus'u park etmek sıkıntı cidden çünkü baya uzun. B segmentinden C segmentine geçince ilk başlarda bende zorlanmıştım. :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kardeşim ben arabayı 51 bine aldım yav 2014 titanium smart paket [emoji16] [emoji16] [emoji16]

Kredisi hariç fiyatı mı ? :) Merak ettim gerçekten

O zaman Allah kolaylık versin. Hiç bilmeyen biri için Focus'u park etmek sıkıntı cidden çünkü baya uzun. B segmentinden C segmentine geçince ilk başlarda bende zorlanmıştım. :)

Civic B segmenti değil C segmentidir. Fd6 kasanın koltukları kullandığımız araçlar içinde en iyisiydi benim için. Tek sıkıntım çok yakması yüzünden gizli gizli benzin almaktı :)

Yanıtlama zamanı:

Kredisi hariç fiyatı mı ? :) Merak ettim gerçekten

Civic B segmenti değil C segmentidir. Fd6 kasanın koltukları kullandığımız araçlar içinde en iyisiydi benim için. Tek sıkıntım çok yakması yüzünden gizli gizli benzin almaktı :)

Biliyorum C segmenti olduğunu ben sizin için demedim zaten kendim için demiştim. Park sorunu yaşayan kişi için de oldukça zor yani C segmentini park etmesi. :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Biliyorum C segmenti olduğunu ben sizin için demedim zaten kendim için demiştim. Park sorunu yaşayan kişi için de oldukça zor yani C segmentini park etmesi. :)

Park etmek tamamen zamanla oluşan birşey. İlk zamanlar hepimiz zorlanmışızdır. Ama genel olarak yetenekli olan bayanların park olayını kavraması nedense tahminlerden daha zor oluyor. Tecrübeyle sabit :)

Yanıtlama zamanı:

Park etmek tamamen zamanla oluşan birşey. İlk zamanlar hepimiz zorlanmışızdır. Ama genel olarak yetenekli olan bayanların park olayını kavraması nedense tahminlerden daha zor oluyor. Tecrübeyle sabit :)

Herhalde doğuştan gelen bir şey olması gerek erkeklerin çocukluktan başlayan arabalara merakı bilgisayarda oynadığı araba yarışı oyunları bu gelişimine katkıda bulunmuş olabilir. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.