Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Titaniuma Sonradan Otomatik Park ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar. Titanium bir araç için sınırları zorlayarak pazarlık yapıyorum düşük kmli. fakat otomatik park sistemi mevcut değil. Forumdan bir arkadaşa sordum biraz bilgi aldım. Sonrasında Erol otomotiv, Ford servisleri ve Ford merkezi aradım sonradan. fakat  herkes farklı birşey söylüyor. Erol otomotivden net yanıt alamadım. Servisler olaya yabancı. Merkez ise ancak bayiiden çıkmadan yapılabilecek bir sistem olduğunu söylüyor. Şuan için 2.000 tl bile olmayınca olmuyor ama birkaç ay sonra bu sisteminde olmasını istediğim için bu konunun açıklığa kavuşmasını istiyorum. Takılabilir mi ? Takılamaz mı ? Siz ne düşünüyorsunuz acaba ?

FurkanYıldız tarafından düzenlendi

• Yanıt 32
  • Görüntüleme 10,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Aslında sonradan montajı ile uğraşmak yerine direk beklentileri karşılayan bir araç bulmak daha az sıkıntı demek...

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Ben aracı alırken otomatik parka çok hevesliydim.Kaç kez kullandım sizce.iki elin parmaklarını geçmez ve neredeyse 1 yıl oldu.Şuanki kafamla aynı aracı alacak olsam otomatik park için inanın para verm

• Bana 10.000 verin benim araçtakini sökelim  Yahu 20.000'e ikinci araç alınır... Servis uçmuş...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Gerekli parçalar olduğu sürece çalışmama şansı yok

İşin tuhafı parça tedarikçilerinin bilmemesi. En azından ''Bu parçalar mevcut ama montajı bilmiyoruz'' demelerini beklerdim. Peki bu parçaları nereden temin edip nerede montaj yaptırabiliriz.

Yanıtlama zamanı:

Bir servise gidip bu özelliğe sahip şase nosu verdikten sonra bağlı parçalar görülebilir. İşlerine gelmiyordur büyük ihtimal. Buarada servisten temin ederseniz çok çok pahalı olur. Parça kodlarını bulup dışardan aramalı, ben bizzat maalesef yardımcı olamıyorum.

Yanıtlama zamanı:

Aslında sonradan montajı ile uğraşmak yerine direk beklentileri karşılayan bir araç bulmak daha az sıkıntı demek...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yapacak olursanız parça liste çıkartırım, ama maliyet o civarlara ulaşır yapılmayacaksa boşuna uğraşmıyım.

Ozan hocam şöyle söyleyeyim. En geç 3-4 ay içerisinde yaptıracağım. Dediğim gibi şuan stoğu tükettik :) Bu arada maillerden sıkılmadan ve iyi niyetle yaptığın bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

Yanıtlama zamanı:

Otomatik parkı olan bir araç araştırılsa daha kolay olmaz mıydı süreç?

Yanıtlama zamanı:

En azından bir tane modül, 10 tane sensör, bunların montaj parçaları ve tesisata ihtiyaç var görünüyor. Belki direksiyon sistemi ile ilgili de bir değişiklik gerekiyor olabilir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Otomatik parkı olan bir araç araştırılsa daha kolay olmaz mıydı süreç?

Otomatik park olan aracın style versiyonunu alabiliyorum ancak. Fakat düşük kmli bir titanium alabiliyorken alıp istediğim otomatik parkI sonradan taktırmak daha mantıklı geliyor bana açıkçası. Olan bir aracıda alabiliyorum fakat km çok yüksek.

Yanıtlama zamanı:

Otomatik park olan aracın style versiyonunu alabiliyorum ancak. Fakat düşük kmli bir titanium alabiliyorken alıp istediğim otomatik parkI sonradan taktırmak daha mantıklı geliyor bana açıkçası. Olan bir aracıda alabiliyorum fakat km çok yüksek.

Yani diğer herşeyi olan bir titaniumda otomatik park olması 2000den fazlamı fark ediyor? Öyleyse çok saçma, Ford zaten 1000tlye Satıyordu otomatik park paketini. Bu arada 2012 Ortası Öncesinde sadece otomatik park ve ayna farkı var ancak sonrasında ısıtmalı ön cam ve aktif şehir içi güvenlikte var o pakette 2000tl gibi birşeydi.
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yani diğer herşeyi olan bir titaniumda otomatik park olması 2000den fazlamı fark ediyor? Öyleyse çok saçma, Ford zaten 1000tlye Satıyordu otomatik park paketini. Bu arada 2012 Ortası Öncesinde sadece otomatik park ve ayna farkı var ancak sonrasında ısıtmalı ön cam ve aktif şehir içi güvenlikte var o pakette 2000tl gibi birşeydi.

Evet hocam 2.000 tlden fazla fark ediyor satılıklarda. Misal 30.000 kmde titanium 50.000 ise x pakete son istediği rakam 54-55 ve fazlası.

Yanıtlama zamanı:

Evet hocam 2.000 tlden fazla fark ediyor satılıklarda. Misal 30.000 kmde titanium 50.000 ise x pakete son istediği rakam 54-55 ve fazlası.

X paket eder, ama Park'ın x paketle alakası yok o ayrı paket. Ne sattığını bilen adam az düğmelere veya sensörlere bakarak bakın araçlara. Titaniumların genelinde vardır zaten park.
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

X paket eder, ama Park'ın x paketle alakası yok o ayrı paket. Ne sattığını bilen adam az düğmelere veya sensörlere bakarak bakın araçlara. Titaniumların genelinde vardır zaten park.

Bakarken öncelikle ön park sensörüne gözüm kayıyor ilanlarda. Ama otomatik park olanlar hep style paket. Titanium pakette olanlarda dediğim gibi 54-55 ten aşağıya düşmüyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.