Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 201412 yıl comment_263192 alın burda leon incelemesin var aracı pekte beğendikleri söylenemez ,sitede dizel incelemeside var http://www.otopark.com/2014/08/19/molotof-kokteyli-seat-leon-1-4-tsi-fr/ Eylül 14, 201412 yıl çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 201412 yıl comment_263193 alın burda leon incelemesin var aracı pekte beğendikleri söylenemez ,sitede dizel incelemeside var ben bu arabaya para vermem. Adamlar golfe yetişmesin diye ellerinden geleni yapmışlar. seat ve skoda firmalarının sloganı artık bu:''vw alamıyosanız ikinci kalitede bizi alın'' Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 201412 yıl comment_263197 Otopark'ın otomobil beğendiğini görmedim desem yeridir ama kullanmadan bu kadar kötülemekte istemem o yüzden Cem bey'in tecrübesine dayanarak dendiği kadar kötü bir araç olmadığı ve fiyat performans olarak alınabilecek bir araç olduğunu düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 201412 yıl comment_263204 Otopark'ın otomobil beğendiğini görmedim desem yeridir ama kullanmadan bu kadar kötülemekte istemem o yüzden Cem bey'in tecrübesine dayanarak dendiği kadar kötü bir araç olmadığı ve fiyat performans olarak alınabilecek bir araç olduğunu düşünüyorum. ben güveniyorum valla çok güzel otomobil inceliyorlar aracın artisini da eksisini de söylüyorlar mesela golf ve s 60 ile ilgili bayağı olumlu yorumlar yapmışlar , passat içinde bayağı olumsuz yorum yapmışlar hepside yerinde ve doğru Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 201412 yıl comment_263206 Küçük şehirin dezavantajı test etme şansım olsaydı karşılaştırırdım iki aracı kullanmadan yinede fr benim için iyi bir araç olmaya devam edecek:) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın