Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Yerli ambulans geliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Yerli ambulans geliyor Anlamadı ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 UN [emoji51] united nations medical Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 UN [emoji51] united nations medical Hee o anlamda Bende etrafında fazlaca bant var onla bir alaka kurmaya çalışıyordum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Bu kadar zor olması garip geldi, arabayı aldığım gun bant+silikonla yapistirdim. On ızgara değişirken arkadan ısıtarsak söktüler yenisine sadece silikonla yapistirdilar. Tas gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Bu kadar zor olması garip geldi, arabayı aldığım gun bant+silikonla yapistirdim. On ızgara değişirken arkadan ısıtarsak söktüler yenisine sadece silikonla yapistirdilar. Tas gibi. Zorluktan değilde tedirginlik diyelim. Sonuçta düz zemine uygulamak var böyle çıkıntılı bi yere uygulamak var sağlıklı olur mu düşüncesi oluştu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adnan canpolat Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 merakımdan soruyorum,plakalığı sökmek neden ihtiyaç oluyor acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 merakımdan soruyorum,plakalığı sökmek neden ihtiyaç oluyor acaba? Var olmasına ihtiyaç duyulmadığı için ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adnan canpolat Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 takılmış olması gereksiz diyosunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 takılmış olması gereksiz diyosunuz Kimine göre yani, ve bunların ses yapanları da var ayrıca gereksiz marka ismini taşımıyorsunuz birde görüntü kirliliği He benim araçta var mı? Var, kim uğraşacak onunla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adnan canpolat Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Evet bende uğraşmaya değicek bi durum varmı diye bakıyorum. Bende tek sorun arka bagajı kapattıpımda çat diye plakalıktan ses gelmesi. Başka sıkıntım yok[emoji5]️ cevap için teşekkür Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 merakımdan soruyorum,plakalığı sökmek neden ihtiyaç oluyor acaba? Görüntü ve ses kirliliği, ayaklı reklam tabelası hissiyatı gibi nedenler sıralanabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Aslına bakarsanız plakalığın takıldığı vida kısma çıkıntılı. Vida sıkıysa ses yapması çok zor. Bende krom var bide aes yapmıyorsa plastik hiç ses yapmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Aydos Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Ben plaka iptalini filimleri çeken arkadaş yaptı. Çift taraflı bant ve silikonu sürüp yapıştırdı. Ön tampona taktığı plakaya hafif kavis verdi bulunduğu yerin şeklini alacak şekilde yoksa atar dedi. Ve hiç kağıt bant falan çekmedi hadi yolun açık olsun dedi. Arada bi kontrol ediyorum elimle salma falan varmı diyede imkanı yok kımıldamıyo. Yani kullanılan malzemenin kaliteside önemli ama yapıştırın devam edin kolay kolay sıkıntı çıkmaz [emoji4] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2014 Yaptım yaklaşık 3 gün oluyor,2 günde bantlı durdu toplamda 5 gündür yapışık. Arada zorluyorum ama bana mısın demiyor, bugün yıkatmayı düşünüyorum arabayı ondanda geçer not alırsa bu iş olmuştur benim için Yalnız arka plakayı yamuk yapıştırdım biraz o içime oturdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap