Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201411 yıl comment_264742 Merhaba focusclubtr.com üyeleri Bundan 1 ay önce Focus Collection aldım. Şükür sorun bir araç derken bir sorunlarının olduğunu anladım. Daha doğrusu buna da sorun denirse Uzatmadan konuya gireyim. (Fotoğrafları aşağıda paylaştım)1. Sorun: Aracın konsolundan şoför kısmına doğru çıkarılmış 1-0-2 kısımlı anahtar düğme ve Bagajda da bir takım kabloların olduğunu gördüm fakat düğünüm olduğu için bunun için pek kafa yormamıştım. Sonradan farkettim müzik dinlerken sadece arka kapıdaki hoparlörlerden ses geliyordu. Kendi kendime ''Acaba önlerde hoparlör yok mu'' dedim ama Vibe BlackAir marka hoparlörlerin olduğunu gördüm. Hoparlör olduğuna göre neden çalışmıyordu diye düşünmeye başladım. Bunun neden olduğunu Galeriye sordum ve kullanan astsubay bass - amfi kullanmış, açıkçası cevabını bende bilmiyorum dedi bana. Bu kabloların ve o düğmenin bir etkisi olabilir düşüncesiyle sitede paylaşmak istedim. Sizce neden olmuş olabilir?2. Sorun: Kapıları ileri geri salladığım zaman içlerinde birşeyin boşlukta salladığını hissettim. Bu marka hoparlörlerin küçük amfiye benzer kutuları var sanırım. İnternette gördüm. Acaba bunlar olabilir mi? Değilse Sizce bu boşlukta sallanan şeyler ne olabilir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201411 yıl comment_264749 Üzerinde I-0-II yazan düğme, bizim mutfaktaki aspiratör düğmeleri ile birebir aynı. Önlerden ses gelmiyorsa, hoparlörlerin bağlantısı eksik olabilir mi. Teybin fade ayarına da bakmalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201411 yıl Yazar comment_264756 Üzerinde I-0-II yazan düğme, bizim mutfaktaki aspiratör düğmeleri ile birebir aynı. Önlerden ses gelmiyorsa, hoparlörlerin bağlantısı eksik olabilir mi. Teybin fade ayarına da bakmalı. İşte bende oraya takılıyorum hocam. bencede öyle olabilir. çünkü çn 2 hoparlör arkadakilerden farklı. FADE ayarlarına baktım, sıkıntı yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201411 yıl Yazar comment_264848 Yardımcı olabilecek arkadaş hiç mi yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201411 yıl comment_264850 Sadece tahmin ediyorum: Daha önceki arkadaş arabaya ses sistemi taktırmış, satacağı zaman da onları söktürmüş ve kabloların ucu boşta kalmış. Onlar herhalde anfiye, woofera veya hoparlörlere bağlanan kablolar. Kapı içindeki sese bir şey diyemeyeceğim ama o 0-1-2 yazan düğmeye benzer bir düğme eski aracımda vardı, set yaptırdıktan sonra elektrikçi vermişti, woofer ı açıp kapatmaya yarıyordu. Eylül 24, 201411 yıl Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201411 yıl comment_264857 Sadece tahmin ediyorum: Daha önceki arkadaş arabaya ses sistemi taktırmış, satacağı zaman da onları söktürmüş ve kabloların ucu boşta kalmış. Onlar herhalde anfiye, woofera veya hoparlörlere bağlanan kablolar. Kapı içindeki sese bir şey diyemeyeceğim ama o 0-1-2 yazan düğmeye benzer bir düğme eski aracımda vardı, set yaptırdıktan sonra elektrikçi vermişti, woofer ı açıp kapatmaya yarıyordu. +1 Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201411 yıl Yazar comment_264864 Sadece tahmin ediyorum: Daha önceki arkadaş arabaya ses sistemi taktırmış, satacağı zaman da onları söktürmüş ve kabloların ucu boşta kalmış. Onlar herhalde anfiye, woofera veya hoparlörlere bağlanan kablolar. Kapı içindeki sese bir şey diyemeyeceğim ama o 0-1-2 yazan düğmeye benzer bir düğme eski aracımda vardı, set yaptırdıktan sonra elektrikçi vermişti, woofer ı açıp kapatmaya yarıyordu. anladım teşekkür ederim. sanırım bir ustaya göstermeden olmayacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201411 yıl comment_264865 anladım teşekkür ederim. sanırım bir ustaya göstermeden olmayacak. Uzaktan çözülecek, standart olmayan birşey olduğuna karar vermeniz çok hoş olmuş Cevabı bekliyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201411 yıl Yazar comment_264869 Uzaktan çözülecek, standart olmayan birşey olduğuna karar vermeniz çok hoş olmuş Cevabı bekliyoruz. Tabiki neden olmasın:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201411 yıl comment_264880 Yazıldığı gibi incelemeden yorum yapmak zor. Ancak bagajdakiler bariz olarak amfi tesisatı. Sanırım amfi sadece ön kapılar için kullanılmış, söküldüğünde doğal olarak ses gelmez. Ana ünitenin arkasından tesisat düzeltilirse çalışır, yada bagajdaki kablolardan. Anahtarda muhtemelen ses sistemi ile ilgili bişeydir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201411 yıl Yazar comment_264897 Yazıldığı gibi incelemeden yorum yapmak zor. Ancak bagajdakiler bariz olarak amfi tesisatı. Sanırım amfi sadece ön kapılar için kullanılmış, söküldüğünde doğal olarak ses gelmez. Ana ünitenin arkasından tesisat düzeltilirse çalışır, yada bagajdaki kablolardan. Anahtarda muhtemelen ses sistemi ile ilgili bişeydir. Ana üniteden kasdınız oto teyp sanırım, öyleyse benım ustaya gitmem şart oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201411 yıl comment_264899 Ana üniteden kasdınız oto teyp sanırım, öyleyse benım ustaya gitmem şart oldu Evet. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 201411 yıl comment_264961 Hocam cihazda anfi kullanılmış.Ön takım midleri anfiye beslenmiş.İstedmenin üstünde anfi baglantı kablosu,Midlerin kabloları,anfinin +,şase ve tetikleyici kablosuda orda.Ön koltukdaki buton anfiyi devreye sokmak için kullanılmış bir butondur.arka tarafa bir stereo anfi alırsan ön taraftaki midler devreye giricektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201411 yıl Yazar comment_265175 Sorunu bizzat kendim hallettim. Ustaya gerek kalmadı Çözüm 1: Önce teybin arkasındaki düzeneği görebilmek için sırasıyla ön paneli sonrada teyibi söktüm. Teyibe bağlı ses çıkışı-güç-aux girişinin gibi bağlantıların bulunduğu kablolar topluluğu ve ayrı olarak anten kablosu var. Amfi için ön hoparlörlerin kabloları kullanılmış. Teyp çıkışı ve amfi girişi arasında küçük bir kutu vardı sanırım düşürücü gibi birşeydi. Yaptıgım tek şey bu kutucuğu ve giden kabloları pasifize etmek daha sonrada ön hoparlörleri orijinalinde olduğu gibi direk teyibe bağlamak oldu. Çözüm 2: kapı içerisinde boşlukta salklanan o seyler dediğim gibi ismini bilmediğim o küçük amfi gibi şeylermis. Not: Sökülmüş teyibin soketini çıkartıp yerine taktığımda bende KOD istedi ve internette biraz araştırdım sasi yasa teyibin üzerindeki numaralardan bulunabiliyor. Biraz daha şanslı iseniz o kodun torpidonuzun herhangi bir köşesinde yazılı oldugunuzu göreceksiniz. Ben şanslı olanlardandim ツ Saygılar. Eylül 26, 201411 yıl Ceylan Öztürk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201411 yıl comment_265193 Çözüm 2: kapı içerisinde boşlukta salklanan o seyler dediğim gibi ismini bilmediğim o küçük amfi gibi şeylermis. crossover, en basit anlatımla sesi hoparlör ve tweetera paylaştırıyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın