Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Leon Focus

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

alın burda leon incelemesin var aracı pekte beğendikleri söylenemez ,sitede dizel incelemeside var 

http://www.otopark.com/2014/08/19/molotof-kokteyli-seat-leon-1-4-tsi-fr/

çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi

• Yanıt 49
  • Görüntüleme 7,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• hüseyin ipek
    hüseyin ipek

Siz araç almadaki en önemli kriterlerden birisi olan yakıt tüketimi ayrımını tam anlamıyla yapmamışsınız gibi geliyor bana.Leona benzinli olur diyorken focusu dizel düşünüyorsunuz.Benzinli araç da olu

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Dizel focusa ve tsi leona en iyi alternatif 1.0 eb focus. Bi bakin derim.

• Leon Led aydınlatmaları gerçekten zayıf ve burağın dediği gibi tutunma zafaiyetleri var tıpkı octav gibi. Benim uzak duracağım güzel showroom aracı maalesef.

Yanıtlama zamanı:

alın burda leon incelemesin var aracı pekte beğendikleri söylenemez ,sitede dizel incelemeside var

ben bu arabaya para vermem.

Adamlar golfe yetişmesin diye ellerinden geleni yapmışlar.

seat ve skoda firmalarının sloganı artık bu:''vw alamıyosanız ikinci kalitede bizi alın''

Yanıtlama zamanı:

Otopark'ın  otomobil beğendiğini görmedim desem yeridir ama kullanmadan bu kadar kötülemekte istemem o yüzden Cem bey'in tecrübesine dayanarak dendiği kadar kötü bir araç olmadığı ve fiyat performans olarak alınabilecek bir araç olduğunu düşünüyorum. 

Yanıtlama zamanı:

Otopark'ın  otomobil beğendiğini görmedim desem yeridir ama kullanmadan bu kadar kötülemekte istemem o yüzden Cem bey'in tecrübesine dayanarak dendiği kadar kötü bir araç olmadığı ve fiyat performans olarak alınabilecek bir araç olduğunu düşünüyorum.

ben güveniyorum valla çok güzel otomobil inceliyorlar aracın artisini da eksisini de söylüyorlar mesela golf ve s 60 ile ilgili bayağı olumlu yorumlar yapmışlar , passat içinde bayağı olumsuz yorum yapmışlar hepside yerinde ve doğru
Yanıtlama zamanı:

Küçük şehirin dezavantajı test etme şansım olsaydı karşılaştırırdım iki aracı kullanmadan yinede fr benim için iyi bir araç olmaya devam edecek:)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.