Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201411 yıl comment_260299 Burak'çım seni ve tüm katılanları tebrik ederim ve kutlarım. Her gördüğümde tüylerim diken diken oluyor çok güzel bir görüntü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201411 yıl comment_260303 Gerçekten bravo, helal olsun hepinize... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201411 yıl comment_260477 Kutluyorum, ancak Ahmet Hakan'ın şu yazısında sorduğu sorulara da katılmadan edemiyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201411 yıl comment_260491 Yürekten tebrikler... Kutluyorum, ancak Ahmet Hakan'ın şu yazısında sorduğu sorulara da katılmadan edemiyorum... Cem Bey; yazıdaki tespitlere katılmamak abes olur ama yazıyı yazarken; tartışma yaratmak/katkıda bulunmak/eleştirel yaklaşıp yapıcı olmak değil sadece sinsi bir gülümsemeyle arkadan ben cevabı biliyorum hınzırlığına sarılmış bir dalgacı (goy goycu?) davranışı sergiliyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201411 yıl comment_260496 Ne olursa olsun güneş , beklemek veya yanmak yinede kutluyorum, içinde yaşadığımız şu günlerde bu kitlelerin azınlık olmadığını gösterdiniz ahmet hakan'ın yazısını okudum ancak Ahmet Beyin bilmediği bir konu var bu portre gönüllülerinin şezlonglarda yatmayan özde Atatürk'cü olmaları şezlonglarda yatanlar ise sözde Atatürk'cü konu bu kadar basit ama şezlong kafalılar bir gün anlayacaklar bu Cumhuriyet'in kazanımlarınının güneş, kum ve tatil olmadığını ama umarım iş işten geçmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201411 yıl comment_260504 İstinisnalar kaide'yi bozmaz önemli olan herkesi kabul edebilmek Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın