Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 201411 yıl comment_261052 merhaba 2000 model focusum var otomatik şanzıman ilk geçişlerde 1 2 3 4 sıkıntı yok ancak 3. vitesten 2 ye düştüğünde gazı yemiyor gibi oluyor devir yükseliyor vites vuruyor. 2 hafta önce şanzıman yağını değiştirdim biraz daha rahatladı ancak hala devam ediyor bir defa daha yağını değiştir dediler. bu konuda tecrübesi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 201411 yıl comment_261073 Merakla takip edeceğim konuyu fakat, defalarca yağ değişsede şanzumandaki sabit bir problem gitmeyecektir diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 201411 yıl Yazar comment_261127 revizyon dediler ama yaptırıp yaptırmamakta kararsızım ne yapmalıyım ki bilemiyorum? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201411 yıl comment_261618 Bencede Yetkili servis onu bunu değiştrierek zaten servisin parası çıkıcak en iyisi tek seferde yaptırın kurtulun Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 201411 yıl comment_262771 3 den 2 ye geçişlerinde eğer yapıyor ise lütfen kuyruk geçesi bölümünde vida var onu kontrol ettir bir şanzumancıya. Genelde eğer o vida gevşedi ise ondan olduğunu demişlerdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 20179 yıl comment_423606 Konuyu hortlatıyorum; ama acaba bu arkadaşın sorunu çözüldü mü? Bende de şu anda aynı sorun var. Benim aracım '04 Focus 1,6 Collection otomatik. Bende de vites ikiden üçe geçerken vuruntu yapıyor. Bu rampa da iken daha sert olabiliyor. Şanzıman yağını değiştirmiş; ancak sorunu çözülmemiş. Şanzıman ile ilgili ilk sıkıntıda da çevremdeki herkesin ilk aklına gelen ya yağ değiştirilmesi ya da revizyon ... Tabi bu işlerin ikisi de ucuz işlemler değil. Bununla birlikte gerekliyse elbette yapılır tabi; ama eğer sıkıntıyı çözecekse ... Bir vidanın sıkılması gerekirken şanzıman yağını iki kez değiştirip sorun çözülmezse bu bayaa üzücü olabilir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın