Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

2012 F3 Tit X Sol Xenon Söndü.


Volkan Ergüner

Soru

Garanti bittiği için özel servise gittim. Önce ampülü değiştirdi olmadı. Sonra sağlam farın ballastını söküp taktı çalıştı. Ballast araştırdık. Osram d3s d3r ballast aradılar bi tane çıkma buldular ve 600tl para istediler. Bizim bu foruma baktım 800tl ye komple farı satıyorlar. Alibabaexpress te buldum 74$. Sipariş ettim. Bekliyorum. Servis kaç para isterdi acaba. Sadece ballast değiştirmediklerini duymuştum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 8 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Far kendi kendine çalışmaya başladı. Noldu şimdi buna. Yakup soru

 

Yukarda çünkü bir soru bulunmuyordu, şimdi başlık ve konu değişmiş oldu. Yukarda Cem abinin verdiği cevabı uygulayabilirsiniz daha öncesinde yetkili servis'e gitmenizde fayda var. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Far dun gene söndü. ..kisa far ampul arizasi verdi. Yarin cem abinin dedigini yapicam wd40 sikicam heryerine olmazsa servise bi gidiyim ben:) kacacak bize bişeyler. ..far caminin bugulandigini farkettim 1tl buyuklugunde bir alan. Napicaz

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Araci servise goturdum 1000tl istediler xenonlu gunduz farli fari komple degistirmek icin. Fort balast italati yapmiyormus yrdek parca olarak stok nosu yok. Wd40 in elektronik icin olanini buldum temizledim soketlere falan sıktım denedim olmadi. Cinden siparis ettigim orjinal balasti taktim. Farim yandi. Yarin bigun bu sorunu yasayacak arkadaslara yardimci olsun

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.