Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Laptop Ekranındaki Mavi Lekeler

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Haklısın da lg 2 nin ekranını 500e daha 1 ay oldu. Bir arkadaş değiştirdi. Koca diz üstü 300 se bence normal. Sormakta fayda var.

Yukardaki söz konusu cevap çakma versiyon içindi

Tamiri mümkün olmayan bir sorun piksellerde patlama olmuş, düzelmesi için ekranı değiştirmen lazım, Eskişehir esnaf sarayı en üst katta Ekim Elektronik var işyeri sahibi Sinan abi (yaşlı, uzun saçlı, top sakallı) ben laptop arızalarımı oraya yönlendiriyorum, Çiftelerden Bilgisayarcı Hakan abi gönderdi dersen indirim yapar, en son 15,6" Acer marka ekran değişimini 160 TL ye yaptırmıştım (Ben bayisi gibi çalıştığım için bana verdiği fiyat).  

Orjnal değildir.

O kadar para değil ya :) maksimum 140 ile 180 TL arası

Semih yurtiçi kargo ile bana gönder ertesi gün geri sana çıkartayım Oke. 

Yahu marka model bile yok ortada böyle fiyat vermek çok zor olsa gerek :D 

Sene 2011 Sony laptop 640$ ilk haftasında ekranı kırdım, sony'i aradım ne kadar dedim 600$ dedi höö deyip kapattık (Olay abd'de yaşanıyor) Ekran kalitesi de HD felan değil standart cort bişey. 15'' buarada

Örnek yan sanayi fiyatları burada mevcut

http://www.laptopscreen.com/English/model/ASUS/D550CA-BH01/

50 60 dolar felan artıyor iniyor yani sizin 150 - 200 lira dediğiniz malların hiçbiri orjinal felan değil :D

• Yanıt 31
  • Görüntüleme 7,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Son ekran fiyatlarını bilmiyorum. Lcd mi led mi ekran. Tahminim 250 300 civarı tutar.

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Ekranlar çok pahalı Semih tabi orijinalleri hatta şunu bile diyebiliyorsun; ben zaten bu fiyata laptopu aldım. O sebeple yan sanayi ekran alabilirsin bunların iyileri de oluyor merak etme birazdan s

• Zamanında birlikte çalıştığım bir abi vardı bu işlerle ilgilenen onu bulabilirsem ona götürmeyi düşünüyorum,bulamazsam araştırıp iyi yorumlar alan bir kaç yer var oralara da sorarım diye düşünüyorum.

Yanıtlama zamanı:

Piyasada dünya kadar ekran var ben bunun içindeyim Çağatay

En pahalı ekran 16.5 Floresan Ekrandır. 450 TL den başlar 700 TL ye kadar gider

Tabiki çakma olacaktır. Ancak 1 yıl boyunca garantilidir. LEKE vs ölü pixel var ise değişim olur sıkıntı yaşamaz.

15" ekranlar LCD ise ucuzdur.

Floresanlar ise pahalıdır.

Yanıtlama zamanı:

Piyasada dünya kadar ekran var ben bunun içindeyim Çağatay

En pahalı ekran 16.5 Floresan Ekrandır. 450 TL den başlar 700 TL ye kadar gider

Tabiki çakma olacaktır. Ancak 1 yıl boyunca garantilidir. LEKE vs ölü pixel var ise değişim olur sıkıntı yaşamaz.

Satıcı ve bilgi vericiler bunları sormadan dile getirmelidir :)

Konunun buraya gelme sebebi; 3-5 fark varsa yetkili servisin değiştirmesidir, başka bişey değil, ürünleri tartışmıyorum ben :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Orjinal ekran  ise 250 TL den başlar servis ücreti ile birlikte 340 TL ye gelir.

Yanıtlama zamanı:

toshiba 13.3 inç 2 ay önce servis 350 tl ye değiştirdi...çakması 150 tl gibi bir şeydi sanırım...

Yanıtlama zamanı:

Marka önemli değil burada boyut ve LCD yada Floresan olması önemli 

Her zaman dediğim gibi Dostlara her zaman yardımcı olurum.

Çakması demeyin aynısı servis sadece kendisi değiştiriyor aynı malzemeyi takıyorlar. :)

Her iddaasınada girerim ASUS hariç. :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugün bir iki yere kah arayarak kah bizzat giderek sordum,250'den kapı açanda var 500 diyende... İnternette Yakup'un verdiği sitede 59 küsür dolar. Kargosu v.s ile yaklaşık 100 dolara patlıyor. Müsait bir zamanda Hakan abinin önerdiği yere gidip soracağım bakalım orası kaç diyecek tabi gitmeden birde servisle muhattap olup oraya sormak istiyorum çok bir fark olmayacaksa servis en temizi olur. Olmadı internetten sipariş edip,gözü karartıp kendim değiştiricem baktım kolay bu işe girerim :D 

Şaka bir yanada gelişmeleri buradan yazarım an be an. Yorum atan herkese teşekkürü borç bilirim.

Yanıtlama zamanı:

Bugün bir iki yere kah arayarak kah bizzat giderek sordum,250'den kapı açanda var 500 diyende... İnternette Yakup'un verdiği sitede 59 küsür dolar. Kargosu v.s ile yaklaşık 100 dolara patlıyor. Müsait bir zamanda Hakan abinin önerdiği yere gidip soracağım bakalım orası kaç diyecek tabi gitmeden birde servisle muhattap olup oraya sormak istiyorum çok bir fark olmayacaksa servis en temizi olur. Olmadı internetten sipariş edip,gözü karartıp kendim değiştiricem baktım kolay bu işe girerim   Şaka bir yanada gelişmeleri buradan yazarım an be an. Yorum atan herkese teşekkürü borç bilirim.

İhtimalleri değerlendirdikten sonra, en kötü ihtimalle kargo ile getirmeye bak ama kendin yapma konusunda biraz sıkıntı yaşayabilirsin, yapamazsan ben yardımcı olmaya çalışırım.  

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İhtimalleri değerlendirdikten sonra, en kötü ihtimalle kargo ile getirmeye bak ama kendin yapma konusunda biraz sıkıntı yaşayabilirsin, yapamazsan ben yardımcı olmaya çalışırım.  

Valla abi çok sağol, işte dediğin gibi her yolu denedikten sonra olmazsa kargo ile uğraşmayı düşünüyorum,yapamazsam abi sana ulaşırım

Yanıtlama zamanı:

Ben söyledim :) Yardımcı olurum diye nasıl istersen Semih kolay gelsin.

Bütün ekranlar aynıdır.2 gün içinde geri sende olacaktır. Takıp gönderecektim ama neyse Eskişehirde GOLD bilgisayara bırakabilirsin gene diyorum. VİP bölümünden Ömer Osman demen yeterli bana getirirler hemen :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben söyledim :) Yardımcı olurum diye nasıl istersen Semih kolay gelsin.

Bütün ekranlar aynıdır.2 gün içinde geri sende olacaktır. Takıp gönderecektim ama neyse Eskişehirde GOLD bilgisayara bırakabilirsin gene diyorum. VİP bölümünden Ömer Osman demen yeterli bana getirirler hemen :)

Ben mesajı alıntıladım sanıyorum ama alıntılamamışım :D Kusura bakma cevap vermemişim,teklif için teşekkür ederim dediğim gibi bir iki yerle daha konuşayım olmazsa iletişime geçerim,tekrar teşekkürler :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugün servisi arayıp durumu anlattım,seri ve tip numarasını istediler bilgisayarın ve ''aldığınız yerle görüşün garanti kapsamında ücretsiz değiştirip 3 ila 5 gün içerisinde size göndeririz.'' dediler,ben garantisi bitti sanarken daha 1 ayım olduğunu söylediler ve bu çok mutlu etti beni :D Yarın veya cuma günü vatan'a gidip teslim edeceğim laptopu,bakalım dedikleri sürede geri dönecek mi?

Cevap veren,yardım eden herkese teşekkürler :)

Yanıtlama zamanı:
''aldığınız yerle görüşün garanti kapsamında ücretsiz değiştirip 3 ila 5 gün içerisinde size göndeririz.''

İlginç, doğrudan servise göndermek enaz 2 gün kazandırır. Sizi kargo ile uğraştırmamak için öyle dediler heralde.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İlginç, doğrudan servise göndermek enaz 2 gün kazandırır. Sizi kargo ile uğraştırmamak için öyle dediler heralde.

Onu bende anlamadım,ilk olarak nereden aldığımı sordular sonra vatan deyince oraya iletin,onlar gönderirler dediler.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.