Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201411 yıl comment_267669 Bakarken öncelikle ön park sensörüne gözüm kayıyor ilanlarda. Ama otomatik park olanlar hep style paket. Titanium pakette olanlarda dediğim gibi 54-55 ten aşağıya düşmüyor. Hiç mantıklı değil. Pazarlık ettiğiniz aracı özel mesajla Gönderin, ben akşam benzer Araçlara bi bakayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201411 yıl comment_267694 Ben aracı alırken otomatik parka çok hevesliydim.Kaç kez kullandım sizce.iki elin parmaklarını geçmez ve neredeyse 1 yıl oldu.Şuanki kafamla aynı aracı alacak olsam otomatik park için inanın para vermezdim.Otomatik parkla gelen özellikte tek işime yarayan ön park sensörü.Pedallar bende direksiyon arabanın kontrolünde.e frenide ben yapıyorsam ne diye kullanıyımki. Tamamen kişisel fikrimdir hiiiç gerek olmayan bir özellik benim için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201411 yıl comment_267696 Smart paketi ön park sensörleri için tercih etmiştim. Bence arkadan çok ön taraftakiler daha gerekli. Otomatik parkada bir türlü alışamadım park edeceğim zaman ya arkamda araç oluyor ya da başka bir şey onu açana kadar park ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201411 yıl Yazar comment_267713 Ben aracı alırken otomatik parka çok hevesliydim.Kaç kez kullandım sizce.iki elin parmaklarını geçmez ve neredeyse 1 yıl oldu.Şuanki kafamla aynı aracı alacak olsam otomatik park için inanın para vermezdim.Otomatik parkla gelen özellikte tek işime yarayan ön park sensörü.Pedallar bende direksiyon arabanın kontrolünde.e frenide ben yapıyorsam ne diye kullanıyımki. Tamamen kişisel fikrimdir hiiiç gerek olmayan bir özellik benim için. Smart paketi ön park sensörleri için tercih etmiştim. Bence arkadan çok ön taraftakiler daha gerekli. Otomatik parkada bir türlü alışamadım park edeceğim zaman ya arkamda araç oluyor ya da başka bir şey onu açana kadar park ediyorum. Otomatik parka benim ihtiyacım yok aslında. Önceki aracım Civic sedan olmasına rağmen rahatlıkla park edebiliyordum sensörsüz. Sorun ; evdeki patron araba kullanmayı öğrenmek istiyor. Kızımla babaannesine ve anneannesine giderken araçla gitmek istiyor ama park etmek durumdan da anlaşılacağı üzere felaket ötesi Durumun gerekliliği bu yüzden asıl olarak Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201411 yıl comment_267714 Otomatik parka benim ihtiyacım yok aslında. Önceki aracım Civic sedan olmasına rağmen rahatlıkla park edebiliyordum sensörsüz. Sorun ; evdeki patron araba kullanmayı öğrenmek istiyor. Kızımla babaannesine ve anneannesine giderken araçla gitmek istiyor ama park etmek durumdan da anlaşılacağı üzere felaket ötesi Durumun gerekliliği bu yüzden asıl olarak Bence daha kötü durum. Çünkü o kadar tecrübeli arkadaşlar dahi oto parka aldanıp arabayı tıkladılar. Çok güvenmemek lazım sisteme. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201411 yıl comment_267728 Bakarken öncelikle ön park sensörüne gözüm kayıyor ilanlarda. Ama otomatik park olanlar hep style paket. Titanium pakette olanlarda dediğim gibi 54-55 ten aşağıya düşmüyor. Kardeşim ben arabayı 51 bine aldım yav 2014 titanium smart paket [emoji16] [emoji16] [emoji16] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201411 yıl comment_267779 Bence daha kötü durum. Çünkü o kadar tecrübeli arkadaşlar dahi oto parka aldanıp arabayı tıkladılar. Çok güvenmemek lazım sisteme. Sisteme güvenmekle alakası yok, sistemi kullanmayı bilmek lazım park sensörü dur diyorsa duracaksın, o durumda durunca zaten öne sür demeye başlıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201411 yıl comment_267785 Otomatik park ve katlanan aynalar için Servis 15.000,00 TL ile 20.000,00TL arası para istedi. Aracım 2012 HB Tit. 3-5 bin dese yaptırmayı düşünüyordum ama. Zaten aracın üstüne 15 bin versem sıfır araç alırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201411 yıl comment_267787 Nerdeyse üretim bandından çıkan araç parasına gelmiş.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201411 yıl comment_267791 Otomatik parka benim ihtiyacım yok aslında. Önceki aracım Civic sedan olmasına rağmen rahatlıkla park edebiliyordum sensörsüz. Sorun ; evdeki patron araba kullanmayı öğrenmek istiyor. Kızımla babaannesine ve anneannesine giderken araçla gitmek istiyor ama park etmek durumdan da anlaşılacağı üzere felaket ötesi Durumun gerekliliği bu yüzden asıl olarak O zaman Allah kolaylık versin. Hiç bilmeyen biri için Focus'u park etmek sıkıntı cidden çünkü baya uzun. B segmentinden C segmentine geçince ilk başlarda bende zorlanmıştım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201411 yıl comment_267792 Bana 10.000 verin benim araçtakini sökelim Yahu 20.000'e ikinci araç alınır... Servis uçmuş... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201411 yıl Yazar comment_267794 Kardeşim ben arabayı 51 bine aldım yav 2014 titanium smart paket [emoji16] [emoji16] [emoji16] Kredisi hariç fiyatı mı ? Merak ettim gerçekten O zaman Allah kolaylık versin. Hiç bilmeyen biri için Focus'u park etmek sıkıntı cidden çünkü baya uzun. B segmentinden C segmentine geçince ilk başlarda bende zorlanmıştım. Civic B segmenti değil C segmentidir. Fd6 kasanın koltukları kullandığımız araçlar içinde en iyisiydi benim için. Tek sıkıntım çok yakması yüzünden gizli gizli benzin almaktı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201411 yıl comment_267833 Kredisi hariç fiyatı mı ? Merak ettim gerçekten Civic B segmenti değil C segmentidir. Fd6 kasanın koltukları kullandığımız araçlar içinde en iyisiydi benim için. Tek sıkıntım çok yakması yüzünden gizli gizli benzin almaktı Biliyorum C segmenti olduğunu ben sizin için demedim zaten kendim için demiştim. Park sorunu yaşayan kişi için de oldukça zor yani C segmentini park etmesi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201411 yıl Yazar comment_267834 Biliyorum C segmenti olduğunu ben sizin için demedim zaten kendim için demiştim. Park sorunu yaşayan kişi için de oldukça zor yani C segmentini park etmesi. Park etmek tamamen zamanla oluşan birşey. İlk zamanlar hepimiz zorlanmışızdır. Ama genel olarak yetenekli olan bayanların park olayını kavraması nedense tahminlerden daha zor oluyor. Tecrübeyle sabit Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201411 yıl comment_267835 Park etmek tamamen zamanla oluşan birşey. İlk zamanlar hepimiz zorlanmışızdır. Ama genel olarak yetenekli olan bayanların park olayını kavraması nedense tahminlerden daha zor oluyor. Tecrübeyle sabit Herhalde doğuştan gelen bir şey olması gerek erkeklerin çocukluktan başlayan arabalara merakı bilgisayarda oynadığı araba yarışı oyunları bu gelişimine katkıda bulunmuş olabilir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın